Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Prawdziwa. 

Fajny towar. Przy tej ilości można negocjować. 

Opublikowano

Bywało że mocno cieli za taką wagę. Zwłaszcza jak mieli w nadmiarze. 

Też nie lubię cielakow sprzedawać 😉

Opublikowano

Nasi odbiorcy nie kręcą nosem,ale obok znajomy sprzedał ładnego Belga 900 kg z groszem miał i dał sobie chłop 30gr przyciąć bo za ciężki . Jakbym psa spuścił to by wagę na ulicy składał

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Pochwalisz się dobrą ceną czy wybiciem "pokaż rozliczenie" bo nie wierzą. Pokażesz rozliczenie to pieski od adoracji się zlatują i szczekają 😂 kij wam w oko. Ostatni raz wstawiłem, niech was d*pa piecze dalej jak nie potraficie bydła opasać 🙃

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Żeby nie było, nie mówię tu do wszystkich. Dwóch szczochów od adoracji szczekają, oni dobrze wiedzą o kogo chodzi. Ale zapytaj jednego czy drugiego o rozliczenie to 🤫 😋 

11 minut temu, KamilSokoowski napisał:

Hf w klasie U

Nie ma się z czego śmiać. Już nie raz pisałem na forum jak to możliwe, że hf bije się w U kl w Tykocinie. Wiem co mam bo część cielunów było swoich. A piesek jeden z drugim byle barachło trzyma i potem wylewa żale obszczekując drugiego.

Możliwe, że u wuja byłby w O kl i tej samej cenie. 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Pierdus już gówno burze kręci..😁

I co tam BARTUŚ to to maa być ta prowokacja? A jak  PIERDUS wyzywa ludzi to udajesz że nie widzisz? Kolega ma fory bo dobry kapus z niego ? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Myślałem nad Maciejowicami. Oni biorą na żywą i na wbc? Ostatnio dobrze handel szedł z agrostarem. Oprócz tych mam jeszcze 4 hfy ostatnie sztuki i konie z tymi mlecznymi wariatami. 4mm i 4hf średnio 9brutto to takie minimum?

Opublikowano
50 minut temu, KamilSokoowski napisał:

Ja wcale się z Ciebie nie śmieje tylko bardzo dziwne żeby Hf był w U klasie. Najważniejsze jest wynik końcowy i to co zostaje w portfelu.

Co ja poradzę, jest czarno na białym, szkoda że foto nie mam...  był hf po matce i ojcu, wygląd budowa też hfa. Aby kasa się zgadzała, może być i O. Tak jak mówiłem, o wiele lepsze mieszańce niekiedy szły w R-ke. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
    • Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v