Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, HF86 napisał:

Szału nie ma. Kto to taki,?

Kontakt mogą ze mną podpisać, ale mój i na moich zasadach 😉

4 godziny temu, Kentar napisał:

Po cenniku rozpoznaje sokolow. :)

Dokladnie.

Bydla nie maja ale czego sie spodziewac po takim cenniku.

Jedyny plus to fajnie wypunktowane odnosniki cen (za co obcinaja itp)

55 minut temu, kewin123 napisał:

Jałówki  45 szt  waga 600+ cena 9 netto  - Maciejowice

Co raz czesciej o niej slychac

Opublikowano

Sprzane byki na WBC do Koła, przez pośrednika (szczyglinski). Ważone na żywo na gospo żeby przeliczyć ile wyszłyby na żywo. Hf 8.1 netto, Mieszanka lm 9.15 netto, Ładny czarny MM 9.45 netto.

Opublikowano

u nas też już po 10 brutto można dostać za ładnego byczka, i jadą maks 2 -3 dni  praktycznie na sygnale - panowie trzymamy fason nie popuszczamy z ceny to przeżyjemy.!!!!!!

Opublikowano

Coraz fajniejsze te wizytówki handlarzy. Ani imienia, ani nazwiska. 

Zna ktoś tą firmę?

16285785669299027103063211795095.jpg

Opublikowano

Jest lepszy.  Ma hasło " skup bydła bez pośredników, prosto do ubojni do rzeźników " 🤣 mały handlarzyna  za to mistrz hipokryzji 

Jak mu zwróciłem na to uwagę publicznie to mi wypisywał w wiadomościach, że policja już do mnie jedzie 😆

• Like 2
  • Haha 6
Opublikowano

Panowie jest do kupienia jałówka 14msc świeżo wycielona 🙆 ok 450kg za 2500  Daje niby 20L dziennie, gospodarzowi na hali ciężko doić bo krótka 😂 będzie coś z niej żeby urosła jeszcze do ciężkiej wagi czy raczej już zostanie taka koza? Jeszcze ze 4 cieluny by wychowała

Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

Panowie jest do kupienia jałówka 14msc świeżo wycielona 🙆 ok 450kg za 2500  Daje niby 20L dziennie, gospodarzowi na hali ciężko doić bo krótka 😂 będzie coś z niej żeby urosła jeszcze do ciężkiej wagi czy raczej już zostanie taka koza? Jeszcze ze 4 cieluny by wychowała

Urośnie. Jak jej ketoza nie zje. Cena i tak warta ryzyka. 

Do 30 miesięcy to jeszcze z raz się wycieli 😉

Opublikowano
20 minut temu, pedro2 napisał:

Przywoź 

Opublikowano
2 godziny temu, rolnikw napisał:

W wieku 5 miesięcy się zacielila?

U mnie angus wycieliła się sama ale miała 19 miesięcy, ale ruję mają już od pół roku więc kto wie ile ma w paszporcie....

Opublikowano
1 godzinę temu, Berthold napisał:

Sprzedane 10 hfa , cena 8,2 netto skóra 5% przedpłata ...

A cóz to za dobroczyńca  przedpłaca100% kasy  nie wspomnę o cenie i skitce  ?

Poproszę na priv jeśli tutaj nie zasługują na reklamę 🙂

• Haha 1
Opublikowano

8-9 netto, jałówki.

19 minut temu, ab23 napisał:

A cóz to za dobroczyńca  przedpłaca100% kasy  nie wspomnę o cenie i skitce  ?

Poproszę na priv jeśli tutaj nie zasługują na reklamę 🙂

ab23, bez zbędnej podniety proszę. Znam lepszą cenę za hfa. I też przedpłata poszła :)

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v