Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdziwa. 

Fajny towar. Przy tej ilości można negocjować. 

Opublikowano

Bywało że mocno cieli za taką wagę. Zwłaszcza jak mieli w nadmiarze. 

Też nie lubię cielakow sprzedawać 😉

Opublikowano

Nasi odbiorcy nie kręcą nosem,ale obok znajomy sprzedał ładnego Belga 900 kg z groszem miał i dał sobie chłop 30gr przyciąć bo za ciężki . Jakbym psa spuścił to by wagę na ulicy składał

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Pochwalisz się dobrą ceną czy wybiciem "pokaż rozliczenie" bo nie wierzą. Pokażesz rozliczenie to pieski od adoracji się zlatują i szczekają 😂 kij wam w oko. Ostatni raz wstawiłem, niech was d*pa piecze dalej jak nie potraficie bydła opasać 🙃

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Żeby nie było, nie mówię tu do wszystkich. Dwóch szczochów od adoracji szczekają, oni dobrze wiedzą o kogo chodzi. Ale zapytaj jednego czy drugiego o rozliczenie to 🤫 😋 

11 minut temu, KamilSokoowski napisał:

Hf w klasie U

Nie ma się z czego śmiać. Już nie raz pisałem na forum jak to możliwe, że hf bije się w U kl w Tykocinie. Wiem co mam bo część cielunów było swoich. A piesek jeden z drugim byle barachło trzyma i potem wylewa żale obszczekując drugiego.

Możliwe, że u wuja byłby w O kl i tej samej cenie. 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Pierdus już gówno burze kręci..😁

I co tam BARTUŚ to to maa być ta prowokacja? A jak  PIERDUS wyzywa ludzi to udajesz że nie widzisz? Kolega ma fory bo dobry kapus z niego ? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Myślałem nad Maciejowicami. Oni biorą na żywą i na wbc? Ostatnio dobrze handel szedł z agrostarem. Oprócz tych mam jeszcze 4 hfy ostatnie sztuki i konie z tymi mlecznymi wariatami. 4mm i 4hf średnio 9brutto to takie minimum?

Opublikowano
50 minut temu, KamilSokoowski napisał:

Ja wcale się z Ciebie nie śmieje tylko bardzo dziwne żeby Hf był w U klasie. Najważniejsze jest wynik końcowy i to co zostaje w portfelu.

Co ja poradzę, jest czarno na białym, szkoda że foto nie mam...  był hf po matce i ojcu, wygląd budowa też hfa. Aby kasa się zgadzała, może być i O. Tak jak mówiłem, o wiele lepsze mieszańce niekiedy szły w R-ke. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v