Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

No na Twoim miejscu to raczej  córkę bym przygarnął jak jest taka możliwość, a nie jakąś talerzówkę.    :P

Do d*py Ci talerzówka, a córka z ładną d*pą się przyda.   xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Biorę to co mi się bardziej może przydać, talerzówka może i za szeroka ale ze dwa talerze z przodu odkręcić, dwa z tyłu i trzydziestka może się jakoś pokula z nią. Ryśkowa córka to sporo ode mnie chyba młodsza z tego co kiedyś pisał.

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Marzenia przy życiu trzymaja

Także radzę Ci Rysiu wydłużyć i rozciągnąć listę marzeń, do żniw nie daleko, przejedziesz się w kabinie z sieczkarnią, i czas będzie się zabierać, a sam widzisz, stado sępów już krąży nad Twoim "gniazdem" żeby po gałązce je ogołocić.    :P

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ryśkowa córka to sporo ode mnie chyba młodsza z tego co kiedyś pisał.

No ma być młodsza, na co Ci babcia?  :P

Opublikowano

Bo młoda żona albo stara żona to nic innego tylko problemy. Maksimum 5 lat różnicy.

3 minuty temu, deSilva napisał:

No ma być młodsza, na co Ci babcia?  :P

Opublikowano

No to masz jeszcze odpowiednią różnicę. 5 lat młodsza żona to nic nie normalnego, to nie 30 czy 40 lat...

Opublikowano
  • Kumpel mówi do kumpla:
  • - Rysiek, muszę ci coś ci wyznać.
  • - No?
  • - Przespałem się z twoją żoną.
  • - No i co z tego?
  • - Rozwiedź się z nią!
  • - Po co?
  • - Całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
  • - Po co?
  • - Stary, pół miasta z nią śpi! Rozwiedź się!!!
  • - Po co?
  • - W kolejce się ustawiają, żeby z nią spać! Rysiek, rozwiedź się!
  • - Po co? Żeby w kolejce stać?!
Opublikowano
28 minut temu, Rolnik200598 napisał:

No to masz jeszcze odpowiednią różnicę. 5 lat młodsza żona to nic nie normalnego, to nie 30 czy 40 lat...

Ale młoda nie będzie Ci pieprzyć ciągle o wzdęciach czy nie trzymaniu moczu.   xD

Opublikowano
9 minut temu, cinek1808 napisał:

Ja to mówi moja znajoma "te dziady to mogą zapładniać i po 40 a kobiety już po 30 mają problemy."

Mając rodziców, którzy mieli już ponad 40 lat jak się urodziłem nie życzę żadnemu dziecku tego. To już nie to w porównaniu z tym jak są rodzice młodzi i mają 20- kilka czy 30- kilka lat jak się dziecko rodzi. 

Ale będzie musiała słuchać moich narzekań a tak ze starą się człowiek uzupełni... 

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ale będzie musiała słuchać moich narzekań a tak ze starą się człowiek uzupełni... 

Zwłaszcza w wymienianiu się lekami   :P, jedno będzie lepiej widzieć a drugie lepiej słyszeć.      :D

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Mając rodziców, którzy mieli już ponad 40 lat jak się urodziłem nie życzę żadnemu dziecku tego. To już nie to w porównaniu z tym jak są rodzice młodzi i mają 20- kilka czy 30- kilka lat jak się dziecko rodzi. 

A co takiego się wydarzyło że nie polecasz rodziców po czterdziestce, może wstydziłes się chodzić do piaskownicy :/

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ty się ciesz że miałeś takich rodziców i Cie wychowali w spokoju i nie wymyślaj,  dziecko dzisiaj mając takich młodych, nie wie czy im się jutro w d*pach nie poprzewraca i zaczną się rozwodzić.   xD

Opublikowano
50 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Bo młoda żona albo stara żona to nic innego tylko problemy. Maksimum 5 lat różnicy.

Ekspert   się  odezwał.....🤣   stary  kawaler-,    u mnie   10  lat różnicy, u rodziców  10  u  dziadków 10 [ z obu stron ]   widać  taka  nasza rodzinna  tradycja-, 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Wpadł mi opiłek do oka i próbowałem wyciągnąć magnesem neodymowym ale nie dało rady i byłem u okulisty i już wyjęte,nawet jakoś przez otwory wentylacyjne w goglach wpadł.

Oddał ci opilek chociaż??? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v