Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

Są  też tacy co w domu będzie margaryne wpierniczal i za prąd nie zapłaci ale kreację jebnie i w kopercie grubo co to nie on

We wszystkim umiar wskazany nawet w seksie bo znajomy byka puścił dwa razy na krowe a ten kółko po podwórku zrobił i na zawał  zszedł 

Jak to czytałem o tym sexie to myślałem że co z twojego doświadczenia będzie a tu o byku znajomego😆😆

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A my byliśmy w Stutthof, od Jantaru z 10km może, wejście za darmo, kolejki brak, stoi skrzynka że można wrzucić datek na utrzymanie muzeum, ale nie musowo   

toć O tym Ci wtedy mówiłem. tam jest akurat spoko. Ale tutaj to paranoja.

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, 6465 napisał:

Jak to czytałem o tym sexie to myślałem że co z twojego doświadczenia będzie a tu o byku znajomego😆😆

Tomek jeszcze nie jest źle  batem poganiac mnie nie trzeba  

Jak to mówią ja tylko raz...raz na dzień  raz na noc 

Z wieczora 7 l napadalo

• Haha 1
Opublikowano

Olek ja w to nie wątpię że z tobą wszystko ok.😁

Idę cielakom wrzucić papu, zjeść śniadanie i jechać na zakupy. Przy okazji Darkowi paprykę podrzucić jak rano dowiozą.

A jutro gości przyjeżdżają ale o suchym pysku posiedzę bo w poniedziałek koło 4 do roboty.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Olek ja w to nie wątpię że z tobą wszystko ok.😁

Idę cielakom wrzucić papu, zjeść śniadanie i jechać na zakupy. Przy okazji Darkowi paprykę podrzucić jak rano dowiozą.

Będziesz wiedział który jest do Darka jak spojrzysz na worki.

12l nakapało a sierpień już 150l dał. 

Siostra młodsza czy starsza od ciebie?

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano (edytowane)

@6465 Tomek to niech przed południem przyjadą to sete czy dwie byś  pyknąl bo o suchy pysku no nie bardzo 

A z tym razem bylo tak

Zieć zaraz po ślubie pyta tesciu ile dzisiaj  razy bo ja5 teść na to a ja raz ,za tydzień zieć ja 3razy teść a ja raz po miesiącu tesciu pyta ile razy zieciu mówi dzisiaj nic  a ja raz

Także umiar!!!

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
39 minut temu, 6465 napisał:

Podoiliśta już krowy? Ja dopiero wstałem. Kawa z mleczkiem z osm Łowicz 😁

16295204107881831039179002890776.jpg

W nocy musiało padać bo stolik mokry.

Kto doi to doi. W nocy ładna burza była. Nie sprawdzałem ile spadło

7 minut temu, slawek74 napisał:

ja bym nie dał to 4hf 😁

Jak ktoś na sztuki stawia😂😂😂

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, stempos1980 napisał:

Będziesz wiedział który jest do Darka jak spojrzysz na worki.

12l nakapało a sierpień już 150l dał. 

Siostra młodsza czy starsza od ciebie?

Ok dziś ma mi podrzucić. Starsza.A na ile wygląda? 

36 minut temu, Bananek napisał:

O której byś u Darka był?

Przed południem, po po to on na weselisku będzie wódkę pił.

Opublikowano

Jak Darkowi nie będzie pasowało to i my będziemy w Sochaczewie koło południa możemy się spotkać znam fajna pizzerie w Sochaczewie możemy tam dobrze zjeść.

Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

ja bym nie dał to 4hf 😁

A na kg tyle samo co lm 🙃

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

Ok dziś ma mi podrzucić. Starsza.A na ile wygląda? 

Przed południem, po po to on na weselisku będzie wódkę pił.

Wyglądowi młodsza od nas😁

Bez urazy ale jest na czym oko zawiesić😉

Opublikowano

No to trochę roboty, przyda się pręt bodajże m18 z długą nakrętka i kawałek tulei 

Ściągasz podtrzymuje, potem trzeba wybić klin i zdjąć koło zewnętrzne. Następnie wkręcasz w os pręt, zakładasz tuleje i lekko napinasz. Potem odkręca się trzy nakrętki ze szpilek i rozkręca prętem sprężynę wariatora. No i zostaje ściągnąć drugie koło. Największy problem będziesz miał z klinami.

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Wyglądowi młodsza od nas😁

Bez urazy ale jest na czym oko zawiesić😉

Mówisz o Reno?😁 A jak byś napisał że straszna jak smok to mogło by urazić a tak to spoko. To moja najstarsza siostra.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

Mówisz o Reno?😁 A jak byś napisał że straszna jak smok to mogło by urazić a tak to spoko. To moja najstarsza siostra.

Reno jak reno ale jakoś ta marką nie przemawia za mną 

Siostra Ok

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Thanks 1
Opublikowano

Renia w najbogatszym wyposażeniu 1,2benzyna turbo 10,6s do setki.

Do mnie też nie przemawia ta marka bo ja jeżdżę aż auto się rozwali. A ona to 5lat i bierze nowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v