Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@Strongman o to ciekawostka bo ja z mojej strony gminy nieznam nikogo kto by miał suszarnie, może z drogiej strony z tzw. dzikiego wschodu :D 

3 minuty temu, kris91 napisał:

Ciekawe za ile abonament płaci 😂😂👀

moge sie założyć ze    płaci nic :P 

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mnie to też na wymioty bierze w te święta. Dzień przed a nawet przed samą kolacja mało się sobie do oczu nie rzucą ale przy kolacji kochająca rodzina 😂 ja staram się takich cyrków unikać 

W tym roku nawet choinki u góry nie robię, na dole chcą to niech robią. Ta kolacja to też dla mnie taki obowiązek a nie chęci, robi się dopóki domownicy są i mają chęci, jakby to ode mnie zależało to bym wcale nie robił. Tak samo jak i sylwestra nie obchodzę, dla mnie dzień jak co dzień. W tym roku wypada w piątek to pewnie się ziemniaki uparuje, zrobi posejdona i o 22 najpóźniej spać.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
31 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Każdy ma no ale kurna... O mnie też mówią, że głupi jestem, że płytko myślę i jest to prawda to i nie polemizuję...

Ło a na mnie jak mówią brzydko 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Marek ale fajna żółta folia , pierwszy raz taką widzę

Co tam jeszcze sprzedajesz ? 

Zgrabiarkę 3,6m i kosiarkę 1,85m mogę sprzedać 

Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Hoł hoł hoł

Duszo pafnucego byłaś tu,🤔

6 telewizorów grało dla Polsatu

-1° biało.

Łoo paczta go jaki bamber 🙆 6 telewizorów w domu, widać na ty gospodarce nie jest źle 😜

Opublikowano
33 minuty temu, HF86 napisał:

Eee.kurpiok  ,gdzieś Ty był jak Ciebie nie bylo?

Tylko tu mnie nie było, a tak tom nawet i na mazurach był i u śledzi i w kilku innych miejscach o których pisał nie będę 

28 minut temu, akooo napisał:

Zawsze chciałem mięć dużą rodzinę,może dlatego że ja jedynak.  Lubie jak jest dużo ludzi w domu.

Żłobek otwórz, albo jaką szkołę 🤔

17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

W tym roku nawet choinki u góry nie robię, na dole chcą to niech robią. Ta kolacja to też dla mnie taki obowiązek a nie chęci, robi się dopóki domownicy są i mają chęci, jakby to ode mnie zależało to bym wcale nie robił. Tak samo jak i sylwestra nie obchodzę, dla mnie dzień jak co dzień. W tym roku wypada w piątek to pewnie się ziemniaki uparuje, zrobi posejdona i o 22 najpóźniej spać.

Albo rozpijem po butli na wideorozmowie 

Opublikowano
akooo napisał:

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Jak nie masz pojęcia to pytaj albo sprawdź a nie "o jeju, to ja myślałem, że tańsze". 

Dobrze już dobrze nie denerwuj się. Mikołaj był dzisiaj u ciebie?

za to u ciebie nie był napewno 🤣🤣🤣

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, akooo napisał:

A kto miałby podrzucać? Przecież to Mikołaj prezenty przynosi :P

Nie ma kogoś takiego. Wierz sobie dalej w bajeczki... Zasadniczo od 7 czy 8 lat to w domu nie obchodzi się w ogóle prezentów w święta BN, a i żadnych urodzin czy imienin raczej nie świętujemy. W 18 urodziny wróciłem autobusem po 13 ze szkoły i poszedłem trawę na siano kosić. 

🤦‍♂️🤪😁😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, Rekasprawiedliwosci napisał:

Jaka cena kosiarki i lokalizacja?

Kolejka! 

2 minuty temu, Łolek napisał:

Wirax 15 czy 16 rok pieniądze lubią cisze

Napisz na pw ile i jak to się trzyma 

Opublikowano

A zwłaszcza taki co się pracą w niedzielę brzydzi 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v