Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Faktycznie tak złom skoczył? Ja swojej nie mogłem sprzedać za 2500 to uznałem, że pie... niech stoi w krzakach jako awaryjna bo więcej dam na te ogłoszenia a tu taka cena a w opisie jeszcze lepsza (może pomyłka ale dzisiaj po 60tys za c360 wołają...).

https://sprzedajemy.pl/prasa-sipma-z-263-radziejow-2-e30984-nr63350762

P.S. Czy prasa łańcuchowa NH się do czegoś nadaje? Szukam walcowej ale ta jest blisko i tanio więc mnie zaciekawiła. Balot 120x140. Podejrzewam, że działa jak pasówka zmienno komorowo? Bo wolę stało komorową by łatwiej rozwijać balot.

Opublikowano
1 minutę temu, Mój_ulep napisał:

Faktycznie tak złom skoczył? Ja swojej nie mogłem sprzedać za 2500 to uznałem, że pie... niech stoi w krzakach jako awaryjna bo więcej dam na te ogłoszenia a tu taka cena a w opisie jeszcze lepsza (może pomyłka ale dzisiaj po 60tys za c360 wołają...).

P.S. Czy prasa łańcuchowa NH się do czegoś nadaje? Szukam walcowej ale ta jest blisko i tanio więc mnie zaciekawiła. Balot 120x140. Podejrzewam, że działa jak pasówka zmienno komorowo? Bo wolę stało komorową by łatwiej rozwijać balot.

O kużwa ile za te sipme chce to się nadaje tylko do słomy i bardzo suchego siana

14 minut temu, Baks00 napisał:

D-47 2.5tys

dokumentacje jakąś ma? jak ma to bierz bez zastanawiania

Opublikowano
14 minut temu, Baks00 napisał:

D-47 2.5tys

Jak ma 4 koła na powietrzu to warto, to przecież cena zlomu

3 minuty temu, Mój_ulep napisał:

A widzisz że zdjęcia na śniegu??? Sprzedaje ją pół roku, I jeszcze z rok będzie sprzedawał

2 minuty temu, sumek666 napisał:

Chyba bierz ;)

Którędy jechałeś? A2? 

Wsiami, starą dwójką, tzn dk92, a potem na S5 egr wypaliłem

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, 6465 napisał:

Bież , a jak nie to ja wezmę. Jaki to powiat?

Jutro mam podjechac.....(Kumpel podeslal foto i ze kola kazde z innej parafi.

Powiat lubelski

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Jak ma 4 koła na powietrzu to warto, to przecież cena zlomu

Ja na okazje jestem sceptycznie nastawiony,znajac zycie cos tam jest ,,inaczej".....zobaczymy

Opublikowano

Ciągnik z wysp to czuł wilgoć i go tak zjadło. Jeszcze tura miał to dodatkowo obora wymęczyła pewnie w tak krótkim czasie.

Profesor na studiach opowiadał jak sprowadzili do Polski kombajn jd z Ameryki. Do połowy był podrdzewialy. Jak ładowali na statek to lakier był w stanie idealnym. Zastanawiali się co się stało,okazało się że zalało go do pewnego poziomu i jak zeszła woda to sól zrobiła swoje I zjadła kombajn w tym miejscu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v