Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, sabuliga napisał:

Dlatego będę chciał kobiety pracującej najlepiej po politechnice. Znajomy siostry po takich studiach od razu 10 tys dostal

Wiesz ile jest tam kierunków? Musisz dopytać🤣🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano

Znam też takich typów co sami nie mają urody jak James Bond,samotni ale wymagania to paanieeeee.Ta niedobra,ta za ciemna,ta za jasna,ta taka ta śmaka.I samotni dalej. .Każdy by chciał miss polonie. I nie wymawiam tu nikomu urody bo każdy ma jaką ma i dobrze ale naprawdę ludzie...A co bystrzejsi chłopacy też o "przeciętnej" urodzie to i żony mają  i dzieci i w życiu sobie radzą,bo mają mądrość i nie trzeba politechniki kończyć żeby normalnie sobie życie ułożyć.Każdy by chciał miss polonie. I nie wymawiam tu nikomu urody bo każdy ma jaką ma i dobrze ale naprawdę

Opublikowano (edytowane)

Statystycznie absolwentki politechniki... 🤔 Albo nie będę nic mówił, spróbujesz siurakiem miodu to i może w końcu rozum wróci 😉 

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano

A mało to dziewczyn samotnych które tylko czekają aby kogoś poznać,ale im śmiałości brak.Więc panowie można działać a nie biadolić

Opublikowano

Nie no panowie nie mam żadnych wymagań co do szkoły to taki żarcik. Mnie tam nie przeszkadza jakby zawodowke skończyła. Jedyne czego chce to zdrowia od życia bo niestety ale ja już przeszedłem juz 3 operacje.

@bratrolnika te 10tys zł pensji znajomy skonczyl mechanike i budowę maszyn to tak na powaznie

Opublikowano

O czym rozmawiać z dziewczynami? Chciałbym się zapytać doświadczonych użytkowników

Opublikowano
24 minuty temu, sabuliga napisał:

O czym rozmawiać z dziewczynami? Chciałbym się zapytać doświadczonych użytkowników

najlepiej o nich (dziewczynach), chociaz na początku udawac zainteresowanie drugą osobą 🤣 tyle wystarczy na pierwsze dwie randki 😁 wtedy ona się zakocha i już słyszę dzwony weselne...laaaa laaaaalalallaaaa 👰👰👰🤵🤵🤵

Opublikowano

Mi chodziło o daną dziewczynę !!!! 🤦‍♀️ a nie o innych 🤦‍♀️🤣 o mamo 🤣

Opublikowano (edytowane)

Możesz pytać o wykształcenie, zarobki, cnotę, cokolwiek. One i tak nic nie słyszą, Dopiero jak się porządnie zdenerwujesz to padnie; teraz ty powiedz coś ale dalej  nie słuchają, tylko trzepoczą tymi swoimi rzęsami i czekają aż skończysz...a po ślubie to już w ogóle

Edytowane przez Winnetou
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

Mi się wydaje jak ja bym podrywał to o wspólnych znajomych zainteresowaniach o golnie o rzeczach wspólnych lub szukał bym wspólnego mianownika.

Wspólnego mianownika szukać nie trzeba...bo każda i każdy ma go w majtkach 😉😂😂😂

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Ja w sumie też, teraz dziewczyny są inne,ale kiedyś to trzeba było najpierw rozkochać żeby się dobierać.

Teraz to mają podobno w poprzek:D ale nie wiem bo nie sprawdzałem.

Edytowane przez Strongman
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał:

A kolegów masz ?

Mam 2 ale jeden tylko jego jedyny tematy to krowy to już go mam trochę dosyć a drugi jest kurduplem 160 cm to on nawet szans nie ma na dziewczynę. A tak wogole to moi koledzy takie same piwniczaki jak i ja.

7 minut temu, pedro2 napisał:

O tym w czym jesteś dobry... Pogadaj o statystykach 😋

E tam zanurzenie ja.