Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Ywa napisał:

A co z nauczycielami co molestują dzieci dlaczego kobiety ich bronią ?

19 godzin temu, hubertuss napisał:

NIe dawno mój znajomy wyborca pis przyznał, ze kościół popełnił wielki błąd tuszując pedofilie w szeregach księży i teraz za to płaci. Śmiał się tylko, ze teraz za Dziwisza się biorą.

A co popełniły kobiety które przemykały oczy gdy wiedzieli że ich podwładni molestują uczniów ,?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Hubertussie włącz Polsat News i TVN tam są paski o nielegalnych zgromadzeniach. Skoro przedstawiciele Marszu świętują w samochodach o czym mówili już wcześniej, to piesi zebrali się spontanicznie w takim razie, nie prosząc nikogo o pozwolenie. I faktycznie co zrobi policja odnośnie pieszych, którzy zebrali się tam aby się przejść ? Ciekawe też czy będą zadymiarze ? Uprzedzam Twoje pytania gdyby były zadymy rzeczywiście. A i jeszcze odnośnie prezydenta Warszawy. Nie widzisz że jednych traktuje z pobłażaniem a drugich już nie ? Jako prezydent Polski miał stać ponad podziałami a jakoś tego osobiście nie widzę. Już samo zachowanie jego w kampanii na to nie wskazywało.

43 minuty temu, mirro napisał:

Noooo jak sie idzie w marszu, proteście to chyba wypada być aktywnym? 

Można też być na sztukę, byle było nas więcej :ph34r:.

Edytowane przez dsbh
interpunkcja
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

@henio2 słyszałeś by strajkujące kobiety krzyczały poparcie dla nauczycieli pedofili? Masz może jakieś filmiki jak to krzyczą? Pedofil to pedofil. Ksiądz czy nauczyciel powinien ponosić odpowiedzialność. I gdy nauczyciel wpadnie to ją ponosi a ksiądz o którym wszyscy wiedzą co robi jest przenoszony z parafii na parafię.

@dsbh wszystko pięknie ładnie w tym co napisałeś. Tylko jest jedno ale. Pis swego czasu zrobił ustawę o zgromadzeniach cyklicznych. Taki status miał marsz niepodległości 11 go. Jego organizatorzy wystąpili oficjalnie do Trzaskowskiego o zgodę na organizację. To teraz trochę trudno wmówić ludziom, ze to spontaniczne zgromadzenia akurat 11 go. Bo widzieliśmy, że organizatorzy jednak zabierali głos i zapraszali.

Ale jak byś na to nie patrzył i nawet starał się udowodnić, z e to zgromadzenie spontaniczne to i tak maszerujący na piechotę łamią regułę dystansu społecznego i blokują ulice i jakoś nie widać by policja interweniowała jak na strajkach kobiet. Więc póki co z pobłażaniem to traktuje dzisiaj policja pieszych biorących udział w nielegalnym marszu. Bo jakoś nie widać by wyciągali stamtąd osoby, którym będą stawiane zarzuty organizacji tegoż marszu. Jak robili na strajkach kobiet wyciągając z tłumu 14 latkę i stawiając jej ten absurdalny zarzut.

A jeśli chodzi o kampanie to akurat Duda szczuł na lgbt i dzielił a nie Trzaskowski.

PS póki co to u was wszystko to wina Tuska nawet podwyżki dla rządu dał a potem kazał zabrać. Tak tłumaczyli wasi. Więc nie pisz o pewnym polityku po.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

Strajk kobiet protest a Konstytucja prawo do protestu gwarantuje każdemu. Nie żadne ram spontaniczne zgromadzenie. Imprezy masowe są uregulowane ustawą. Jeżeli wśród zmotoryzowanych znajduje się pieszy i niesie transparent dajmy na to: "kradnąc papier toaletowy pozbawiasz komfortu innych" to jest to człowiek korzystający ze swoich aktualnych praw.

Opublikowano

znowu policja prowokowala prawdziwych patriotow- strzelala do nich z broni gladkolufowej, puszczala gaz lzawiacy i palowala, a ci w odwecie spalili przypadkowe mieszkanie- normalnie jak ze po-psl 😛 tylko wtedy woz transmisyjny tvn spalili...skonczyl sie miodowe lata miedzy faszystami a socjalistami ??

Opublikowano

Lewacka szumowina bierze udzial w strajkach kobiet o prawo do zabijania jest to sprzeczne z Konstytucją ale jej obrońcy w tym momencie o niej zapomnieli 🤮👌

Opublikowano

Nie mam swój rozum i taki lewak jak TY jacuś czy Miro mnie nie przekonają szukanie tematów zastępczycz jak pedofilia w kościele to tylko by odwrucić uwagę odideologi lgbt którą chcą wprodzić lewaki te kilka tysięcy kobiet nie bęą stanowić w Polsce prawa

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

@dsbh wszystko pięknie ładnie w tym co napisałeś. Tylko jest jedno ale. Pis swego czasu zrobił ustawę o zgromadzeniach cyklicznych. Taki status miał marsz niepodległości 11 go. Jego organizatorzy wystąpili oficjalnie do Trzaskowskiego o zgodę na organizację. To teraz trochę trudno wmówić ludziom, ze to spontaniczne zgromadzenia akurat 11 go. Bo widzieliśmy, że organizatorzy jednak zabierali głos i zapraszali.

Ale jak byś na to nie patrzył i nawet starał się udowodnić, z e to zgromadzenie spontaniczne to i tak maszerujący na piechotę łamią regułę dystansu społecznego i blokują ulice i jakoś nie widać by policja interweniowała jak na strajkach kobiet. Więc póki co z pobłażaniem to traktuje dzisiaj policja pieszych biorących udział w nielegalnym marszu. Bo jakoś nie widać by wyciągali stamtąd osoby, którym będą stawiane zarzuty organizacji tegoż marszu. Jak robili na strajkach kobiet wyciągając z tłumu 14 latkę i stawiając jej ten absurdalny zarzut.

A jeśli chodzi o kampanie to akurat Duda szczuł na lgbt i dzielił a nie Trzaskowski.

PS póki co to u was wszystko to wina Tuska nawet podwyżki dla rządu dał a potem kazał zabrać. Tak tłumaczyli wasi. Więc nie pisz o pewnym polityku po.

Nie mam problemu aby przyznać Ci rację, tylko że... Marsz miał się odbyć kawalkadą pojazdów i tutaj według ratusza będzie to wykroczenie drogowe. Ile wynosi mandat za wolną jazdę, bo nie wiem ? Bo chyba nikt nikomu nie zabroni jechać w określonym czasie określoną trasą. A to, że się zebrali piesi w tym samym miejscu to jest wina organizatorów ? Równie dobrze mógłbym sam tam iść aby popatrzeć na przejazd kolumny, kto mi zabroni ?

Odnośnie winy Tuska, gdzie ja coś o nim wspomniałem,weź mi powiedz ? Chodziło mi o pewnego entomologa od szczawiu, który na każde pytanie odpowiada wina Pisu. I nikt mi niczego nie musi tłumaczyć. Głosowałem na Konfederację i w ostatnich wyborach na Bosaka, w poprzednich na Kukiza.  Aby zaspokoić Twoją ciekawość w drugiej turze głosowałem na Dudę, ponieważ mieliśmy już dwa razy monopol władzy i nic dobrego z tego nie wyszło a uważałem ,że Pis nie wygra wyborów po raz trzeci. Możesz to sprawdzić w moich wcześniejszych postach, nie kryłem się z tym. Przyznasz się na kogo głosowałeś, bo ja nie mam z tym problemu.

Opublikowano (edytowane)

na TVN raptem o utrudnieniach mówili,jak strajkowały ogłupione damesy w środku tygodnia to o utrudnieniach nie mówili

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Utrudnienia nie utrudnienia chyba widzieliście co się działo. Ratusz zgody nie dał. A no nie dał bo nie trudno przewidzieć co się będzie działo. I już wam mogę powiedzieć, ze za rok tez może nie dać nawet jak już korony nie będzie. Takiego bydła to na strajkach kobiet nie było. Ludzie mieniący się patriotami wykorzystują święto do burdy. Ale pis ma jak chciał. Pobłażanie kibolom i innym chuliganom przynosi efekty. Niech by jechali tymi samochodami niech by nawet szli spokojnie. Ale gdzie tam lepiej się napier z policją i wtedy to dopiero jest fajnie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ja mam w d*pie na co ratusz da zgodę na co nie wiadomo kto zadymy robił to były prowokacje Posrańców

Opublikowano

Nie widziałem tam żadnego bydła,może o swojej oborze mówisz to tam może jakieś być. W porównaniu do ekscesów tych histeryczek omamionych to nawet nie ma porównania,coś niedorzecznego,absurd.

Opublikowano

@staszek131415Posrańcem sam jesteś i to widać dość agresywnym. Rozumiem upadek pisu drażni.

11 minut temu, staszek131415 napisał:

Nie mam swój rozum i taki lewak jak TY jacuś czy Miro mnie nie przekonają szukanie tematów zastępczycz jak pedofilia w kościele to tylko by odwrucić uwagę odideologi lgbt którą chcą wprodzić lewaki te kilka tysięcy kobiet nie bęą stanowić w Polsce prawa

Sęk w tym, ze ty straszysz jakimś gdybaniem, że może ktoś coś tam chce wprowadzić. A pedofilia w kościele to realny problem od dziesiątek lat.

1 minutę temu, akooo napisał:

Nie widziałem tam żadnego bydła,może o swojej oborze mówisz to tam może jakieś być. W porównaniu do ekscesów tych histeryczek omamionych to nawet nie ma porównania,coś niedorzecznego,absurd.

NO ja wiem w szczujni na pewno nie pokarzą jak się z policją napier czy jak podpalają mieszkanie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kościoła Katolickiego i tak nie zniszczą a winę za te wszystkie skandale ponoszą ludzie którzy próbowali rozsadzić KK od środka.

Agenci masonów kgb i innych szumowin.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Podobnie jak w szkołach wsró lekarzy prawnikó bezrobotnych ale mówi się tylko o kościele równie dobrze mógłbym napisać że większość nauczzycieli wybrało ten zawód by mieć możliwość popeniania tych przestępstw

3 minuty temu, hubertuss napisał:

@staszek131415Posrańcem sam jesteś i to widać dość agresywnym. Rozumiem upadek pisu drażni.

Sęk w tym, ze ty straszysz jakimś gdybaniem, że może ktoś coś tam chce wprowadzić. A pedofilia w kościele to realny problem od dziesiątek lat.

.

I popatrz jak lewactwo przez te dziesiątki lat ten stan rzeczy tolerowało nie uwarzasz że są współodpowiedzialni za to?

Opublikowano
4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Ja mam w d*pie na co ratusz da zgodę na co nie wiadomo kto zadymy robił to były prowokacje Posrańców

Bbbbbbbuuuuuuuccchhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaccchhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa🤪🤣😂😆

Opublikowano

Ardan jaki był taki był... można się z nim zgadzać  albo i nie ale Śpioch???

https://www.agrofoto.pl/prawo/przepisy-i-regulacje/jurgiel-oskarza-ardanowskiego-i-radzi-pudzie,101095.html

Opublikowano

Rewolucja zjada swoje własne dzieci. Feninistki, cała zgraja lgbt i zmanipulowane niewiasty powinny o tym pamiętać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v