Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wieta, śmiechy hihy, ale to już by trzeba zgłosić gdzieś, żeby później nie było że każdy olał 🤷‍♂️

Edytowane przez kris91
Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

A niech to animalsy zobaczą 🙆🙆🙆🙆

Animalsy są cwane puki gotówkę mają w kieszeni. Nie pasują reguły świata to patyk w garść i do lasu żyć w zgodzie z naturą .

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Wieta, śmiechy hihy, ale to już by trzeba zgłosić gdzieś, żeby później nie było że każdy olał 🤷‍♂️

A ktoś wie kto to jest, gdzie mieszka i gdzie można to zgłosić? 

Opublikowano
11 minut temu, HF86 napisał:

A piesków, kotkow się nie kastruje? Teraz nawet ze schroniska się adoptuje kastraty. Nie wszystko co żyje musi się rozmnazac.

A ból to jest ,jak na wzajem się tłuką i łamią kości. 

Nigdy bym psa nie pozbawił jajek, tak samo jak i ja bym nie chciał żeby mnie ktoś pozbawił. Na koty po wioskach sa inne sposoby antykoncepcji 

Opublikowano
54 minuty temu, HF86 napisał:

Ale że co?księży będą bronić?😂

Można także metodą na dwie cegły, to w cale nie boli tylko trzeba wiedzieć jak cegły trzymać 😉

Napisałeś to z takim przekonaniem że pomyślałem że Ci to zrobili

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, Rolnik200598 napisał:

@jacus Nad morzem też tak gorąco? 30 stopni, żar się leje.

dzisaj -wyjatkowo tak ..od jutra 10 w dol.. tyle ze tu wieje no i woda zimna mozna sie schlodzic 😂

51 minut temu, gregor1284 napisał:

Według mnie każdy który jest księdzem ma z czymś problem. Jeden pedał, drugi hazardzista, trzeci dzieciom w majtki zagląda, czwarty alkoholik i tak dalej. Według. Mnie bycie księdzem to taka ucieczka nie wiadomo od czego 

a ja znam paru prawdziwych ksiezy-takich z powolaniem. 

mialem kolege ze szkoly, od zawsze wiedzielismy ze bedzie kaplanem- zmarl po ciezkiej chorobie w wieku 31 lat.naprawde dobrzy ludzie zyja krotko......

28 minut temu, kris91 napisał:

Administrator zgłosi na policję chęć próby samobójczej i raz dwa znajdą 🤔

to nie jest smieszne- miesiac temu kolezanka corki z klasy 8 zaczela takie rzeczy wypisywac. corka to od razu zglosila pedagogowi i wzieli ja do szpitala.. 

oczywiscie to moja krew i nie zrobila to z troski tylko temu ze jej nielubi- zreszta my jako rodzice tez mielismy z jej rodzicami klopoty,nachodzili nas w domu,grozili policja, bylismy na dywaniku u dyrektora. a tu okazalo sie ze to oni sa prawdziwym problemem dziecka i przez nich chciala popelnic samobojstwo..

Opublikowano

31stopni a podobno jutro i pojutrze ma być cieplej zboża słońce przypala trzeba mi się brać za przegląd kombajnu ale jakoś nie mam siły przy tej pogodzie 

Opublikowano
6 godzin temu, 6465 napisał:

Jaki ja porządny, ja już tu jestem z kilkoma chłopakami na wódkę umowiony😁😁. A że mam dla kogo żyć to prawda. 

No kuruj się  kuruj bo gorąco  jest i ten kompot z rambambarbaru  paruje mocno 😉

A tak na serio klata do przodu i pozytywne myślenie  a wtedy musi być dobrze 

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Łyżeczka jak w kryminale 🤔 widziałes córki tego typa który produkuje te lody? Lepiej przy konsumcji nie patrz 

Takie ichniejsze grycanki?

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Łyżeczka jak w kryminale 🤔 widziałes córki tego typa który produkuje te lody? Lepiej przy konsumcji nie patrz 

Gdzieś kiedyś gdzieś w mediach mi się przewinęły te otyłe kobiety.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

Co mu teraz dolega??? 🤷

Leży w szpitalu na wrzody. 

Przekazuję to co napisał do mnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v