Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, Winnetou napisał:

Tu pojechała😂

IMG_20211203_155349.jpg

Zamieniłeś tartak na ubojnie?

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

To poszukaj dobrze bo nie raz wstawiałem.

Śmiem twierdzić , że rozliczeń swoich byków jeszcze nie wstawiałeś

Opublikowano (edytowane)

Jaruś ale to były byczki tatusia. Wiesz o tym ty wiem o tym ja......

W uja nas tu robiłeś....

Zapewne napiszesz że to nie prawda ale  tym razem to nie przejdzie. Wiesz dlaczego? Bo Jaruś Bazydło pojawił się na liście dopłatowców..... a kiedy? W 2020,z wypłata MR-nie musisz dziękować

Edytowane przez soltys48
  • Haha 2
Opublikowano
soltys48 napisał:

Jaruś ale to były byczki tatusia. Wiesz o tym ty wiem o tym ja......

W uja nas tu robiłeś....

Zapewne napiszesz że to nie prawda ale  tym razem to nie przejdzie. Wiesz dlaczego? Bo Jaruś Bazydło pojawił się na liście dopłatowców..... a kiedy? W 2020,z wypłata MR-nie musisz dziękować

Spójrz na zdjęcie dobrze. Dziękuję.

Opublikowano

Jaruś nie twierdzę że ich na siebie nie sprzedałeś. Twierdzę za to że robiłeś wszystkich nas w wielkiego uja. Spójrz na to i zajmij stanowisko 

Rok 19'. Obywatel JB. nie figuruje

Rok 20' o jest.....

Screenshot_20211210-204354.png

Screenshot_20211210-204329.png

Opublikowano

Zjedz Snickersa i nie baw się w detektywa 😉 Że nie miałem na siebie gospodarstwa nie znaczy że kasa nie szła na mnie. Mogę stwierdzić nawet że 80% użytkowników tego forum tak ma. Raz piszesz że to było mojego taty potem że oddałem je na siebie? Nie będę bawił się zresztą tu w przepychanki bo już raz wyłapałem moderację

Jak chcesz wiedzieć zapraszam spytasz mojego taty od kiedy gospodarze i decyduję na gospodarce.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, soltys48 napisał:

Zamieniłeś tartak na ubojnie?

To vis a vis tartaku

Ta lista beneficjentów działa w ten sposób, że jeśli widnieje np. rok 2020, to pokazuje pieniądze jakie rolnik dostał w kampanii z 2019r

Edytowane przez Winnetou
  • Like 1
Opublikowano

Czyli de facto kasa w 2020.

1 minutę temu, Winnetou napisał:

To vis a vis tartaku

Ta lista beneficjentów działa w ten sposób, że jeśli widnieje np. rok 2020, to pokazuje pieniądze jakie rolnik dostał w kampanii z 2019r

Opublikowano

chodzi mi że zdjęcie strasznie słabe. ja mam dziadostwo. ale chętnie bym popatrzył na klasy s e u.i jak się biją. 

Opublikowano

O kurba sołtys żeś zaczął temat aż sobie przypomniałem, że dzisiaj 7 rocznica jak gospodarkę przepisali... Wypadało by co wypić, nie wiadomo czy ze szczęścia czy smutku, ale okazja jest 🥴 jprdl ten czas za***prza

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, pedro2 napisał:

O kurba sołtys żeś zaczął temat aż sobie przypomniałem, że dzisiaj 7 rocznica jak gospodarkę przepisali... Wypadało by co wypić, nie wiadomo czy ze szczęścia czy smutku, ale okazja jest 🥴 jprdl ten czas za***prza

U mnie 7 lat było 4 grudnia. Żona przeklina ten dzień 😂

Opublikowano

U mnie 7  lat minie w styczniu 2022 też poleciało nie wiadomo kiedy także jeszcze 40 i zasłużona emerytura 😂 co do cen to pogłoski o spadkach bo teoretycznie bydła dużo 😂😂 tylko mieszkam po jednej z tras do ubojni i samochod z bydłem to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem 

• Like 1
Opublikowano

spadki cen to tylko spekulacja naszych wszech panujących prezesów ubojni i firm szmuglerskich, którzy chcą zarobić na nas, na notowaniach był mały spadek, który sie odbija ale była okazja do zbicia ceny https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=WOLOWINA. Panowie i Panie nie dajmy się to przeżyjemy jak wszyscy razem będziemy trzymać się ceny to muszą zapłacić - nie mogą sobie pozwolić na przestój ( koszty utrzymania zakładu i opłaty ), jak to znajomy mówi : " w kupie siła" ja poniżej 12,50 zł na żywo nie sprzedam - to są obecne koszty wychowania bydlaka. no chyba że nawozy wrócą do cen z przed 1.5 roku 😄😄🤣🤣🤣:)

• Like 3
Opublikowano
9 godzin temu, pedro2 napisał:

9 godzin temu, lusjan napisał:

U mnie 7 lat było 4 grudnia. Żona przeklina ten dzień 😂

8 godzin temu, michalcium napisał:

U mnie 7  lat minie w styczniu 2022 też poleciało nie wiadomo kiedy także jeszcze 40 i zasłużona emerytura 😂 co do cen to pogłoski o spadkach bo teoretycznie bydła dużo 😂😂 tylko mieszkam po jednej z tras do ubojni i samochod z bydłem to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem 

To WY starzy rolnicy. Mi 14 września 6 lat dopiero minęło jak się bawię na własny rachunek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v