Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to można zrozumieć, ale nadcinać przy drodze i zostawiać? psychol jakiś.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Kiedys chłopaki wycieli w nocy drzewo na którym kumpel się zabił 

Opublikowano
danielursus3p napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

chyba psychiatrii. 😉 toć ja istny świr. 😀

łeee to nie kver.

No to co? Też czerwono zielony😂

Ale kver lepszy podobno. 😀 większość af owiczów Ci to powie.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

jak będę już miał kopulować to zadzwonię po wskazówki. podpowiesz na bieżąco co i jak 😀

Tylko nie chce wideorelacji! Albo jak po te prosiaki się wybierzemy to Ci zaprezentujemy 🤔

1 minutę temu, pafnucy napisał:

to można zrozumieć, ale nadcinać przy drodze i zostawiać? psychol jakiś.

Jak władze nic nie robią to co? U nas na jesieni walczyli z tymi straszydłami. Ale według mnie to powinno być tak. Zabrałeś drzewo, zabierz i karpe. Przez taka karpe mało brak a by mnie tu nie bylo

Opublikowano

Ale kver lepszy podobno. 😀 większość af owiczów Ci to powie.

Jak miałbym się sugerować tym co kto mówi to dalej bym c360 jeździł albo VW passatem b5 w tedeji 🤔

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

uderz w stół...

Taka prawda- nie porównuj do siebie odmiennych charakterów i odmiennych stylów życia.

Dalej -1, może jakim śniegiem sypnie bo zachmurzone, przyda się trochę śniegu na przyszło tygodniowe mrozy. Kurła muszę jakiejś samiczki królika w pobliżu poszukać bo mi się moje coś nie pomnożyły, na zeszły tydzień terminy były a młodych brak...

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Ty z Pawłem? który będzie z tyłu? kurła, nie. nie chce tego widzieć.

Nie no materiały do ćwiczeń chyba zapewnisz? 

będziesz dosiadał prosiaka od tyłu? tego też nie chce widzieć.

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

A tam od razu świr. Pokręcony lekko z mocno wykręconym poczuciem humoru. Ale ogólnie to spoko :D 

Opublikowano

Panie Michalee, śniło mi się dzisiaj żem B231 w ładnym stanie dla Ciebie ogarnął, żółty był jak ten banan z avataru , ani jednego spawu , nowe redliczki , wałki podwójne i to porządne , nawet myślałem żeby go dla siebie wziąć a Tobie mojego opchnąć , i żem się kurła obudził 😕. Ale może to był proroczy sen🤔😀

Opublikowano
Kallina86 napisał:

11 minut temu, Bananek napisał:

A tam od razu świr. Pokręcony lekko z mocno wykręconym poczuciem humoru. Ale ogólnie to spoko :D 

daleko masz do miejscowości przystajne?

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

toć ja istny świr. 😀

Szajba CI do głowy odbija jak się bananów objesz?🤔

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Panie Michalee, śniło mi się dzisiaj żem B231 w ładnym stanie dla Ciebie ogarnął, żółty był jak ten banan z avataru , ani jednego spawu , nowe redliczki , wałki podwójne i to porządne , nawet myślałem żeby go dla siebie wziąć a Tobie mojego opchnąć , i żem się kurła obudził 😕. Ale może to był proroczy sen🤔😀

kurła, ale żeś zbudował napięcie. myślałem, że naprawdę coś ustrzeliłeś. 😠

Kallina86 napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

daleko masz do miejscowości przystajne?

6km. A dlaczego pytasz?

kilka lat temu kupiłem tam zgrabiarkę. zajefajne tereny.

jak ja kurła odpowiedziałem na post poniżej? 🤔

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

Jak ktoś lubi w spokoju i ciszy odpocząć a przy okazji zobaczyć coś innego niż u siebie to tereny gminy Przerośl, Filipów, Wiżajny, Bakałarzewo, Gołdap szczerze polecam. Agroturystyki pod dostatkiem, więc można rezerwować na wakacje. 

Opublikowano

Kiedyś się wybiorę na mazury, wstyd się przyznac ale jeszcze nie byłem. Bałkany i inne bzdety zwiedzilem A polskich Mazur nie 🤔

Opublikowano

Czego się tu wstydzić, ja na przykład za granicą Polski dwa razy w życiu byłem, łącznie przez 4 dni... Nad morzem nigdy, w górach częściej.

Opublikowano

No tylko na mazury mam dobre 3,5h drogi to blisko, A nie byłem 

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Któremu krowy uciekły i teraz chodzą po Parku Biebrzańskim?

było w tv, że jakiemuś wiźniokowi.

Kallina86 napisał:

6 minut temu, Bananek napisał:

Jak ktoś lubi w spokoju i ciszy odpocząć a przy okazji zobaczyć coś innego niż u siebie to tereny gminy Przerośl, Filipów, Wiżajny, Bakałarzewo, Gołdap szczerze polecam. Agroturystyki pod dostatkiem, więc można rezerwować na wakacje. 

mnie tego mówić nie musisz. toć to rzut beretem i objazd tej części Mazur to obowiązkowy punkt wakacji.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v