Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, gregor1284 napisał:

To lepiej formę zalać i się z k**wa całe życie użerać? On jej nie bil. Jedna skuteczną bombę dostała i nogi puściły. 

@danielursus3p teraz ma chyba koło 160 aut, cały plac po pksie kupił że stacja diagnostyczna i warsztatami 

Skąd ten gość? Bo coś mi świta. A co z dzieckiem?

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Plus kilka innych interesów 😎

k**wy i lasery?

Opublikowano

Pomysł miała dobry tylko chłop ze 100 razy bystrzejszy. Zoba chcesz se ruchnąc dla przyjemności a tu taka cwaniara Cię podstępnie podjedzie🤔 dlatego z niedawno poznana dziołchą tylko we gumie.

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Pomysł miała dobry tylko chłop ze 100 razy bystrzejszy. Zoba chcesz se ruchnąc dla przyjemności a tu taka cwaniara Cię podstępnie podjedzie🤔 dlatego z niedawno poznana dziołchą tylko we gumie.

Tylko uważaj żeby z Durexa nie zrobił się dziiurex 😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

To była decyzja.jej matki ponoć 🤣

Pojebane. 

8 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko uważaj żeby z Durexa nie zrobił się dziiurex 😁

Hmmm🤔 może nie 😂

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ta akurat pod ręką była 🤔

Ale musiał być chłop zestresowany

Opublikowano

Za mądra nie była. Mogła powiedzieć że bierze tabletki i wal śmiało😎 Pare ładnych lat temu jedna kurwa w niemieckim burdelu była mądrzejsza i zrobiła loda temu rudemu bramkarzowi a później się zapłodniła.

Opublikowano
slawek74 napisał:

ZELKOW napisał:

najlepsza kasa to w Niemczech za owies tylko trzeba mieć i chcieć tam wywieść

zawieź od nas do niemca to transport zje cenę

nie powiedziałbym, jakoś w październiku wypychałem owies po 500 netto firma z łódzkiego zabierała i wypychali na zachód Niemczech a czasami i do Holandii wiozą, odległości duże, ale na tyle dużo większa przebitka była że ja jak na móh teren więcej zarobiłem, firma transportowa zarobiła i kupujący owies też zarobił więc transport nie zżera zysku, myślę że około 100zł na tonie by zarobił wiecej omijając firme skupującą, tylko trzeba łapnąć kontakt, nie szemranego handlarza Niemca bo tak to można i w Polsce sprzedać, a normlanie paszarnie lub rolnika/stajnie, ale raczej paszarnia najpewniejsza

sabuliga napisał:

Czy zdarzyły się u was na wsi zdrady?  Czy były rozwody?  Czy jedna strona znalazła sobie kochanka/kochankę?

w naszych stronach też takie przypadki ale nie we wsi tylko dalej

gregor1284 napisał:

6 minut temu, pawel885 napisał:

Bo to zależy czy Cię tam znają czy nie, jak znają to niedostępne udają, kobiety mają takie same potrzeby jak i faceci tylko nie obnoszą się z tym tak 

Potwierdzam. Chłopaki spotkali w burdelu dupeczkęz Twoich okolic, to nie chciała ich obsłużyć 

o kuźwa szanują się 😂😂😂😂

Opublikowano

-1 pruszy śnieg.

Chciałem się coś o pogodzie dowiedzieć przeczytałem 2 strony w tym temacie,  tylko o zasadach dziwkach  i burdelach.  A mówią że kobiety to plotkary 🤔

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

-1 pruszy śnieg.

Chciałem się coś o pogodzie dowiedzieć przeczytałem 2 strony w tym temacie,  tylko o zasadach dziwkach  i burdelach.  A mówią że kobiety to plotkary 🤔

Pogoda jaka jest, każdy widzi. 

Opublikowano (edytowane)

@adam131 powiedz coś o tym prószącym śniegu. 🧐

tu chyba sporo osób z Prus. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Ociepliło się na -6, to pewnie dlatego żeby mogło śniegiem sypnąć

Opublikowano

Patrzę na pogodowe aktualizacje i są mało ciekawe. Trzy dni mrozu, lekkie 2 dniowe ocieplenie i ponownie mróz. Niby nic dziwnego ale po dużym mrozie dużo deszczu ze śniegiem. 

Oj jak się sprawdzi to będzie niezła zabijdupa.

Aby patrzeć jak trzeba będzie śnieg na oziminach talerzować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v