Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, klose30 napisał:

Witam. Kogo polecacie z terenu Nowe miasto  Lubawskie - Iława. Mam kilka LM i kilka MM. Graczyk odpada. 

Ja sprzedaję GORTATOWSKIEMU . Jest to dawniejsza spółka z GRACZYKIEM

TEL511739850 tylko pamiętaj o 7% procentach bo jak nie przypomnisz to będzie 8%

WOJCIECHOWSKI 663626292    

Edytowane przez 6MaaJsTeR9
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 6MaaJsTeR9 napisał:

WOJCIECHOWSKI 663626292    

Ja w zeszłym tyg sprzedawałem A. Gortatowskiemu.

Majster chyba też u Ciebie był z wizytówką 😃

Edytowane przez robert123farmer
Opublikowano
4 godziny temu, karolr2 napisał:

Mam wagę daj na priv WhatsApp lub messenger to ci zdjęcia wysle 

Lubelskie Łuków 

Na Drogojówce 17 km od Hrubieszowa była waga do sprzedania za 2,5 tys nie wiem czy oni nie mieli nowej kupionej. Była chyba na olx 

Opublikowano
5 godzin temu, 6MaaJsTeR9 napisał:

WOJCIECHOWSKI 663626292    

U nas też 7 liczą zdziercy..wcześniej bylo 6 teraz mówisz że 8 to niedługo całego byka wezmą :/

Opublikowano
23 minuty temu, ab23 napisał:

😄

Panowie czy bydło staniało coś w tym tygodniu? Bo coś mi się wydaje że zostałem nieźle nabrany.W poniedziałek sprzedałem kilka sztuk bo niby od wtorku 20-30 gr w dół na WBC, wiecie coś o tych obniżkach?

Opublikowano
31 minut temu, JohnnyWalker napisał:

Panowie czy bydło staniało coś w tym tygodniu? Bo coś mi się wydaje że zostałem nieźle nabrany.W poniedziałek sprzedałem kilka sztuk bo niby od wtorku 20-30 gr w dół na WBC, wiecie coś o tych obniżkach?

Dlaczego nabrany ceny są dobre  a i chyba lepszych nie będzie

Opublikowano
19 minut temu, Karollorak93 napisał:

Ludzie już cieląt nakupili przez ostatnie miesiące to teraz można zrobić obniżkę. Niech się trochę prosiąt sprzeda teraz zeby było co bić za parę miesięcy:)

Dokładnie, ludzie powściekać się za cielakami chcą. I te głupie teksty bo byk drogi to płać za cielaka drogo. Ciekawe kuźwa jak teraz będą nas doić ubojnie przez takich skoczków

A za dwa lata cena fatalna bo bydła opór

Opublikowano

Bydła z dnia na dzień nie przybywa a sami się nakręcacie tymi tekstami. Co drugi post to wyczekiwanie jakiegoś kryzysu w postaci spektakularnego spadku cen.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

Ludzie sami się nakręcili bo cowidowe i dopłaty a i ceny deko ruszyły to kasa swędzi w kieszeni to handlarze wydoili. A sezon wycielen dopiero się rozkręca. Wczoraj kolejne dwa hfy po 2 tyg po 300 zł od rolnika takie po 50kg. Ale jak ktoś lubi z dostawą do domu to niech płaci 😉

Opublikowano
4 godziny temu, JohnnyWalker napisał:

Poleciało trochę na dół i od piątku też kolejna obniżka. Tarnów

Opublikowano
Dnia 25.02.2021 o 08:14, kris148a napisał:

No niby tak, mnie to trochę przeraża to ważenie bo niektóre sztuki to takie warjaty.

Myślałem już żeby kupić taki zestaw https://allegro.pl/oferta/kompletny-zestaw-do-budowy-wagi-10175177283?utm_medium=app_share&utm_source=facebook I sobie zbudować wagę

A może ktoś ma namiar na aliexpres na taki zestaw, pewno było by dużo taniej?

https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-budowy-wagi-czujniki-miernik-9629019417 

Ten zestaw dziś przyjechał, za 1300 brutt oddał i będzie robiona porządna platforma i klatka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v