Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kallina86 napisał:

21 minut temu, Bananek napisał:

gdybym ja jeszcze wiedział o który komentarz chodzi...

Około miesiąca temu jakaś kobieta miała jechać z dzieckiem do lekarza. Pogoda była różna, więc pytała jak sytuacja. Kojarzysz? A Twojego komentarza to ja już tak nie przypomnę. 

to akurat pół kolizyjnego pamięta 😀😀😀

• Haha 1
Opublikowano

Słonko świeci, -2 na termometrze. Kury popasione w sadzie, wiatru nie ma, całkiem przyjemna pogoda.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

-2°, ☁,

@sumek666 tu się należy punkt który nigdy nie zniknie

On jest nie tolerancyjny

Jak równo traktujesz to wszystkich

A jak tu nie dasz to mój wykasuj.

Nietolerancyjny? Ja? No pewnie. Mam swoją opinię na różne tematy NIE NARZUCONĄ PRZEZ REZIMOWA TELEWIZJE, jak niektórzy tutaj. To chyba nie komuna? 

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

tak Rysiek jak by modem został, to by sprawiedliwie dawał.:ph34r:

Tak i by by tematy, "socjale 2021", "deminimis" "prromocje Lidla" "co nowego w biedronce", "wyższość polskiego złomu, nas zagranicznym" "niższosc zagranicznego złomu w porównaniu do polskiego", "co u miłościwe nam panujących" 🤮 i kto źle by napisał o Pisie to wyleciał by definitywnie.. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Nietolerancyjny? Ja? No pewnie. Mam swoją opinię na różne tematy NIE NARZUCONĄ PRZEZ REZIMOWA TELEWIZJE, jak niektórzy tutaj. 

Ja tam nic do nikogo nie mam,

Ja napisałem pod zdjęciem z tatuażem że zeszpecona na całe życie i cyk punkt który nigdy nie wygaśnie bo jestem nie tolerancyjny

Ty pod zdjęciem karmiącej kobiety napisałeś margines

Więc @sumek666 powimien być sprawiedliwy.

Albo Tobie dać albo mi zdjąć.

• Like 2
Opublikowano

Rysiek czasem wyolbrzymia wszystko i fakt faktem pisiorstwo z niego aż bije na kilometr ale mówieniem o kobicie per "stara" to też nie ma się co za bardzo chwalić... 

Opublikowano

O czym wy tu, od kiedy nadawane są punkty  niekasowalne ? O.o:o  Taryfikator ani regulamin takich nie uwzględnia

\Teraz w małym plusie za oknem, za tydzień ma być nawet 10 w minusie, ciekawe czy się sprawdzi.

Opublikowano

Nie ważne jak nazywasz ważne że z szacunkiem

12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Rysiek czasem wyolbrzymia wszystko i fakt faktem pisiorstwo z niego aż bije na kilometr ale mówieniem o kobicie per "stara" to też nie ma się co za bardzo chwalić... 

Opublikowano

Dla mnie "stara" to całkowicie bez szacunku. Ma imię jakieś przecież a można dużo ładniej powiedzieć niż w taki sposób. Ale ja jakiś inny jestem, to co ja tam wiem...

Opublikowano
6 minut temu, Pigmei napisał:

O czym wy tu, od kiedy nadawane są punkty  niekasowalne ? O.o:o  Taryfikator ani regulamin takich nie uwzględnia

\Teraz w małym plusie za oknem, za tydzień ma być nawet 10 w minusie, ciekawe czy się sprawdzi.

IMG_20210110_113152.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Chłopie to w żartach, tak jak niektórzy na żonę mówią "ej matka" 🙈

23 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ja tam nic do nikogo nie mam,

Ja napisałem pod zdjęciem z tatuażem że zeszpecona na całe życie i cyk punkt który nigdy nie wygaśnie bo jestem nie tolerancyjny

Ty pod zdjęciem karmiącej kobiety napisałeś margines

Więc @sumek666 powimien być sprawiedliwy.

Albo Tobie dać albo mi zdjąć.

Mogą mnie i usunąć, jak komuś przeszkadzam. 

Opublikowano

Rolnik, Daniel. musita ze mnie przykład brać. ja tam mam czyste konto. 9_9

Opublikowano
11 minut temu, Pigmei napisał:

Różne zjawiska tej zimy mogą wystąpić, włącznie z topniejącym śniegiem przy -6 😋

inbound3277211113946638126.png

Opublikowano (edytowane)

Piszcie reklamacje, zasady  tu są jasno  określone  a o wiecznych nie ma mowy.bo jak można działać wedle taryfikatora i jednocześnie łamać jego zasady

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
18 minut temu, pafnucy napisał:

Które? :D

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Chłopie to w żartach, tak jak niektórzy na żonę mówią "ej matka" 🙈

Ja wszystko na serio traktuję i coś takiego jak mówienie w żartach dla mnie nie istnieje.

2 minuty temu, pafnucy napisał:

Ja dostałem punkt ale kiedy to przewinienie było i jakim cudem to nie wiem, ale wychodzę z założenia, że z "policjantem" nie ma się co kłócić i lepiej karę przyjąć...

Opublikowano (edytowane)

Rysiek, ale po forumowemu. ;)

no ale już długo grzeczny jestem. :$

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Ja wszystko na serio traktuję i coś takiego jak mówienie w żartach dla mnie nie istnieje.

Był wczoraj @pawel885 u mnie to zapytaj czy nieładnie się odzywam do swojej. Wątpię żeby któryś z tu obecnych tak ładnie do swojej kobiety mówił... 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Był wczoraj @pawel885 u mnie to zapytaj czy nieładnie się odzywam do swojej. Wątpię żeby któryś z tu obecnych tak ładnie do swojej kobiety mówił... 

Po co mam pytać, skoro tak mówisz to wierzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v