Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a nie zastanawia Was  że Stasiek Pisowi nie wierzy?  Toż one karzą się szczepić.

ja tam jako jeden z pierwszych idę!

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Ale ten toruński przebieraniec zrobił reklame pokusie 

Opublikowano

Idąc tokiem logiki Rydzyka wszystko można usprawiedliwić pokusą. Uległ pokusie i ukradł, pobił, podpalił, zgwałcił, zniszczył itd. Idziemy w stronę średniowiecza kiedy to w takich przypadkach mówiono że szatan kogoś do złego nakłonił i on winy za to nie ponosi bo nie wiedział co czyni.  

Opublikowano

Mi się wydaje że szatan  to dawno w nim już siedzi i tylko pierdel go wybawi.... Bo tam odwierty mu zrobią i żaden szatan nie wytrzymie takiego drenowania 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
56 minut temu, Ulman napisał:

co propaganda z ludźmi robi

od kiedy orlen jest własnością pisu?

48 minut temu, Ulman napisał:

Kupili grupę medialną żeby wspierać sprzedaż i rozwijać sieć detaliczną. Jaki debil jest w stanie w to uwierzyć?

gdyby kupiła to firma niemiecka lub rosyjska to by ci nie przeszkadzało, oni kupują tylko dla zysku :D  podobnie tvn kupiony przez amerykanów tak bardzo ci pasował (ty tylko polskich nienawidzisz)

• Like 1
Opublikowano

Bo na pokusach on się zna - ns konsekwencjach już wcale.

negatyw - z Ruchem do tej pory sobie nie poradzili a to nieodłączna część Polska Press. Nie mam na myśli powiązań kapitałowych a najwyżej dystrybucję. Dołoży się oj dołoży. Potem Roman będzie pisał jak to następni wszystko zmarnowali i sprzedali jak cukrownie.

Opublikowano

Orlen jest skolonizowany przez PISowskich aparatczyków. PIS poprzez Orlen rozszerza działalność propagandową wciskając kretynom że to dla rozbudowy sieci detalicznej i coś tam jeszcze. Oni chcą by lud wierzył że , tak jak PISałeś , Orlen nie jest PISowski więc nic sie nie stało.

No ale jesli przyjąć twoją narrację to moze ty wiesz po co Orlenowi grupa medialna? Może żeby się tam jako monopolista reklamować?  Kupili browar by napić sie piwa?

Opublikowano

dysydent - moja wina. W miejscu gdzie wiarę odczytałeś wprost miało być o wierze w opatrzność.

mirrowi odpowiem - na to ma właśnie otoczenia nie wciągać aby nie było jakeś był łaskaw zauważyć.

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Orlen jest skolonizowany przez PISowskich aparatczyków. PIS poprzez Orlen rozszerza działalność propagandową wciskając kretynom że to dla rozbudowy sieci detalicznej i coś tam jeszcze. Oni chcą by lud wierzył że , tak jak PISałeś , Orlen nie jest PISowski więc nic sie nie stało.

syndrom oblężonej twierdzy  :D 

Opublikowano
44 minuty temu, dysydent napisał:

znaczy ten
i ten?..

https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Król_(polityk)

to ten sam? no może i ...

no ale On sobie może deklarowac procedury covidowe co najwyżej u siebie w domu bo raczej teraz to za wiele do gadania nie ma

o! wyczytałem w tej wikipedi że o KOD zahaczył
eee , na pewno teraz za wiele do gadania nie ma :D On tam nawet pojecia nie ma jak to będzie przeprowadzone i co to za tweet? fake czy prognoza zgadywanka?

tak to i ja sobie mogę napisać... chociaż nie , bo nie mam konta na twitterze :P

Kojarzę tego szuję Krzysztofa Króla - zięć Moczulskiego Lecha byłego szefa Konfederacji Polski Niepodległej.

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Ale chyba umiesz wytłumaczyć po co Orlenowi ta grupa medialna?

przecież sam cytowałeś prezesa :) 

dlaczego ja mam tłumaczyć orlen? czy jestem menagerem strategii rozwoju orlenu? napisz pytanie do biura obsługi klienta

Opublikowano (edytowane)

Ale po co? Chyba nie są jakimiś debilami którzy po prostu wydają kasę  bo tak im sie uroiło?

3 minuty temu, nie napisał:

przecież sam cytowałeś prezesa :) 

dlaczego ja mam tłumaczyć orlen? czy jestem menagerem strategii rozwoju orlenu? napisz pytanie do biura obsługi klienta

Czyli nie masz pojęcia jak zazwyczaj. A moze jakieś własne przemyslenia skoro bronisz tej decyzji?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Ja się pytam po co Orlen to kupił.

Jak to po co - tvpislam już obsadzone pisiorami a ci wszyscy z młodzieżówki paździerza i sklejki studiujący dziennikarstwo muszą gdzieś pracę mieć. W orlenie udziały ma skarb państwa więc muszę gdzieś obsadzać swoich ludzi.

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

A moze jakieś własne przemyslenia skoro bronisz tej decyzji?

nigdzie nie napisałem, że to jest decyzja dobra lub zła, nie znam strategii rozwoju orlenu i nie znam szczegółów transakcji więc nie będę strzępił języka po próżnicy i udawał wszechwiedzącego tak jak ty

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Jak to po co - tvpislam już obsadzone pisiorami a ci wszyscy z młodzieżówki paździerza i sklejki studiujący dziennikarstwo muszą gdzieś pracę mieć. W orlenie udziały ma skarb państwa więc muszę gdzieś obsadzać swoich ludzi.

Noi bardzo dobrze chociaż Orlen kupuje. Za PO.PSL wszystko sprzedajemy .

Opublikowano

Ale po co kupili bo kupowanie dla samego kupowania albo dlatego że ma się pieniądze to postępowanie lumpa który wygrał na loterii i za chwile znów będzie lumpem bo nie wie co robi. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Ale po co kupili bo kupowanie dla samego kupowania albo dlatego że ma się pieniądze to postępowanie lumpa który wygrał na loterii i za chwile znów będzie lumpem bo nie wie co robi. 

Orlen nic nie wygrał tylko zarobił czy na mnie czy na tobie to inna sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v