Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To niemożliwe! Toż to prawicowiec, konserwatysta i z pewnościa wzorowy katolik. Oni takich świństw nie robią. To musiało być poświęcenie w imie wyższych celów. 

Opublikowano

czemu was w sumie malo wazna i na zachodzie normalna sprawa tak fascynuje ??

nawet w polsce takie imprezy nie sa rzadkoscia, a ze pandemia i zakazane zgromadzenie-u szwagra na komunii byl patrol ,sasiad tez uprzejmie doniosl

Opublikowano

Na zachodzie może mało ważna ale tu jest Polska co ma swoje wartości i się brzydzi takimi świństwami. LGTBGT nas atakuje i my ten atak odpieramy własną piersią w imię przyszłych pokoleń!  

.......... a w sumie to wszystko ch..... warte bo jak galan twierdzi za 2 lata Polski nie będzie bo nas Niemcy wykupią, będą pluć nam w twarz i dzieci nam germanić.

Opublikowano

Czemu ci z PO są tak bardzo beznadziejni i akceptują a nawet wspierają , albo i promują takich ludzi jak Palikot , Kijowski , Jachira  , czy teraz Lempart ?????????????????????????????????? Przecież naród aż tak durny nie jest by takich degeneratów chcieć mieć za przywódców i wybierze PISioków . Gdyby ci bezmózgowi POwcy do przedszkolaków poszli by ci jakiś logiczny program im napisali i tego programu się trzymali to by PIS od koryta pokojowo odsunęli . 

Czy oni  zawsze muszą mieć  w pierwszym szeregu takich osobników którzy z kościołem będą walczyć w katolickim narodzie ??????????????????????????????  

Utajniona ekspertyza

Opinie służb prawnych UE są druzgocące i wskazują, że warunkowanie budżetu tzw. praworządnością jest sprzeczne z traktatami

Pełna treść artykułu dostępna na stronie:
https://wp.naszdziennik.pl/

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

czemu was w sumie malo wazna i na zachodzie normalna sprawa tak fascynuje ??

Temat jest nie do fascynacji, tylko darcia łacha. A śmiech to zdrowie, przynajmniej tak się powiada. Szczególnie jak "dulszcyzna" wali po oczach.

32 minuty temu, gienio007 napisał:

Opinie służb prawnych UE są druzgocące i wskazują, że warunkowanie budżetu tzw. praworządnością jest sprzeczne z traktatami

Tym gorzej dla traktatów. Tak jak u nas z Konstytucją.

41 minut temu, gienio007 napisał:

Przecież naród aż tak durny nie jest by takich degeneratów chcieć mieć za przywódców i wybierze PISioków

Wczoraj  w radio mówili że PiS ma już 50 pełnomocników do spraw różnych i dziwnych. Ta gangrena urzędnicza już tak łatwo nie da sie oderwać o koryt, limuzyn i biurek.

Opublikowano

socjalizm uber alles.

marecek masz jakiegos mema jak prezes udaje mezczyzne a pawlowicz kobiete ??? moze byc nawet wspolnie🤣

gdyby marecka wyslali do brukseli to wydaje mi sie zeby z wegrem tez poswawolil.😛

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Państwo z dykty i paździerza, ciąg dalszy. A gdzie to słynne zabezpieczanie majątku przestepców?:lol:

https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-respiratory-od-handlarza-bronia-sad-nakazal-andrzejowi-izdebskiemu-zaplacic-70-milionow-zlotych-4765358?fbclid=IwAR35vTU_r9hjygPHplrSR_HiKWYxV9H5BDidVlBl4QXAbWO91X4qTmIQ06E

4 minuty temu, jacus napisał:

gdyby marecka wyslali do brukseli to wydaje mi sie zeby z wegrem tez poswawolil.😛

Może nawet jakieś memy by z tego były.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

. Wielka Brytania: Szczepionka Pfizer-BioNTech zaakceptowana. Dystrybucja od przyszłego tygodnia .

Potwierdzają się doniesienia medialne o tym, że Wielka Brytania szybko dopuści szczepionkę Pfuzer-BioNTech do użytku - informuje AFP. Wielka Brytania stanie się pierwszym państwem na świecie, w którym zacznie ona być stosowana.

Wielka Brytania jako drugie państwo na świecie, po Stanach Zjednoczonych, rozpoczęła proces dopuszczania szczepionki do użytku, jednak jak pisze "Daily Telegraph", w USA odpowiedzialna za to Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) nie zajmie się tym przed 10 grudnia. Ostateczną decyzję Wielka Brytania podjęła jako pierwsza na świecie i tym sposobem od przyszłego tygodnia szczepionka wchodzi do użytku - potwierdził minister zdrowia Matt Hancock.

Wielka Brytania zawarła umowę za zakup 40 milionów dawek szczepionki opracowanej przez firmy Pfizer i BioNTech i ma nadzieję na otrzymanie jeszcze przed końcem roku pierwszych 10 milionów. Biorąc pod uwagę, że dla zapewnienia ochrony potrzebne są dwie dawki, wystarczy ich dla 5 milionów osób.

Na ASF NIE MOGĄ ZNALEŹĆ dziwne to bardzo niech się szczepią .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

A tak dziś weszłam na 2 strony: gov.pl oraz rydzyk.pl  i uwagę moją zwróciła oczywiście manifestacja amerykańskiej flagi u Rydzyka..czyżby sugestia?

Rozpoczyna się nabór ofert polonijnych. Otwierają się wrota w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów dla wszystkich organizacji pozarządowych, które chciałyby być pośrednikiem w realizacji zadań państwa polskiego poza granicami kraju dla Polonii – podkreślił Jan Dziedziczak.

Oferty mogą składać m.in. fundacje, stowarzyszenia oraz podmioty kościelne zarejestrowane w Polsce. Wnioski – jak zaznaczył minister – powinny dotyczyć jednego z sześciu obszarów:

– edukacja polonijna,

– budowanie dobrego wizerunku Polski przez organizacje polonijne,

– działalność mediów polonijnych,

– rozwijanie struktur organizacyjnych Polonii na świecie,

– wydarzenia polonijne

– pomoc charytatywna skierowana w szczególności do Polaków na Wschodzie i w Ameryce Południowej

https://www.radiomaryja.pl/informacje/kancelaria-premiera-zacheca-do-skladania-ofert-na-projekty-polonijne-w-konkursie-polonia-i-polacy-za-granica-2021/

https://www.gov.pl/web/polonia/konkurs-polonia-i-polacy-za-granica-2022

Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał:

Państwo z dykty i paździerza, ciąg dalszy. A gdzie to słynne zabezpieczanie majątku przestepców?:lol:

https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-respiratory-od-handlarza-bronia-sad-nakazal-andrzejowi-izdebskiemu-zaplacic-70-milionow-zlotych-4765358?fbclid=IwAR35vTU_r9hjygPHplrSR_HiKWYxV9H5BDidVlBl4QXAbWO91X4qTmIQ06E

Może nawet jakieś memy by z tego były.:lol:

Ale on już te pieniądze dawno wypłacił. To poszło na konta polityków pisu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v