Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Uziu92 napisał:

trzeba by pomyśleć , 10 lat wystarczy 😄

No i z kim ja się będę śmiał z hujdyrow? 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

@danielursus3p Ty miałeś nam rolnika namierzyć. Co z nim?

Taki czas teraz że nie mam czasu. Dużo roboty w gospodarstwie i poza nim. 

Opublikowano

e boje sie , tyle z młodym stresu przeszedłem ze co nie tak bedzie jak mowili lekarze ,

2 minuty temu, Bananek napisał:

dlatego, że twoja rola przy poczęciu się zakończyła. I nie istotne jest już branie kwasu

a nie to jej musze kupic 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Taki czas teraz że nie mam czasu. Dużo roboty w gospodarstwie i poza nim.

pół forum czeka na wieści, a ty się gospodarstwem zajmujesz? chyba jesteś niepoważny...

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

A lawenda się przyjęła? Może i ja bym zamówił?

Tak. Dziś akurat liczyłem to na 300szt 11 wymarzło bo mróz wysadził sadzonkę w górę a nie sprawdzałem żeby jej w odpowiednim czasie pomóc.

3 minuty temu, pafnucy napisał:

to Twoje?    jakieś takie... ładne.

czemu taka jasna gleba?

No żony. 

Jasna bo jesienią piachu nawiozłem, wszystkie cebulki były już na wierzchu bo z pieleniem ziemia się wynosiła. Tu jest dobra gleba to rozrzedzę ją piachem, do tego nie naniosę nasion chwastów

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

zawsze możesz kupić drugi zestaw komputerów za arimrowe. nikt tego nie zabrania.

Teraz to se mogą mnie cmoknąć w wentyl. 🤨

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

pół forum czeka na wieści, a ty się gospodarstwem zajmujesz? chyba jesteś niepoważny...

Żeby to tylko gospodarstwo. Mam trochę problemow i muszę je najpierw rozwiązać. 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

To po ptakach z tym kwasem foliowym.

Jemu nie potrzebny, ale kobieta do 3 miesiąca powinna przyjmować

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

on CIe podjudza nie dawaj mu sie :D 

Jo wiem. Ale jak powiedziałem tak zrobię teraz nie mam na to czasu 

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Najebałeś sąsiadowi za ten siewnik? 😂

Opublikowano
danielursus3p napisał:

to już nic nie piszę w takim razie. rozwiązywanie problemów to sprawa priorytetowa.

DANDYS napisał:

on CIe podjudza nie dawaj mu sie 

on mnie zna... wie, że mam nieczyste intencje 😀😉😀

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Najebałeś sąsiadowi za ten siewnik? 😂

To to ch*j. Się trochę popierdoliło

Opublikowano
Agrest napisał:

9 minut temu, Bananek napisał:

To po ptakach z tym kwasem foliowym.

Jemu nie potrzebny, ale kobieta do 3 miesiąca powinna przyjmować

wiem, pamiętam. jak planowaliśmy nasze to i mi kazał lekarz brać.

Opublikowano (edytowane)

to samo chciałem napisać.

pierdziele. za godzinę zajrzę.

2 minuty temu, DANDYS napisał:

k**wa znowu ten webinar bedzie pier**le 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Agrest napisał: Coś na ocieplenie. Tak obserwuję od lat i widzę że najlepszy pieniądz byłby wiosną na kwiatkach i rozsadzie warzyw. Na te praktycznie nie ma kryzysu.  ale ile roboty🥵 akurat teraz mam praktyki w gospodarstwie ogrodniczym. 2 potrójne namioty i jeden pojedynczy to jest więcej roboty niż na 15 ha z hodowlą 😕 zeszły bratki to wchodzą begonie, surfinie i byliny, fakt kasa sporą ale już wolę przy bykach chodzić 🙆 pafnucy napisał:  to samo chciałem napisać. pierdziele. za godzinę zajrzę.   2 minuty temu, DANDYS napisał: k**wa znowu ten webinar bedzie pier**le    ja na apce niewiem co to webinar 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v