Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

rodzinę pojechała odwiedzić bo wie że później będzie problem

Później to rodzinka będzie nawiedzać Ciebie . W końcu nie w każdej rodzinie jest ozdrowieniec

• Haha 1
Opublikowano

moda na zdjęcia w rzepaku nie mineła przejeżdżałem obok kawałka rzepaku a przy nim trzy auta na blachach z cz-wy i pacany robią sobie zdjęcie grupowe zdeptali kawałek zjebałem ich delikatnie aż im się głupio zrobiło nie moje pole ale qurła tak nie można 

Opublikowano
6465 napisał:

Trzeba by po nich jechać mieszkają 15km odemnie a nie mają auta.

ale wziąść ich by im kręgosłupy poćwiczyć to i warto by się przejechać a jak byś powiedział że po obiedzie drugie pole to i odwozić by pewnie nie trzeba 🤦‍♂️🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, danielursus3p napisał:

Podjeść to i ja podjadłem. W stolycy chwilę pobył i czas iść spać 

Gospodyni-solenizantka nie żałowała jadła, jak zwykle zresztą. Kilku ludzi a żarcia jak dla pułku wojska. Ale jak zapraszają to trzeba jechać było.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Gospodyni-solenizantka nie żałowała jadła, jak zwykle zresztą. Kilku ludzi a żarcia jak dla pułku wojska. Ale jak zapraszają to trzeba jechać było.

Wnuczka Cię nie zatrzymywała. 

2 burze przeszły coś popadało

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Dobrze tam masz 🙃 jeszcze żeby z wnuczko zeswatali

Opublikowano
10 minut temu, PAN88 napisał:

Wnuczka Cię nie zatrzymywała. 

Nie wzbudzam w kobietach innych odczuć niż politowanie i odrazę więc czemu miała zatrzymywać... 

8 minut temu, danielursus3p napisał:

Dobrze tam masz

Aż za dobrze, jakbym tam częściej bywał to bym był grubszy niż wyższy. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, slawek74 napisał:

zaproś ich na obiad ale narpierw do zbierania kamieni 🤭 po takim obiedzie następny raz jak będziesz zapraszał znajdą wymówkę aby nie jeść tego obiadu 😜😉

U sąsiada tak było ze zbieraniem kostek siana. Gościna i atmosfera była dopóki nie powiedział że za godzinę ma chłop przyjechać prasować i niech zbierają się do roboty... 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Mówisz że będzie jak z tym gościem co przekonywał kobitki ze poprzez stosunek z nim nabiorą przeciwciał, I pukał co popadnie???

Hmm... 🤔 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano

No trochę optymizmem na wieczór powiało. Usłyszałem kukułkę. Bez jej kukania rok z góry na straty jest spisany. A tak ciągle tli się nadzieja🤣

Opublikowano

dopiero teraz? ja już ze dwa jak nie więcej tygodni temu.

Opublikowano
Agrest napisał:

No trochę optymizmem na wieczór powiało. Usłyszałem kukułkę. Bez jej kukania rok z góry na straty jest spisany. A tak ciągle tli się nadzieja🤣

a grosz był w kieszeni ? ja wczoraj i dzisiaj słyszalem

Opublikowano

Nie będzie lepiej w kwestii pracowników jak się zapowiada... Pińcet plus podnoszą bo karynom i sebkom nie starcza. k**ewskie rozdawnictwo. Nigdy nic dobrego z tego nie wyniknie

• Like 4
Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Rozumiem , że z pustymi kieszeniami nie dałeś się okukać ?

Opublikowano

No dopiero. Od kilkunastu lat to ewenement. Nie chcą kukać, lecą w bogatsze strony.

Jeszcze jak las rósł obok mego pola to darły ryją. Ślę jak trąba go zmiotła to tylko dzięcioły się śmieją ze mnie.

Wiesz jak dzięcioł się drze?

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a grosz był w kieszeni ? ja wczoraj i dzisiaj słyszalem

Przed chwilą, fezoi napisał:

Rozumiem , że z pustymi kieszeniami nie dałeś się okukać ?

Oczywiście że kasa była 

Opublikowano

Tak jakby się śmiał z ciebie.

Zawsze jak idę z dzieciakami lub żoną i rozmawiamy, dzięcioł się odezwie  - a ja do nich, ale głupoty gadacie, nawet dzięcioł się z was śmieje 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v