Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Sean napisał:

Jak ktoś wydziera mordę na całe gardło  - to jest wojna i rzuca słowami prosto z rynsztoka, to na co liczy w czasie wojny? na kurtuazję wobec "dam"?  kto mieczem wojuje, od miecza ginie.

Zobaczymy tych bohaterów,  jak razem z babkami będą ich faceci , co im pozamykali siłownię. Scierwa potrafią tylko po demonstracjach zaczaic  się i w kilku napadac na pojedyncze osoby . Produkty piso-kościoła 

Opublikowano
1 minutę temu, mj23 napisał:

Zobaczymy tych bohaterów,  jak razem z babkami będą ich faceci , co im pozamykali siłownię. Scierwa potrafią tylko po demonstracjach zaczaic  się i w kilku napadac na pojedyncze osoby . Produkty piso-kościoła 

Nie poopieram wandalizmu, mi chodziło tylko o obronę kościołów i innych miejsc przed dewastacją, bo nie oszukujmy się, jeżeli nie byłoby obrony, to ta rozdarta hołota by się tam wdarła bez jakichkolwiek zahamowań.

Opublikowano (edytowane)

a nie pisaliscie o pchnietej dziennikarce z TVN czy GW w czasie protestów we Wrocławiu ? jak tak to czy Oglądałeś ten film z miejsca zdarzenia ?

13 minut temu, DTaras napisał:

jarecki - kogo zabił potomek Krauzego? Za pobicie dostał chyba zarzut...

ZA pchniecie oskarżyć o zabujstwo to co Powiesz na ten wyrok ?          https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-10-25/znecali-sie-latami-w-koncu-zabili-ojciec-z-synem-upozorowali-samobojstwo-matki/                     nawet syn nie został skazany za zabójstwo a o uczerbek na zdrowiu 

13 minut temu, mj23 napisał:

myslisz żę takie ustawki kibole kontra protestujący była by lepsza ? sorka taka mysl mi przyszła do głowy 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

u-si-ło-wa-nie. Temat który podałeś jest odmienny. Stoisz sobie na dajmy posterunku i podchodzi do Ciebie nastolatek. Coś wykrzykuje. Masz słowo, buta, paralizator, pałkę i M4 w rękach - czego użyjesz?

Sean - ja wchodziłem do meczetów i siadałem sobie na schodku który nie był zwykłym schodkiem. Nikt mi łba nie urżnął a jedynie zwrócił uwagę...

Opublikowano (edytowane)

stojąc na posterunku czyli powiniem być przygotowany na ewentualnie takie zdarzenie zawsze rozmowa , prowadzenie rozmowy ma wpływ na postepowanie drugiej ze stron .ale i trzeba szybko zdiagnozować drugą ze stron i dostosować poziom i intensywność rozmowy 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

jarecki - za namawianie do ustawek jesteś u kierownika 😁 Nawet nie myśl o takich rzeczach.

jarecki - to kwestia sytuacji, czasem od razu kula a czasem stanowcze back off w pierwszej kolejności. Tutaj baran ją przeszacował a to on był agresorem poza tym widać na nagraniu, że wiedział jak i co robił i dlatego napisałem co napisałem. Jak będzie? Zobaczymy gdy go ujmą...

Opublikowano
56 minut temu, witejus napisał:

z czego się śmiejesz? wandalizm jak każdy inny

Aaaaaa to jednak wandalizm, a nie walka z Kościołem?:lol:

11 minut temu, DTaras napisał:

u-si-ło-wa-nie. Temat który podałeś jest odmienny. Stoisz sobie na dajmy posterunku i podchodzi do Ciebie nastolatek. Coś wykrzykuje. Masz słowo, buta, paralizator, pałkę i M4 w rękach - czego użyjesz?

Oczywiście że M4. Nic tak nie zatrzymuje jak szczęk zamka.:lol:

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, DTaras napisał:

jarecki - za namawianie do ustawek jesteś u kierownika 😁 Nawet nie myśl o takich rzeczach.

jarecki - to kwestia sytuacji, czasem od razu kula a czasem stanowcze back off w pierwszej kolejności. Tutaj baran ją przeszacował a to on był agresorem poza tym widać na nagraniu, że wiedział jak i co robił i dlatego napisałem co napisałem. Jak będzie? Zobaczymy gdy go ujmą...

kilka lat temu w mediach było zdarzenie chyba w stolicy 2 gosci zaczepiło innego i w czasie bójki  ten jeden został chyba pchniety pod nadjezdzająćy samochód , prokurator oskarżył tylko o udział w bójce jak pamietam a wyroki w zawieszeniu . oczywiscie ten co wpadł pod samochód zginął .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

faktycznie masz zryty ten beret

Mam poprzesuwane granice, przez co ani nie sram żarem, ani nie czekam spokojnie na katastrofę. Można to nazwać zrytym beretem albo chłodnym obiektywizmem,:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
59 minut temu, hubertuss napisał:

Przecież to kibic wyklęty. Działał w "dobrej wierze" i bronił za wszelką cenę kościoła jak kazał Kaczyński. To tak jak ten co samochodem umyslnie przejechał dwie babki i uciekł. On też bronił państwa pis przed protestami i dlatego dostał za to tylko zarzut wykroczenia drogowego

Nie nazywaj kobiet z marginesu i kilku alfonsów co się do nich przylączyło ofiarami stali się na własne życzenie jesteś taki prawy i sprawiedliwy nie byłeś tam a oceniasz sytuację na podstawie relacji tej bandy niech podziękują Bogu że nad nimi czuwał i nic się nie stało ten samochód ruszał zmiejsca a nie wjechał zimpetem jak uchodzca któych w naszym kraju tak chcieli mieć oszołomy z PO to Kaczyńskiemu zawdzięczają że mogą jeszcze dziś spokojnie chodzić po ulicach otwórz oczy zobacz co się dzieje we Francji niemczech czy szwecji czy tego chcą te kobiety? TRo tacy jak Komorowski Budka i cała Nowoczesna podpala kraj ale odpowiedzą za to ich dzieci będą do nich mówily wy***rdalaj

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, staszek131415 napisał:

to Kaczyńskiemu zawdzięczają że mogą jeszcze dziś spokojnie chodzić po ulicach

Samotny wilk patrolujący polskie ulice i walczący z plugawą przestępczością a wolnych chwilach patrolujący płonące pogranicze.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
Dnia 28.10.2020 o 21:05, ogarek napisał:

Dopiero zaczynam.. 😋 To nie są wyzwiska tylko trafne określenie postawy jak tu reprezentujesz 

Dla ciebie kobieta to zwykle ruchadlo co nie ma żadnych praw bo ty jesteś  na poziomie średniowiecza i tyle 

a dziecko niema już prawa ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

a dziecko niema już prawa ? 

Na pewno nie jest świadome swoich praw, czyli tak jakby ich nie miało. Natomiast Ty masz obowiązki wobec dziecka i z tego już prawo Cię rozlicza.

Opublikowano

Jestem odwazny w grupie i dlatego atakuje kobiety, jestem przeciwko LGTB dlatego glosuje na gejiow z PiS i bronie gejow w sutannach, jestem patriota i dlatego popieram kosciol katolicki ktory obalil Konstytucje 3 maja, prosil caryce o interwencje, byl przeciwko powstaniom narodowym, goscil Himmlera na Jasnej Gorze i mial mnostwo wspolpracownikow UB

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Na pewno nie jest świadome swoich praw, czyli tak jakby ich nie miało.

jak już wkładasz to uruchom szare komórki , a nie lewacka myśl ubiorę kondoma nie spoko aborcja na życzenie ok ruchamy się 

Przed chwilą, mirro napisał:

Roman to Twoja deklaracja?

nie zastanawiam się jak by tak kobiety zaatakowały muzułmanów ? wióry by leciały czy łby kobiet ? 

Opublikowano
48 minut temu, Sean napisał:

Nie poopieram wandalizmu, mi chodziło tylko o obronę kościołów i innych miejsc przed dewastacją, bo nie oszukujmy się, jeżeli nie byłoby obrony, to ta rozdarta hołota by się tam wdarła bez jakichkolwiek zahamowań.

Kościołów trzeba było bronić wtedy jak kampanię wyborczą robili sobie w nich politycy . Obecnie to gracz polityczny i tak jest traktowany. Najgorsze bazgroły na budynku kościoła lub banery na ogrodzeniu są niczym w sytuacji gdy ksiądz ustępuje miejsca politykowi , by ten robił sobie kampanię wyborczą. To jest prawdziwe swietokradztwo, ale tym klechom to nie przeszkadzało. Dlatego trzymam się od jakiegoś czasu z dala od kościołów i widzę,  że takich ludzi jest coraz więcej. 

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

nie zastanawiam się jak by tak kobiety zaatakowały muzułmanów ? wióry by leciały czy łby kobiet ? 

Najtwardsi bojownicy ISIS spieprzali przed kurdyjkami, więc na rumakuj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v