Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 minuty temu, leszek1000 napisał:

A jak przedsiębiorczy strajkowali to co było, nie pamiętam. Gaz leciał szerokim łukiem. 

nie , jak jest strajk i nikt nic nie kombinuje to policja nie gazuje , jak sie nie myle to były race swietlne rzucane w policjantów i żęby nie było wiekszej eskalacji prewencyjnie użyto gazu 

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Prawo do demonstracji jest?

a jest prawo do rzucania kamieniami ,do ataków nożem ,do pobicia księdza ,do niszczenia budynków kościelnych? zakłócania ,przerywania mszy? jest takie prawo?

• Like 1
Opublikowano

czytam teraz że Niemcy się jednak zamykaja konkretnie. liczyłem że to nie nastąpi .teraz to już pewne że u nas w piątek ogłoszą totalny locdown .w takim przypadku protesty bardzo oslabna .mandatami i konsekwencjami  kar po 30tys z sanepidu burdy będą utracone. minus -tragedia dla pewnych działów gospodarki 

Opublikowano (edytowane)

żę ja ? bajki , e tam proponuje wziąć udział w strajku  gdzie jest sporo młodzieży , albo nawet w spotkaniu wiekszej grupy i gdy policja podjedzie .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

zakłócania ,przerywania mszy?

A ja widziałem księdza co mu latające nad głową granaty moździerzowe nie przeszkadzały i msza się odprawiała bez przeszkód.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A ja widziałem księdza co mu latające nad głową granaty moździerzowe nie przeszkadzały i msza się odprawiała bez przeszkód.:lol:

a to było w 44r w Warszawie w sierpniu?

Opublikowano
13 minut temu, Partyzant85 napisał:

Może pora się zastanowić dlaczego atakują pierwszy raz w historii Polski? Jak nie wiesz czemu to ci podpowiem - bo jeszcze nigdy kler nie był w takiej więzi z partią rządzącą jak za pisu. Kościół jest świątynią dla WIERNYCH, nie bilbordem reklamowym którą rząd kupuje za pieniądze od chciwych jeżdżących bentleyami biskupów.

Też te wciskanie nosa Czarnych widzę , ale  tak obleśnym jak Szojring  Wielgus  być  to już totalna patologia i upadek człowieczeństwa . Taki sam wyrok w tej samej sprawie  wydał i Zoll i Żepliński  i bydła nie było . Do kamieniołomów z takimi zwierzętami . !!!!!!

Opublikowano

Ciepło. Zawsze wolę jak jest ciepło bo ze strachu robi mi się zimno i jak jest zimno to nie jest ciepło ale jak jest zimno i niema wiatru to jest ciepło gdy znów jest wiatr i jest ciepło to jest zimno...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Typowe myślenie zomowca... Kogo będzie palowal.. Chyba swoją stara albo  szmerglusa przelecisz.... Jeszcze nie dawno żeś jak piesek do kobitek z jęzorem na wierzchu ogonkiem meral a tera jak pala ci opadła zdziadziały dewiacie  to palowac będziesz...daMski bokser z za ekranu😂😂😂😂😂

Wiesz, kogo ty możesz palowac.. Swego flaka co najwyżej bo ryja nie wysadzisz upadły bwidamku.. 😋

Uspokój się  chłoptasiu bo jesteś jak chorągiewka, przeciwny wiatru, ale naginasz się jak zawieje, kompletne dno, nie masz tam jakiej PW do opublikowania? przekaż łorawiokowi, zrobi to za ciebie.    xD

Ps. Powtarzam któryś raz z kolei, uspokój się prowokatorze jeden do kłótni z tymi wyzwiskami!!!!!!!

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

I dlatego właśnie sa takie  a nie inne  protesty przeciw rządzą

Żebyście się posrali to nic nie zrobicie.     :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
DTaras napisał:

Ciepło. Zawsze wolę jak jest ciepło bo ze strachu robi mi się zimno i jak jest zimno to nie jest ciepło ale jak jest zimno i niema wiatru to jest ciepło gdy znów jest wiatr i jest ciepło to jest zimno...

Najgorszy jest wiatr😉

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, gienio007 napisał:

Taki sam wyrok w tej samej sprawie  wydał i Zoll i Żepliński  i bydła nie było

Rzepliński a poza tym zgoda

7 minut temu, DTaras napisał:

Rzucanie kamieniami, ataki nożem to codzienność. Corocznie maluję elewację z powodu napisów. Co takiego się wydarzyło?

witejus - dziś były protesty. Ile było tych ekscesów?

ostatnio codzienność, pewnie były i ekscesy były ,nie liczyłem nie mam tylu palców

Opublikowano
1 minutę temu, jackasss napisał:

Najgorszy jest wiatr😉

No tak, bo wtedy do lania trzeba ustawiać się z wiatrem, bo jakby pod wiatr, to może pryskać w oczy. Czyli faktycznie, najgorszy jest wiatr.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v