Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

To lepiej formę zalać i się z k**wa całe życie użerać? On jej nie bil. Jedna skuteczną bombę dostała i nogi puściły. 

@danielursus3p teraz ma chyba koło 160 aut, cały plac po pksie kupił że stacja diagnostyczna i warsztatami 

Skąd ten gość? Bo coś mi świta. A co z dzieckiem?

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Plus kilka innych interesów 😎

k**wy i lasery?

Opublikowano

Pomysł miała dobry tylko chłop ze 100 razy bystrzejszy. Zoba chcesz se ruchnąc dla przyjemności a tu taka cwaniara Cię podstępnie podjedzie🤔 dlatego z niedawno poznana dziołchą tylko we gumie.

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Pomysł miała dobry tylko chłop ze 100 razy bystrzejszy. Zoba chcesz se ruchnąc dla przyjemności a tu taka cwaniara Cię podstępnie podjedzie🤔 dlatego z niedawno poznana dziołchą tylko we gumie.

Tylko uważaj żeby z Durexa nie zrobił się dziiurex 😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

To była decyzja.jej matki ponoć 🤣

Pojebane. 

8 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko uważaj żeby z Durexa nie zrobił się dziiurex 😁

Hmmm🤔 może nie 😂

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ta akurat pod ręką była 🤔

Ale musiał być chłop zestresowany

Opublikowano

Za mądra nie była. Mogła powiedzieć że bierze tabletki i wal śmiało😎 Pare ładnych lat temu jedna kurwa w niemieckim burdelu była mądrzejsza i zrobiła loda temu rudemu bramkarzowi a później się zapłodniła.

Opublikowano
slawek74 napisał:

ZELKOW napisał:

najlepsza kasa to w Niemczech za owies tylko trzeba mieć i chcieć tam wywieść

zawieź od nas do niemca to transport zje cenę

nie powiedziałbym, jakoś w październiku wypychałem owies po 500 netto firma z łódzkiego zabierała i wypychali na zachód Niemczech a czasami i do Holandii wiozą, odległości duże, ale na tyle dużo większa przebitka była że ja jak na móh teren więcej zarobiłem, firma transportowa zarobiła i kupujący owies też zarobił więc transport nie zżera zysku, myślę że około 100zł na tonie by zarobił wiecej omijając firme skupującą, tylko trzeba łapnąć kontakt, nie szemranego handlarza Niemca bo tak to można i w Polsce sprzedać, a normlanie paszarnie lub rolnika/stajnie, ale raczej paszarnia najpewniejsza

sabuliga napisał:

Czy zdarzyły się u was na wsi zdrady?  Czy były rozwody?  Czy jedna strona znalazła sobie kochanka/kochankę?

w naszych stronach też takie przypadki ale nie we wsi tylko dalej

gregor1284 napisał:

6 minut temu, pawel885 napisał:

Bo to zależy czy Cię tam znają czy nie, jak znają to niedostępne udają, kobiety mają takie same potrzeby jak i faceci tylko nie obnoszą się z tym tak 

Potwierdzam. Chłopaki spotkali w burdelu dupeczkęz Twoich okolic, to nie chciała ich obsłużyć 

o kuźwa szanują się 😂😂😂😂

Opublikowano

-1 pruszy śnieg.

Chciałem się coś o pogodzie dowiedzieć przeczytałem 2 strony w tym temacie,  tylko o zasadach dziwkach  i burdelach.  A mówią że kobiety to plotkary 🤔

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

-1 pruszy śnieg.

Chciałem się coś o pogodzie dowiedzieć przeczytałem 2 strony w tym temacie,  tylko o zasadach dziwkach  i burdelach.  A mówią że kobiety to plotkary 🤔

Pogoda jaka jest, każdy widzi. 

Opublikowano (edytowane)

@adam131 powiedz coś o tym prószącym śniegu. 🧐

tu chyba sporo osób z Prus. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Ociepliło się na -6, to pewnie dlatego żeby mogło śniegiem sypnąć

Opublikowano

Patrzę na pogodowe aktualizacje i są mało ciekawe. Trzy dni mrozu, lekkie 2 dniowe ocieplenie i ponownie mróz. Niby nic dziwnego ale po dużym mrozie dużo deszczu ze śniegiem. 

Oj jak się sprawdzi to będzie niezła zabijdupa.

Aby patrzeć jak trzeba będzie śnieg na oziminach talerzować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v