Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wiatrem lepiej, bo dalej i na buty nie trzeba uważać ale napinać się nie można bo gdy znów pójdzie bąk to się można zesr... wiatr nie jest dobry. Ale lepiej się spóźnić jak się ze.. wiatrem mocować.

• Haha 1
Opublikowano

k**wa ale szybka dyskusja, ledwo byki ogarłem a tu już 4 strony 🙆‍♂️, te Ulmanki, ogarki,werandy czy DTaras, jacusie itp popisały się czymś czy stary bełkot, '? Bo nie chce mi się czytać 🙃

Opublikowano
29 minut temu, jackasss napisał:

Najgorszy jest wiatr😉

Najgorsze po fasoli 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ursus932 napisał:

k**wa ale szybka dyskusja, ledwo byki ogarłem a tu już 4 strony 🙆‍♂️, te Ulmanki, ogarki,werandy czy DTaras, jacusie itp popisały się czymś czy stary bełkot, '? Bo nie chce mi się czytać 🙃

Daj spokój, to kompletne dno, pieniądze jakby dawali to by brali i jeszcze psioczyli że źle, ale żadnej alternatywy nie są w stanie przedstawić, ot wiejskie krzykacze z telefonem pod krowimi ogonami.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

@DTaras nie chodzi o wysiłek, tylko już w koło pierdzielenie jedno i to samo, to wole poczytać cuś ciekawszego 

Opublikowano

Tak patrzę na tą relacje na TVN i komentarz Kwaśniewskiej i normalnie kabaret. W tle gowniarzeria 15 letnia z fajkami skacze tanczy. A ona że to cudowne dzieci z dobrych domów😂😂

PiS powinien otworzyć dyskoteki i lokale i 70 % towarzystwo by się zawinęło z tego melanżu na porządną imprezę a nie łażenie po mieście dzień w dzień. Aby czekać jak się zaczną napierdalac między sobą jak kto komu na odcisk nadepnie jak to na imprezie bywa. Ale wtedy to będzie prowokacja PiS. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał:

Masz rację - nadmierny wysiłek na koniec dnia jest niewskazany z powodu snów o babokach.

Co to są te baboki 🤔 czekoladki jakie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Zawsze stawiać powinno się większe wymagania/warunki, aby można było negocjować i dochodzić do kompromisów rzeczywistych.

Czyli rolnicy stoją na straconej pozycji, podając wprost swoje żądania ? Jedyne co wynegocjują, to mandaty zasilające budżet państwa ?

56 minut temu, Partyzant85 napisał:

Może pora się zastanowić dlaczego atakują pierwszy raz w historii Polski? Jak nie wiesz czemu to ci podpowiem - bo jeszcze nigdy kler nie był w takiej więzi z partią rządzącą jak za pisu. Kościół jest świątynią dla WIERNYCH, nie bilbordem reklamowym którą rząd kupuje za pieniądze od chciwych jeżdżących bentleyami biskupów.

Solidarność, Lechu, ks. Jankowski. Wtedy ludzie jakoś zapełniali kościoły. To co poszło nie tak ?

41 minut temu, szmergiel napisał:

czytam teraz że Niemcy się jednak zamykaja konkretnie. liczyłem że to nie nastąpi .teraz to już pewne że u nas w piątek ogłoszą totalny locdown .w takim przypadku protesty bardzo oslabna .mandatami i konsekwencjami  kar po 30tys z sanepidu burdy będą utracone. minus -tragedia dla pewnych działów gospodarki 

Kto odwoła u nas Marsz Niepodległości 11 listopada ?

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Co to są te baboki 🤔

Z nosa mu wychodzą.   :P

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Sean napisał:

Uspokój się  chłoptasiu bo jesteś jak chorągiewka, przeciwny wiatru, ale naginasz się jak zawieje, kompletne dno, nie masz tam jakiej PW do opublikowania? przekaż łorawiokowi, zrobi to za ciebie.    xD

Ps. Powtarzam któryś raz z kolei, uspokój się prowokatorze jeden do kłótni z tymi wyzwiskami!!!!!!!

Dopiero zaczynam.. 😋 To nie są wyzwiska tylko trafne określenie postawy jak tu reprezentujesz 

Dla ciebie kobieta to zwykle ruchadlo co nie ma żadnych praw bo ty jesteś  na poziomie średniowiecza i tyle 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
51 minut temu, witejus napisał:

a jest prawo do rzucania kamieniami ,do ataków nożem ,do pobicia księdza

A jakie prawo ma policja polityczna do nakładania mandatów za brak maseczki bez odpowiedniej ustawy? Jakim paragrafem kierowali się funkcjonariusze którzy wlekli księdza po schodach jak worek kartofli? 

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

nic nowego pod słońcem

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Najgorsze po fasoli 

ale jako gaz opałowy chyba dość kaloryczny ,jakby komu chciało się z metanem porównać...

Opublikowano
Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

A jakie prawo ma policja polityczna do nakładania mandatów za brak maseczki bez odpowiedniej ustawy? Jakim paragrafem kierowali się funkcjonariusze którzy wlekli księdza po schodach jak worek kartofli? 

to bezprawie

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dsbh napisał:

Solidarność, Lechu, ks. Jankowski. Wtedy ludzie jakoś zapełniali kościoły. To co poszło nie tak ?

Tylko, że wtedy kościoły były otwarte bez ograniczeń. Dziś w czasach tzw pandemii kościoły się zamyka a kiedyś trędowaty był wpuszczany do świątyń bez żadnych przeszkód.

@witejus - dokładnie - bezprawie ze strony dyktatorskiego rządu. Przykład idzie z góry.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
38 minut temu, Sean napisał:

Żebyście się posrali to nic nie zrobicie.     :P

Jak to się sekta PIS szybko nauczyła "nie naszości" od złego POPSLu . Lud zawsze to podłapie tym bardziej skutecznie podsycany ciągłym syndromem oblęzenia.

Opublikowano
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Tylko, że wtedy kościoły były otwarte bez ograniczeń. Dziś w czasach tzw pandemii kościoły się zamyka a kiedyś trędowaty był wpuszczany do świątyń bez żadnych przeszkód.

Gdzie są zamykane, wchodzą wszyscy po potrafią się zachować i nie robić burd 

Opublikowano (edytowane)

Siedzą przyczajeni za twoją piramidą z gnoju :D

@Ursus932 - na wiosnę był ograniczony wstęp - do iluś tam ludzi.

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Siedzą przyczajeni za twoją piramidą z gnoju :D

Wachaja swój smród z portek. 😂😂😂

Mówisz że poszli się posrac 😋

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v