Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

Są  też tacy co w domu będzie margaryne wpierniczal i za prąd nie zapłaci ale kreację jebnie i w kopercie grubo co to nie on

We wszystkim umiar wskazany nawet w seksie bo znajomy byka puścił dwa razy na krowe a ten kółko po podwórku zrobił i na zawał  zszedł 

Jak to czytałem o tym sexie to myślałem że co z twojego doświadczenia będzie a tu o byku znajomego😆😆

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A my byliśmy w Stutthof, od Jantaru z 10km może, wejście za darmo, kolejki brak, stoi skrzynka że można wrzucić datek na utrzymanie muzeum, ale nie musowo   

toć O tym Ci wtedy mówiłem. tam jest akurat spoko. Ale tutaj to paranoja.

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, 6465 napisał:

Jak to czytałem o tym sexie to myślałem że co z twojego doświadczenia będzie a tu o byku znajomego😆😆

Tomek jeszcze nie jest źle  batem poganiac mnie nie trzeba  

Jak to mówią ja tylko raz...raz na dzień  raz na noc 

Z wieczora 7 l napadalo

• Haha 1
Opublikowano

Olek ja w to nie wątpię że z tobą wszystko ok.😁

Idę cielakom wrzucić papu, zjeść śniadanie i jechać na zakupy. Przy okazji Darkowi paprykę podrzucić jak rano dowiozą.

A jutro gości przyjeżdżają ale o suchym pysku posiedzę bo w poniedziałek koło 4 do roboty.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Olek ja w to nie wątpię że z tobą wszystko ok.😁

Idę cielakom wrzucić papu, zjeść śniadanie i jechać na zakupy. Przy okazji Darkowi paprykę podrzucić jak rano dowiozą.

Będziesz wiedział który jest do Darka jak spojrzysz na worki.

12l nakapało a sierpień już 150l dał. 

Siostra młodsza czy starsza od ciebie?

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano (edytowane)

@6465 Tomek to niech przed południem przyjadą to sete czy dwie byś  pyknąl bo o suchy pysku no nie bardzo 

A z tym razem bylo tak

Zieć zaraz po ślubie pyta tesciu ile dzisiaj  razy bo ja5 teść na to a ja raz ,za tydzień zieć ja 3razy teść a ja raz po miesiącu tesciu pyta ile razy zieciu mówi dzisiaj nic  a ja raz

Także umiar!!!

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
39 minut temu, 6465 napisał:

Podoiliśta już krowy? Ja dopiero wstałem. Kawa z mleczkiem z osm Łowicz 😁

16295204107881831039179002890776.jpg

W nocy musiało padać bo stolik mokry.

Kto doi to doi. W nocy ładna burza była. Nie sprawdzałem ile spadło

7 minut temu, slawek74 napisał:

ja bym nie dał to 4hf 😁

Jak ktoś na sztuki stawia😂😂😂

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, stempos1980 napisał:

Będziesz wiedział który jest do Darka jak spojrzysz na worki.

12l nakapało a sierpień już 150l dał. 

Siostra młodsza czy starsza od ciebie?

Ok dziś ma mi podrzucić. Starsza.A na ile wygląda? 

36 minut temu, Bananek napisał:

O której byś u Darka był?

Przed południem, po po to on na weselisku będzie wódkę pił.

Opublikowano

Jak Darkowi nie będzie pasowało to i my będziemy w Sochaczewie koło południa możemy się spotkać znam fajna pizzerie w Sochaczewie możemy tam dobrze zjeść.

Opublikowano
38 minut temu, slawek74 napisał:

ja bym nie dał to 4hf 😁

A na kg tyle samo co lm 🙃

Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

Ok dziś ma mi podrzucić. Starsza.A na ile wygląda? 

Przed południem, po po to on na weselisku będzie wódkę pił.

Wyglądowi młodsza od nas😁

Bez urazy ale jest na czym oko zawiesić😉

Opublikowano

No to trochę roboty, przyda się pręt bodajże m18 z długą nakrętka i kawałek tulei 

Ściągasz podtrzymuje, potem trzeba wybić klin i zdjąć koło zewnętrzne. Następnie wkręcasz w os pręt, zakładasz tuleje i lekko napinasz. Potem odkręca się trzy nakrętki ze szpilek i rozkręca prętem sprężynę wariatora. No i zostaje ściągnąć drugie koło. Największy problem będziesz miał z klinami.

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Wyglądowi młodsza od nas😁

Bez urazy ale jest na czym oko zawiesić😉

Mówisz o Reno?😁 A jak byś napisał że straszna jak smok to mogło by urazić a tak to spoko. To moja najstarsza siostra.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał:

Mówisz o Reno?😁 A jak byś napisał że straszna jak smok to mogło by urazić a tak to spoko. To moja najstarsza siostra.

Reno jak reno ale jakoś ta marką nie przemawia za mną 

Siostra Ok

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Thanks 1
Opublikowano

Renia w najbogatszym wyposażeniu 1,2benzyna turbo 10,6s do setki.

Do mnie też nie przemawia ta marka bo ja jeżdżę aż auto się rozwali. A ona to 5lat i bierze nowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v