Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ja swojego sprzedałem, a teraz zastępstwa szukam. Byłem obejrzeć Yamahę FZ6S, zawsze mi się podobała. I już mi się k... nie podoba😐

Kup Suzuki Bandit. To dasz się kajtnąć.

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Tomek ile za tego żuka byś chciał? 

Na razie to on nie do sprzedania, żaden blaszak mu nie dorówna w gospodarstwie.

Opublikowano

Gregor. w takiej kasie żeby zamiast swojego remontować to mego na złom i tyle co trzeba by było wsadzić to dołożyć do kupna. 

banan, może jaki urok czy coś 🤔

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Kup Suzuki Bandit. To dasz się kajtnąć.

Bandzior też mi zawsze się podobał, ale on będzie tak samo jeździł jak FZ6, czyli trzeba będzie go wysoko kręcić, no i bandit to gaźniki, wolałbym już coś na wtrysku. Wybiłem sobie raczej rzędowe czwórki z głowy. Choć kumpel ma bandita po lifcie, ma mi się dać przejechać jakby pogoda jeszcze kiedy w miarę była

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Bandzior też mi zawsze się podobał, ale on będzie tak samo jeździł jak FZ6, czyli trzeba będzie go wysoko kręcić, no i bandit to gaźniki, wolałbym już coś na wtrysku. Wybiłem sobie raczej rzędowe czwórki z głowy. Choć kumpel ma bandita po lifcie, ma mi się dać przejechać jakby pogoda jeszcze kiedy w miarę była

Ja to się nie znaju, mi to tylko optycznie się podoba.

14 minut temu, gregor1284 napisał:

Ehh

Jak ja go sprzedam jak on w ciągłym użytkowaniu.

IMG_20211105_142207.jpg

Opublikowano
13 minut temu, HF86 napisał:

Gregor. w takiej kasie żeby zamiast swojego remontować to mego na złom i tyle co trzeba by było wsadzić to dołożyć do kupna. 

Policz ile Ci wyjdzie i może pohandlujem.

6 minut temu, 6465 napisał:

Ja to się nie znaju, mi to tylko optycznie się podoba.

Jak ja go sprzedam jak on w ciągłym użytkowaniu.

IMG_20211105_142207.jpg

Trochę mniej by klekotał niż kaczka? 

Opublikowano

Wcześniej patrzyłem również za nim. Ale parametry ma takie same jak Yamaha, wysoko moment ,i jeszcze wyżej moc. Trzeba będzie to kręcić wysoko żeby chciało jechać. 

V2 wydaje mi się że będzie najlepszym wyborem.

Opublikowano
27 minut temu, bratrolnika napisał:

Byłem po tego, wyglądem bije bandziora na głowę 

https://sprzedajemy.pl/yamaha-fz6-fazer-doinwestowany-izabelin-2-6bea9f-nr64570539

Mi to ten dziób szerszenia nie podoba się ni huhu, mi podoba się okrągła lampa.

42 minuty temu, gregor1284 napisał:

Policz ile Ci wyjdzie i może pohandlujem.

Trochę mniej by klekotał niż kaczka? 

On nie klekocze on gwizda, motor ma 2,4 turbo. 🦆 To klasyk.

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Wcześniej patrzyłem również za nim. Ale parametry ma takie same jak Yamaha, wysoko moment ,i jeszcze wyżej moc. Trzeba będzie to kręcić wysoko żeby chciało jechać. 

V2 wydaje mi się że będzie najlepszym wyborem.

Bzdura, z750 to wariat. A na pewno te starsze. No chyba, że ja mam jakieś dziwne odczucia. A po zmianie napędu na nowy i dobrze naciągniętym łańcuchu to cb500f robiłem sv650 😃

Opublikowano
57 minut temu, HF86 napisał:

Wstążkę powieś będzie chodził.

Opublikowano
4 godziny temu, kizak napisał:

A jak bierzesz ,,krokodylem'' , czy innym wycinakiem ,i wrzucasz do paszowozu  ,to kto tam przebiera ,takie ilości jak tu ,to olać to .

Dla krów mlecznych to się przebiera, a przynajmniej z wierzchu się odrzuca co jest popsute.   

Opublikowano

No dziś pracowity dzień. Futer przywieziony, podesłane, hamulce w c330 zmienione, korytka dla cieląt umyte i odstawione na kolejny rzut (o ile coś będzie), opał uzupełniony, można brać się za kolacje i leżing do powrotu małżonki z pracy.

Opublikowano
47 minut temu, Łolek napisał:

@pafnucy

Wołaj śwagra i przyjeżdżaj ktoś mi na polu cieluny pasie 

IMG_20211105_150929.jpg

Zara bedziem

Opublikowano
stempos1980 napisał:

11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Nauczyłeś ją jak się robi 🍦 ? 😂

Weź koło i puknij się delikatnie w czoło ty eresomanie jeden

Krowa, która dużo ryczy....

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v