Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

Nawiążę współpracę z producentem bimbru, wina i nalewek🤣

20210802_121011.jpg

Ja w tamtym roku oddawałem "przetwórcom" w kistenach to co z drylownicy wyciekło. 😂

Opublikowano

Panie z każdego litra takiego dobra zakład zrobi jeszcze 100l soku o nazwie "Wiśnia"🤣 i zgrzewkę dżemu

Opublikowano

Jak skrzynia nie ma luzu to jeszcze polata. Kiedyś takiego sprowadziłem tylko bez tura i jezdzi do tej pory tylko chłodnice gościu wymienił bo ciekła. Sprawdź jak biegi wchodzą 

Opublikowano

miałem nadzieję koło piątej wyjechać skosić trochę jęczmienia może by był już suchszy to się wzieło i rozpadalo na całego teraz to z dwa dni pogody trzeba żeby wjechać  interia wróży deszcze do połowy września nosz kur... mać 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Tak właśnie myślałem. Będę na 7 rano skoro tak🤣

nie no pytam, bo Maciek też pisał, że chętnie wpadnie w sobotę to bym was razem na jedną audiencję umówił.

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, DANDYS napisał:

bida

Ja bym chyba  raczej nie zaryzykował kupować tak starego ciągnika do codziennej roboty. 

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

nie no pytam, bo Maciek też pisał, że chętnie wpadnie w sobotę to bym was razem na jedną audiencję umówił.

A to najwyżej się już razem zgadamy. Ale myślałem przed południem

Opublikowano

Ale pięknie ziemia przemoczona. super warunki do orki.

bratrolnika napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

A to najwyżej się już razem zgadamy. Ale myślałem przed południem

kurczak, przed południem to mam sporo roboty takiej przy bydle. 😕

Opublikowano
23 minuty temu, DANDYS napisał:

panowie dużo papierow o zwrot akcyzy za paliwo?

Zależy ile masz faktur

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v