Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

123648248_3503440069678401_9297638528755

124023323_1020441561757787_7756532252534

ten Pan też raczej popiera

Opublikowano

Nie mogą nas pokonać w żaden sposób to tak chcą nas złamać i pokonać cwaniaki z Brukseli .

Sprawa praworządności jest przesądzona. Przedstawiciel KE ostrzega: Polska może pozostać bez grosza  .

Opublikowano
3 godziny temu, Ywa napisał:

ten Pan też raczej popiera

To nie  żaden  pan  tylko  kloszard  YT  donosił  na  Leppera  

Opublikowano

Niedługo hiper inflacja doprowadzi ze nasze oszczędności będą nic nie warte

Opublikowano
5 godzin temu, DTaras napisał:

Ursus - masz spaczone pojęcie honoru. Co to wg Ciebie jest?

I jeszcze podatek cukrowy... A od aspartamu, tauryny w jakim kolorze się umiera? W nawiązaniu do cocacoli to zobacz ile węglowodanów jest w mleku...

Co mam się przed tobą tłumaczyć 🙆‍♂️

Pewnie że od wielu substancji i składników powinni dowalić podatek czy opłaty  ale ja nie mam na to wpływu, chociaż dobrze że za napoje się biorą 

12 minut temu, sabuliga napisał:

A masz jakieś oszczędności? 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Pewnie że od wielu substancji i składników powinni dowalić podatek czy opłaty  ale ja nie mam na to wpływu, chociaż dobrze że za napoje się biorą 

W tym kraju chleje się alkohol i jara papierosy na potęgę. A tu sukces bo dowalili podatek od cukru. 

Opublikowano

@mirrojak najbardziej alkohol i papierosy w pierwszej kolejności dowalić akcyzy do oporu 👍, może wasi idole cuś spróbują zrobić a nie tylko "odsunąć pis od władzy" ot cały program 🤦‍♀️

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Co mam się przed tobą tłumaczyć 🙆‍♂️

A masz jakieś oszczędności? 

Ogranicza się ustawą a nie podatkiem. Zaraz dowalac zaczną od nawozów opryskow gmo i eternitu na dachu obory. A i dodatek od pierdzacej krowy z mleka z 50 gr. Z litra a i z rolki folji może z 200 na recykling. I co dobrze jak podatki inni ale mnie to nie 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

To co zrobić z oszczędnościami?

2 godziny temu, Denwer napisał:

To nie  żaden  pan  tylko  kloszard  YT  donosił  na  Leppera  

oj tam oj tam, niech tylko bezpiecznie prowadzi żywot.

Opublikowano

@Ursus932 - zamiast wypisywać posty popierające partię Podatki i Sku**ysyństwo  to jedź lepiej ciągnik kupić bo jak cię za tydzień watowiecki w domu zamknie pod nakazem narodowej kwarantanny to co najwyżej po bochenek chleba będziesz mógł wyskoczyć.

Opublikowano
59 minut temu, mirro napisał:

Moi idole?:lol:

Co nie masz jaj żeby się przyznać 🙆‍♂️ ktoś tu pisał wcześniej że wielki z Ciebie orendownik PSL, tych  "lumpow politycznych" 😉

11 minut temu, HF86 napisał:

Ogranicza się ustawą a nie podatkiem. Zaraz dowalac zaczną od nawozów opryskow gmo i eternitu na dachu obory. A i dodatek od pierdzacej krowy z mleka z 50 gr. Z litra a i z rolki folji może z 200 na recykling. I co dobrze jak podatki inni ale mnie to nie 😁

To i tak jest nie uniknione , będziemy płacić podatki od pierdół, 

Niezależnie od rządów 

Opublikowano

@Partyzant85 mam trzy, jest narazie czym robić 😉, nie popieram postami tylko czekam na alternatywe dla tego rządu i jakos jej brak 🤔

Opublikowano

Rząd pod przywództwem bezdzietnego dziadka nie ma alternatyw? Jaką przyszłość serwuje ci ten człowiek?

Opublikowano

Nie wydaje mi się to takie oczywiste/realne, jest bardziej "kukłą" polityczną.

Opublikowano
7 godzin temu, racyl napisał:

A propagandę w tvp powinni już dawno rozpierniczyć

Z czego będą żyć artyści ? W zasadzie najpierw krytykują TVP a później w niej występują. Dosyć dziwne zjawisko. Odnośnie artystów.

https://plejada.pl/newsy/koronawirus-rafal-szatan-domaga-sie-rekompensaty-od-mateusza-morawieckiego/tlw825e

https://plejada.pl/newsy/koronawirus-katarzyna-skrzynecka-o-nowych-obostrzeniach-kosciolek-otwarty/41sx1hy?utm_source=plejada.pl_viasg_plejada&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2

I jeszcze taki link na podsumowanie.

https://lelum.pl/ile-zarabia-katarzyna-skrzynecka/

7 godzin temu, Denwer napisał:

123662948_10220013236893849_688790090451

Nie tylko Covidem. Dojdą jeszcze przeziębienia, może grypa i Służba Zdrowia pada.

7 godzin temu, racyl napisał:

to już według pisowskiej ideologi nikomu nie można pójść na jakikolwiek marsz ?😂

Może. 5 osób.

https://wawalove.wp.pl/marsz-niepodleglosci-stoleczny-ratusz-rozwaza-wydanie-zakazu-organizacji-wydarzenia-6571341134416576a

36 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Każdy nakupi to tanie będzie, szkoda kasy.

Lepiej udek kupić.

Humor mi poprawiłeś 🤣.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v