Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, marijusz napisał:

na lokacie to by tyle zarobił ile ty zarabiasz na cielakach kupionych od handlarza Teraz trudno 1,5% procenta dostać .

Jutro mam ładować byki ale słupek rtęci z termometra wystawia tylko języczek  i pewnie nici z handlu .

Idę poidła odmrażać

Gdzie taki procent ? Ostatnio jaki widuję to 0,01 % ,a najwyższy na 3m to 0,2% do 10000 zł 😞

Opublikowano (edytowane)

Koledzy sory że nie w temacie ale mam takie poidło izolowane i po nocy czasami przymarźnie kula i rano muszę ręką stuknąć żeby mogły się napić. Macie jakiś sposób żeby tak się nie działo? Może trzeba czymś posmarować tą kulę.

IMG_20210117_163759.jpg

Edytowane przez Daro20
Opublikowano

To może te same turki co w jakimś programie byli jako najwięksi producenci kebaba w UE. Firma w Polsce bo tania siła robocza i mnóstwo ulg dla firm a surowiec  z Niemiec 😆

Opublikowano

A za gotówkę, czy na przelewy jedna rata kiedy będę miał drugą kiedy będę chciał 😉

Opublikowano

Kuźwa taki specjalista howu byków przechodzi na krowy 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v