Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
stempos1980 napisał:

20 minut temu, Bananek napisał:

z materiał siewny nie składam, ulgę mam inwestycyjną z 2019 chyba. krusu więcej płacę więc to też nie to. jutro zadzwonię i dopytam

Raczej fizycznie ich nie uświadczysz

jak reklamacjia?

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

jak reklamacjia?

Czekam na szybę a ile to się z tym zejdzie to tego nie wiem.

Ogólnie nie uznali reklamacji bo oni nie widzą u siebie błędu tylko poszli mi na rękę że tylko muszę zapłacić 50% ceny nowych drzwi plus przesyłka😡

Opublikowano

To bym nie kupił . Zwrot niekompletnej kabiny i niech się gonią.

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Ogólnie nie uznali reklamacji bo oni nie widzą u siebie błędu tylko poszli mi na rękę że tylko muszę zapłacić 50% ceny nowych drzwi plus przesyłka😡

A w jakim sklepie to brałeś ?

Opublikowano
28 minut temu, stempos1980 napisał:

Ciekawe czy to tylko pojedynczy przypadek niekompletnej kabiny czy rżną klientów w ten sposób i sklep i producent.

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe czy to tylko pojedynczy przypadek niekompletnej kabiny czy rżną klientów w ten sposób i sklep i producent.

Brana była w Obi.

Sklep przyjął reklamacje i wysłał do producenta a producent dał odmowę więc ja weszłam na stronę producenta i napisałem sam do tych głąbów.

Rozmawiałem z byłym Serwisantem firmy Durasan z Płońska to powiedział że z nimi będzie ciężko coś ugrać bo oni nigdy nie widzą winy ze swojej strony

Opublikowano

U mnie już 11 litrów nakapało. cały dzień równy delikatny deszczyk. niby tylko 3-4°C, a zieleni się wszystko wokoło. łąki ruszyły, drzewa też ładnie rozpuściły listki... idzie kurła lepszemu skoro natura budzi się już do życia. jest i zła wiadomość, sołtys naszej wsi zmarł niecałą godzinę temu 😞

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

no prawie cały dzień udawałem Ryśka

znaczy na germańskiego psioczyłeś? 🤔 czy przez lornetkę patrzyłeś co sąsiad robi?

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

U mnie już 11 litrów nakapało. cały dzień równy delikatny deszczyk. niby tylko 3-4°C, a zieleni się wszystko wokoło. łąki ruszyły, drzewa też ładnie rozpuściły listki... idzie kurła lepszemu skoro natura budzi się już do życia. jest i zła wiadomość, sołtys naszej wsi zmarł niecałą godzinę temu 😞

Ile lat?

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Ile lat?

1956 rocznik. ile by nie miał to szkoda, bo dobry chłop był.

Piotrek1975 napisał:

To tera Bananek będzie Pan Sołtys🙆‍♂️

nie chcę. ma następcę, niech rządzi.

Opublikowano

O 16 kończyliśmy roztrząsać obornik, 60tka na piachu już się grzebał, wyjeżdżam za las, a typ z wioski sieje owies 🙆 siewnik owinięty folią i heja 😂 co te ludzie mają we łbach...

Opublikowano
9 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Panowie  pytanie czy jest możliwość ,że podczas zakładania wtrysków ustawili pod innym kątem niż w pompie?

Jak to? Co znaczy "pod innym kątem"?

Opublikowano
Bananek napisał:

a naszego dzisiaj pochowali 🙄 drugiego takiego oddanego to już nie będzie....

pafnucy napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

no prawie cały dzień udawałem Ryśka

znaczy na germańskiego psioczyłeś? 🤔 czy przez lornetkę patrzyłeś co sąsiad robi?

aż do takiego stanu nie umiałbym sie doprowadzić ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v