Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Trochę ryzykowne między drzwi, w razie przeciągu .   :P   xD

2 minuty temu, tess napisał:

O co chodzi? 

Nie nic @tess chłopaki o słoninie dla sikorek opowiadają.  :P  

Opublikowano

Oż chlera... 😅😋 😛 

Bo się nie jada w tanich budach gdzie nawet sanepid boi się zajrzeć 😷😷😷😷😷😷🤮

Opublikowano

Trzeba dobrze kombinować żeby trafić nie nadgryzioną 👍 aczkolwiek teraz to chyba nierealne 😷

4 minuty temu, bergman31 napisał:

Po niektórych kanapkach niesmak zostaje na lata. 

Ototo dobrze kobitka mówi, lepiej rzadziej zjeść porządnie niż co raz byle co na szybko.

Opublikowano
2 godziny temu, sabuliga napisał:

Pewnie zostaniesz starym kawalerem, u mnie jeden we wsi też tak rozbudowywał i 50 lat i sam a kuzynostwo wezmie sprzeda i chuk

Opowiedz coś więcej o tej drugiej. Sami do niej przyszli czy sama się zgłosiła.

Przyszli do niej. Z tego co pamiętam to ktoś z poprzedniej pracy  ( jak pracowała w urzędzie) znał się z producentami programu i ją zgłosił. Ale nie chciała. A tak wogole to była fajna dziewczyna. Tzn dalej jest  :)

Opublikowano

Witam Kolego sabuliga gdzie znalazłeś Tą Magdalenę bo chyba jestem  nie widomy:)

Rzadko się wypowiadam na forum w tematach  luźnych, a że akurat oglądałem cały program to tak myślę że trza mieć trochę odwagi żeby się zgłosić do programu. Ciężko oceniać z jakich powodów się zgłosili pierwsza kobita to miała pewnie dość samotności a spotkał pewnie samych durni na swojej drodze

a druga to nie wiem, nie umiem jej rozgryźć a chłopy to  cóż ci młodsi w programie widzą szanse na przełamanie nie mocy a straszy to się mu nudzi policjantowi.

Ale to moja prywatna opina sam jestem kawalerem i na miłości się nie znam .

Opublikowano
10 minut temu, ogorek_kiszony napisał:

Nie czytałem całego tematu, ale chyba jeszcze nikt się nie wypowiedział kto zna pierwszą z dwóch prezentowanych kandydatek. Co aż dla mnie dziwne.

Powiem tylko, że nie ma się co dziwić że szuka w programie 😛

Rozwiń temacik, rozwiń 😎😎

Opublikowano
18 godzin temu, bergman31 napisał:

Po niektórych kanapkach niesmak zostaje na lata. 

Ale że co,  że nieświeże? :P

Opublikowano
22 minuty temu, Sean napisał:

Ale że co,  że nieświeże? :P

Termin ważności do spożycia jeszcze wtedy nie minął ale po skosztowaniu dowiedziałem się że ten produkt ma wady ukryte.

Może porównam to do samochodu: Karoseria ładna ale komputer pokładowy zj...bany. 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ogorek_kiszony napisał:

Nie ma co za dużo pisać. Raz spotkałem jakieś 9-10 lat temu i wtedy wywarła ogromne wrażenie. To osoba w swojej okolicy dość znana chyba.

Jakie dokładnie  wrażenie ,nogi szybko rozwarła czy jak ?9_9

Bo twój Nick zdradza że nie w jednym słoiku kisiłeś

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)

Też spotkałem 10 lat temu pewna znana osobę w mojej okolicy i wywarla ona na mnie duże  wrażenie. 😋

Bom dawno jej nie widział.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
6 godzin temu, pedro2 napisał:

Ale wrażenie w sensie że co? Dygnął ci czy się jej wystraszyłeś? 😉

Wystraszyłeś to mało powiedziane.

Kurcze, jakby ją tak przyjeli do programu to chciałbym zobaczyć kto do niej przyjedzie. Może jakby jeszcze Pruszków istniał to ktoś by się znalazł sensowny do niej. I w bajki, że do wszystkeigo doszła sama też nie ma co wierzyć. 10 lat temu ponad 200 krów mieli 😛

Opublikowano
Dnia 13.04.2020 o 20:32, Kamil960210 napisał:

Przystojny to wie że każda poleci na jego wdzięki A że nie ma w głowie to nic ważne że wystawią sobie zdjęcie z wakacji i będą fajnie wyglądali... A poza tym nawet jak poznałem fajne dziewczyny to kiedy powiedziaĺem czym się zajmuje to żadna się nie została 😂

A bo Ty od razu o kartoflach i krowach :). Trzeba było powiedzieć, że już wody ze studni się nie bierze i prąd nawet jest. Telefon łapie zasięg w polu.

Dnia 13.04.2020 o 20:42, tess napisał:

Zresztą wy bardziej jesteście wzrokowcami niż my 😛

Na pewno tak jest ?

Dnia 13.04.2020 o 20:51, tess napisał:

Ciągle tylko marudzicie... Że kobitki takie czy siakie.... Pfff... Ale co bez nas? 

Pralka automat. Kwiaty w oknach nie potrzebne. Jak się zabrudzi to się kiedyś posprząta (albo i nie). Pizze się zamówi. Da się żyć na co dzień :).

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, dsbh napisał:

Pralka automat. Kwiaty w oknach nie potrzebne. Jak się zabrudzi to się kiedyś posprząta (albo i nie). Pizze się zamówi. Da się żyć na co dzień :).

A jak przyciśnie to i panie do towarzystwa się zamówi???🤮🍄🚑🏥

Edytowane przez bergman31