Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, kontenovy napisał:

nie szukam wcale bo pierwsze to nie mam tyle kasy by któraśkolwiek chciała na mnie lecieć a po drugie nie jestem ani zaradny ani pracowity

Może najwyższa pora aby coś z tym zrobić🤔🤔🤔 

2 godziny temu, Strongman napisał:

A jak by ktoś chciał pojuchać to tinder.

Tam jeszcze gorsze ku...restwo niż przy drogach stoi😉 

2 godziny temu, sabuliga napisał:

Byłem u lekarza jednak z bolem brzuvha lekarz powiedział zebym nie dzwigal bo naciągnąlem mięsień i mogę dostać przepukliny

W takim razie musisz poszukać sobie szczupłą dziewczynę😀

14 minut temu, akooo napisał:

Nic z tego,nic to nie da. Takie co chcą takie rzeczy robić to sobie szukają samców alfa na jeden czy dwa razy. Jak ktoś poważnie myśli o życiu i ma trochę oleju w głowie to tam nie będzie zaglądał i nabawiał się kolejnych frustracji.

Dłużej na tinderze zakładałem konto niż przeglądałem profile kobiet. Kiedyś porządniejsze dziewczyny pod koszarami stały🤣🤣🤣  

Opublikowano (edytowane)

@bergman31  Możesz wejść jako ateista,nikt nikomu nic nie narzuca. Ale tam większość to ludzie konkretni i nie nastawieni na "świrowanie".

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, bergman31 napisał:

Może najwyższa pora aby coś z tym zrobić

a tam , przyzwyczaiłem się ,oby gorzej nie było a się stoczyć się nie stoczę bo wiem czym to grozi

Opublikowano
2 godziny temu, akooo napisał:

Nic z tego,nic to nie da. Takie co chcą takie rzeczy robić to sobie szukają samców alfa na jeden czy dwa razy. Jak ktoś poważnie myśli o życiu i ma trochę oleju w głowie to tam nie będzie zaglądał i nabawiał się kolejnych frustracji.

Ale i nie każdy będzie szukał zagorzałej katoliczki. Jak wszedłem na tą stronę to szybciej z niej wyszedłem niż na nią wszedłem. W kwestii wiary też się trzeba dobrać a nie tak jak niektórzy, że ona gorliwa katoliczka a on żaden katolik.

Opublikowano

Znam taką jedną zagorzałą katoliczkę. Rozumiem żyje według wiary i swoim sumieniem. Omawiałem z nią różne kwestie aby ją lepiej poznać. Dość sympatyczna osoba . O ile mogę uszanować że seks po ślubie. To tyle po ślubie pojawia się problem. Mianowicie uważa że po ślubie można sobie używać do woli to też nie stanowi problemu ale ona nie chcę stosować żadnej antykoncepcji tylko kalendarzyk. A pytanie ile zamierza mieć dzieci mówi ile Pan da. 

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ale i nie każdy będzie szukał zagorzałej katoliczki. Jak wszedłem na tą stronę to szybciej z niej wyszedłem niż na nią wszedłem. W kwestii wiary też się trzeba dobrać a nie tak jak niektórzy, że ona gorliwa katoliczka a on żaden katolik.

Właśnie założyłem tam konto i czekam aż administracja zatwierdzi mój profil albo mnie z stamtąd wyrzucą🤣🤣🤣

Opublikowano

cinek to była twoja dziewczyna ciekawe jak nie chce sprawdzic przed slubem a co jesli sie okaze ze mu nie staje

Opublikowano
2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Znam taką jedną zagorzałą katoliczkę. Rozumiem żyje według wiary i swoim sumieniem. Omawiałem z nią różne kwestie aby ją lepiej poznać. Dość sympatyczna osoba . O ile mogę uszanować że seks po ślubie. To tyle po ślubie pojawia się problem. Mianowicie uważa że po ślubie można sobie używać do woli to też nie stanowi problemu ale ona nie chcę stosować żadnej antykoncepcji tylko kalendarzyk. A pytanie ile zamierza mieć dzieci mówi ile Pan da. 

To jakaś córka Amisza czy "nawiedzona" katechetka??? 

Opublikowano (edytowane)

To również o to chodzi. Musiałby być taki sam on tak jak i ona. To już jest faktycznie zagorzała jak hej. 

@bergman31 Ja nie zakładam, w internet nie wierzę. Zresztą mnie pewnie też by wyrzucili bo jakby zapytali- praktykujący czy nie? To sam nie wiem co odpowiedzieć- chodziło się przed covidem zawsze ale to bardziej z tradycji i temu, że domownicy ciągnęli do kościoła. Czy wierzący? No tak sobie a na pewno nie zagorzały katolik.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
1 minutę temu, sabuliga napisał:

cinek to była twoja dziewczyna ciekawe jak nie chce sprawdzic przed slubem a co jesli sie okaze ze mu nie staje

W takim przypadku można unieważnić małżeństwo.

Opublikowano
5 minut temu, cinek1808 napisał:

To zapytaj czy może facet kończyć w ustach 🤭 przez żołądek nie zajdzie 👍

Opublikowano

Tylko moja znajoma. Nic nas nie łączyło. Chyba ciężko by mi było żyć z taką osobą. Nawiedzona katoliczka , kiedyś zabrałem ja do pizzerii to przed wyjściem mama musiała ja pobłogosławić. 

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, sabuliga napisał:

Panie dziś są takie technologie że niema uja żeby nie stanoł 😎

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

To również o to chodzi. Musiałby być taki sam on tak jak i ona. To już jest faktycznie zagorzała jak hej. 

@bergman31 Ja nie zakładam, w internet nie wierzę. Zresztą mnie pewnie też by wyrzucili bo jakby zapytali- praktykujący czy nie? To sam nie wiem co odpowiedzieć- chodziło się przed covidem zawsze ale to bardziej z tradycji i z wiary i temu, że domownicy ciągnęli do kościoła. Czy wierzący? No tak sobie a na pewno nie zagorzały katolik.

Ja wpisałem, że chodzę bardzo rzadko. Dodatkowo w innej rubryce wpisałem, że chodzę do kościoła tylko na pogrzeby i śluby. Zresztą w rubryce antykoncepcja i aborcja, też napisałem niezgodnie z nauką Kościoła.

Opublikowano
Przed chwilą, cinek1808 napisał:

Tylko moja znajoma. Nic nas nie łączyło. Chyba ciężko by mi było żyć z taką osobą. Nawiedzona katoliczka , kiedyś zabrałem ja do pizzerii to przed wyjściem mama musiała ja pobłogosławić. 

ta a sam w celibacie byłes z katoliczka co pierwsza na orgazmusa pojechała.

Opublikowano

Nie wiesz jak jest według kościoła. Pozycja na misjonarza , żadna inna dziura nie wchodzi w grę. Teraz mają robić wywiad przed ślubem aby nie było rozwodów. Czyli ksiądz pyta też o pożycie. Więc teoretycznie jakiś seks przed ślubem musi być

Opublikowano

Ja teraz też tylko na pogrzeby chodzę, w maju ostatni raz byłem. Na kwestie związane z aborcją, eutanazją i antykoncepcją też mam odmienne zdanie niż Kościół i jego nauka. 

1 minutę temu, bergman31 napisał:

Ja wpisałem, że chodzę bardzo rzadko. Dodatkowo w innej rubryce wpisałem, że chodzę do kościoła tylko na pogrzeby i śluby. Zresztą w rubryce antykoncepcja i aborcja, też napisałem niezgodnie z nauką Kościoła.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To zapytaj czy może facet kończyć w ustach 🤭 przez żołądek nie zajdzie 👍

No co Ty😲😲😲.

Seks tylko w pozycji misjonarskiej i do tego nie może być to stosunek przerwany. Najlepiej jak oboje małżonków przed stosunkiem byli u spowiedzi i przyjęli komunię świętą.

Opublikowano
2 minuty temu, sabuliga napisał:

ta a sam w celibacie byłes z katoliczka co pierwsza na orgazmusa pojechała.

Weź zetrzyj mleko z dziewiczego wąsa. Nic nie rozumiesz, i prędko nie zrozumiesz. Są takie Kobiety dla których warto poczekać. Bo mają wartość większą niż połowa tych wytapetowanych dam . 

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Weź zetrzyj mleko z dziewiczego wąsa. Nic nie rozumiesz, i prędko nie zrozumiesz. Są takie Kobiety dla których warto poczekać. Bo mają wartość większą niż połowa tych wytapetowanych dam . 

no nwm czy warto czekac co udaje cnotke dla polaków ale dla włocha na wszystko ppozwoli

Opublikowano
4 minuty temu, cinek1808 napisał:

Nie wiesz jak jest według kościoła. Pozycja na misjonarza , żadna inna dziura nie wchodzi w grę. Teraz mają robić wywiad przed ślubem aby nie było rozwodów. Czyli ksiądz pyta też o pożycie. Więc teoretycznie jakiś seks przed ślubem musi być

Na jakiejś stronie kościelnej czytałem całą ankietę jaką ksiądz powinien wypełnić podczas rozmowy z przyszłymi małżonkami. Więcej pytań niż na testach na prawo jazdy.

• Haha 1