Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz, że para prezydencka powiedziała to co uważa? Wyrecytowali z kartki to co im napisali specjaliści z pisu.

Opublikowano (edytowane)

@Partyzant85, może  tak być ale czemu to nie jest spójne z najbardziej prymitywnym ciemnym i elektoratem PIS. Toz to mochery i sekta PIS tak nie myśli jak Prezydent Duda raczył przedstawić 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
9 minut temu, Partyzant85 napisał:

@Ursus932 - na wiosnę był ograniczony wstęp - do iluś tam ludzi.

No do ilu, ale jak się nie chodzi do kościoła to się nie wie 🙃, przez chwilę były ograniczenia ale cały świat wprowadził mniejsze lub większe restrykcje w różnych swerach zycia 

Opublikowano

Jaki ciemny naród za komuny tak potocznie nazwę walczyli z kościołem ale ludziom nie bronili chodzić do kościoła i kościoły budowali i było dobrze .

Ale czerwona strona mocy trzymała takie bydło jak teraz wylazło na ulice za ryj i pała .

To lewactwo opłacane przez żydów i Niemieckie organizacje .

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, ogarek napisał:

Dopiero zaczynam.. 😋 To nie są wyzwiska tylko trafne określenie postawy jak tu reprezentujesz 

Dla ciebie kobieta to zwykle ruchadlo co nie ma żadnych praw bo ty jesteś  na poziomie średniowiecza i tyle 

Próbuj dalej. Jesteś nikim, zero, detal, procent.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

Próbuj dalej. Jesteś nikim.

A jednak mam swoje poglądy i zasady i staje po stronie kobiet i tych dzieci co ty chciałeś palowac... Pisztak dalej a zostaniesz bohaterem damski bokserze .. 😋

Opublikowano

galan -juz kilka razy ci udowodnilem ze jestem cwokiem ze wsi, a ty dalej swoje glupoty ..

wsioki z priwislanskiego kraju - aborcja dotyczaca gora z nawet nie tysiaca dzieci jest tylko pretekstem do tych rozrob. tu chodzi nie o jakies tam plody ale o caloksztalt tego co sie dzieje w panstwie,  do was na wies jeszcze nie dotarlo ze ida naprawde ciezkie czasy, kurna one biegna, i was tez to w koncu dotknie ..

dla czego dalej mozliwa jest legalna aborcja w pelni zdrowych dzieci- te zrodzone z gwaltu sa gorsze niz te z daunem , bezmozgowiem,wodoglowiem ?? czy chora matka moze byc przyczyna zabicia nienarodzonego niemowlaczka ?? pod respirator ja i niech lezy do porodu a potem wtyczka z kontaktu.............

Opublikowano
7 minut temu, galan99 napisał:

Jaki ciemny naród za komuny tak potocznie nazwę walczyli z kościołem ale ludziom nie bronili chodzić do kościoła i kościoły budowali i było dobrze .

Ale czerwona strona mocy trzymała takie bydło jak teraz wylazło na ulice za ryj i pała .

No i wezmą za mordy,  bo jak inaczej to powstrzymać?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ogarek napisał:

A jednak mam swoje poglądy i zasady i staje po stronie kobiet i tych dzieci co ty chciałeś palowac... Pisztak dalej a zostaniesz bohaterem damski bokserze .. 😋

Ty masz poglądy chyba na krowi ogon, pałować to trzeba takich jak ty za wychowanie tych dzieci podjudzaczu jeden, tobie wszystko źle tylko sam nie wiesz na kogo głosować. 

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Takie palkowniki jak ty mi nie groźne bo ja jestem urodzony jednostrzalowiec... Taki mam dar od natury... 😋 Nie zdarzyło się aby ktoś wstal 😋więc paluj se fujarę 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

I Tuska zapomniałeś o tusku!

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał:

Ty na prawdę masz poważny problem z urojeniami

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

do was na wies jeszcze nie dotarlo ze ida naprawde ciezkie czasy, kurna one biegna, i was tez to w koncu dotknie ..

Najgorsze że my tez biegniemy. I to w ich stronę. Chyba miłościwie panujący nie ogarniają że idziemy na klasyczną czołówkę.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ogarek napisał:

Takie palkowniki jak ty mi nie groźne bo ja, jestem urodzony jednostrzalowiec... Taki mam dar od natury... 😋 Nie zdarzyło się aby ktoś wsal 😋

Postrasz krowę, może się przestraszy, tylko uważaj żeby cię nie osrała ze strachu.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

a jak mysli?

tak jak  mohery ,ciemny lud ,pisowska sekta 😝,odkąd Konfederacja stanęła w jednym szeregu z moherami i ciemnym ludem twoje skrzeczenie stało się bezsensu i bezprzedmiotowe ,tak więc zmień płytę zdartą do cna bo nic nowego już nie wymyślisz

Opublikowano
5 minut temu, tomek222 napisał:

I Tuska zapomniałeś o tusku!

Soros daje 150 mln na walkę o demokrację w Polsce !!

Drugi Majdan w Warszawie coraz bardziej realny  

George Soros amerykański bankier żydowskiego pochodzenia ścigany w wielu krajach listami gończymi za malwersacje i oszustwa finansowe intensyfikuje swoje antydemokratyczne działania w Polsce. Przez środowiska GW i TVN lansowany jest zgoła odmiennie - jako wielki wirtuoz inżynierii finansowej i dobrotliwy, postępowy filantrop. 

Soros mocno wspiera program Obywatele dla Demokracji. Program ma budżet o wartości 150 mln zl i jest już realizowany poprzez finansowanie ze środków tzw. Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego. Pieniędzmi dysponuje Fundacja Batorego, założona przez Sorosa..  O dofinansowanie z ostatniej puli dotacji mogły ubiegać się wszystkie liberalno-lewackie organizacje pozarządowe walczące z nacjonalizmem, patriotyzmem, rasizmem, ksenofobią i propagujące sprowadzanie do Polski nielegalnych imigrantów, FEMEN, LGBT i wspierające politykę multikulti. Warto też zapoznać się ze sprawozdaniem fundacji za 2014 r. i listą organizacji które ona sponsoruje. Jest bardzo wymowna. Dla jednych to same "nowoczesne i postępowe" - dla innych propagujące wszelkiej maści dewiacyjne mniejszości oraz realizujące decentralizacje i rozkład państwa. 

• Haha 1
Opublikowano

Się widzę od szmerglusa zapozyczyles 😋😋😋😋😋

3 minuty temu, Sean napisał:

Postrasz krowę, może się przestraszy.   xD

Opublikowano
8 minut temu, ogarek napisał:

Takie palkowniki jak ty mi nie groźne bo ja jestem urodzony jednostrzalowiec... Taki mam dar od natury..

to jak często strzelasz ?raz w miesiącu czy od wielkiego dzwonu😝

1 minutę temu, DTaras napisał:

Kurcze, Witejus, bardziej PIS skręca w prawo niż Konfederacja w PISdu. Po coś to robią...

Ulman za adwokata cię wynajął?O.o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v