Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, JohnnyWalker napisał:

Dał 399 mięsa

U mnie ważony w domu

Ma się to oko🤣🥩

7 minut temu, bartek1992 napisał:

wczoraj sprzedane 2 sztuki hf waga 734 kg po strączce drugu ho 560 kg tez po strączce cena 7,70+ vat odbiorca Stępień libiszów

Przyjeżdża czy wiozłeś sam?

Opublikowano
6 minut temu, emil9828 napisał:

Ma się to oko🤣🥩

Simental. Na tym cudu z wbc ciężko oczekiwać. Ale zazwyczaj kapitalne przyrosty. 

Dla powierdzenia twojego oka w czwartek może coś wyślę 😉

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, bartek1992 napisał:

wczoraj sprzedane 2 sztuki hf waga 734 kg po strączce drugu ho 560 kg tez po strączce cena 7,70+ vat odbiorca Stępień libiszów

kolego, stępień jaki % bierze na potrącenie i czy waży na gospodarstwie czy na zakładzie ?

7 godzin temu, cieply90 napisał:

dziś dzwoniłem do pośrednika łódzkie

byk 7-9 zł/kg

krowy 4-6 zł/kg

kolego kto w łódzkim tyle daje za byka ?

Edytowane przez bluecows1
Opublikowano
1 godzinę temu, bluecows1 napisał:

kolego, stępień jaki % bierze na potrącenie i czy waży na gospodarstwie czy na zakładzie ?

kolego kto w łódzkim tyle daje za byka ?

Kowalczyk

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, AdamRo napisał:

A to więcej warte ?

W Polsce jeszcze nie spotkałem. S -ka była zarezerwowana dla 100% bbb. E , owszem, trafiają się.

Tutaj niektórzy cielęta po 80_100kg sprzedają po 2000zl więc chybatamte więcej warte

Edytowane przez KamilSokoowski
Opublikowano

Dadzą. I po 22 miesiące mają. Ale po ich oczach widać że nie chcą abyś się szybko dowiedział o wyniku wbca 😉

Opublikowano
45 minut temu, HF86 napisał:

Dadzą. I po 22 miesiące mają. Ale po ich oczach widać że nie chcą abyś się szybko dowiedział o wyniku wbca 😉

Masz oko. Co do barier to już nie pamiętam, ale coś około 120zl  Polecam taki typ zagrody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v