Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, HF86 napisał:

Dziś byle ziarkiem zasiać i wieksza kasa jak z bydła z tego samego pola.

Ten rok u mnie w okolicy troche utarl nosa-jeszcze zboze na polu.....

Opublikowano

ale jakoś gus nie odnotował wyraznie zmiejszonej ilość sztuk bydła  wiec to raczej wiekszy popyt w europie jest możę , dodatkowo chiny wiecej kupują w krajach ameryki i miej do europy dociera ?

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

To wszystko i tak uj warte. Trochę remontu w oborze chciałem robić a tu cena profila

10,30 za kg🙆‍♂️ to myślę saletry kupię, a tam 1500🤔 jednak pakiet eco. Mało robić, dotacje pobierać 😉

Nie stękać tylko  remącik robić by lżej dla kręgosłupa było  co prawda to nie pałać ale tak miało być 😂

IMG_20210826_192012.jpg

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

Dawajta po 10 zł brutto na żywo i zabierajta 😛

D797E626-9851-422D-8E6A-153D7F923097.jpeg

Nie będę taki wredny kolega. Szkoda trochę tak się na Tobie dorabiać. Przyjadę jutro i dam Ci 100zł tak jak stoją. Możesz już rano im żarcia nie dawać tylko wyślij adres na priv 🙈

Opublikowano

Będą próbować jechać w dół bo jest powód straszny. Euro chyba z 5 groszy yeblo, to tak żeby bezpiecznie było to pewnie z 50 gr będą próbować urwać. 

Opublikowano
Dnia 31.08.2021 o 19:00, Bananek napisał:

Kto to jest i czego szuka? Chwali się że okolice suchowoli to może znasz i się wypowiesz. Wszędzie pełno ich plakatów. 

16306066276482741997788090431334.jpg

Opublikowano
HF86 napisał:

Dnia 31.08.2021 o 19:00, Bananek napisał:

Kto to jest i czego szuka? Chwali się że okolice suchowoli to może znasz i się wypowiesz. Wszędzie pełno ich plakatów. 

16306066276482741997788090431334.jpg

Toż to nie nasza suchowola. Kod inny.

soltys48 napisał:

To nie Suchowola @Bananek tylko scyzorykowa

Te moje haefy z poniedziałku tak jak myślałem, pobiły się w E kasie. 😉

• Haha 1
Opublikowano

Nie zauważyłem. Myślałem że jakiś lokalny i najlepsze pytanie po sąsiadach. Coś sporo ostatnio nowych się kręci. A każdy dokładać musi 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

Nie zauważyłem. Myślałem że jakiś lokalny i najlepsze pytanie po sąsiadach. Coś sporo ostatnio nowych się kręci. A każdy dokładać musi 🤔

Nowy to i ma z czego dołożyć. 

Opublikowano (edytowane)

Nowych ostatnio sporo wszędzie. Dziś na terenie widziałem solówkę man'a granatową na KNS , pełna bydła ale chyba kierunki im się pomyliły i zamiast jechać na południe to na północ gnali🤭@ab23 coś takie oczy zrobił?

Edytowane przez soltys48
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v