Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, jarecki napisał:

pewnie czeka do ślubu żeby nie spierdolił a po slubie odwrotnie żona spi w domu do południa a męzuś krówki doi .

gregor mowi ze zenic sie bedzie tylko wolny związek

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

nie miał bym sumienia kobietę sama do obory póścić nawet jak bylem chory ...

Sławek bo nie każdy traktuje kobiety przedmiotowo jak ten Tracz 

4 minuty temu, Cebulj napisał:

a ty gadales ze taki bidny a na tym mleku to kasy nawet jest

Znajdź babę, bierz kredyt ,stawiaj łobore i będziecie doić ☺️

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

a totrzeba one tak lubią jeśli się traktuje przedmiotow i one swoje miejsce w szeregu wtedy czują. A one zawsze chłopa testują ile pozwoli sobie wejść na głowę za pomocą shittestów

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Znajdź babę, bierz kredyt ,stawiaj łobore i będziecie doić ☺️

też bym tak chciał ale po 40 czeka mnie przeszczep i wtedy nie będę nadawał się do roboty. Wtedy nie wolno nawet dźwigać zakupów lewą reką

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, DANDYS napisał:

, normalny jestes czy co 

Już chyba wszyscy się domyślają 😜

Opublikowano
1 minutę temu, Cebulj napisał:

a totrzeba one tak lubią jeśli się traktuje przedmiotow i one swoje miejsce w szeregu wtedy czują. A one zawsze chłopa testują ile pozwoli sobie wejść na głowę za pomocą shittestów

A skąd to może wiedzieć "smarkacz " co gołą babę widział w necie ☺️ no może samce tak napisali 

Opublikowano
4 minuty temu, Cebulj napisał:

też bym tak chciał ale po 40 czeka mnie przeszczep i wtedy nie będę nadawał się do roboty. Wtedy nie wolno nawet dźwigać zakupów lewą reką

A co będą przeszczepiać 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

gnój zgarnąć pościelić paszę podgarnąć 🤔 leń

Paszy to mają  dowalone ze dopiero jak sie kończy to się podgarbia. A na ścielenie miałem zakaz

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Paszy to mają  dowalone ze dopiero jak sie kończy to się podgarbia. A na ścielenie miałem zakaz

Mi kiedyś ojciec pwoiedział ze on lepiej daje byka , no i mnie odsunał , to na wyscigi trzeba bo chwile sie spozniej to juz ojczulek przy bykach😅😅

Opublikowano

za dziś 15 litrów leniwego deszczu. z godzinę temu się wypogodziło. słoneczko piękne. mieszanka lubi to 👍. dacie wiarę, że z domu dziś wyszedłem dopiero koło 17:30? tyle mi się spraw zgromadziło, a jeszcze i poleżeć musiałem i się człowiek nie obejrzał jak już po 17 było. brama dziś nie otwierana cały dzień.

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A gdzie Ty tam mieszka🤔

A jo na wsi. 

21-426, kiedyś 7 szkoła tego pisarza to we wsi, jego wnuk kazał podpalić budke pod ruską ambasadą, 50 kilometry od Pafnucego, ale gdzie to nie powiem😂

• Haha 1
Opublikowano

I następna ulewa.Z 5 litrów jak nic będzie. K..... czy to się kiedyś skończy. 

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

A jo na wsi. 

21-426, kiedyś 7 szkoła tego pisarza to we wsi, jego wnuk kazał podpalić budke pod ruską ambasadą, 50 kilometry od Pafnucego, ale gdzie to nie powiem😂

Czyli mowisz o handlarzu z Dworni😬 będę pamietał dzięki 👍

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ciekawe jak moje bydlaki sąsiady oprzątają🤔

JA nie jestem osobą któa powinna zwracać uwagę ale się zapytam czemu żonę utrzymujesz z czego emeryturę dostanie? Jakby nie daj boże cb zabrakło co wtedy

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Czyli mowisz o handlarzu z Dworni😬 będę pamietał dzięki 👍

a własnie nieraz przegladam ciągniki na olx i pełno z dworni one warte uwagi czy kręcone

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v