Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Przecież to są smarkule z gimbazy, z takimi się nie rozmawia tylko leje wodą, i wali pasem w dupsko.

Bez stresowe wychowanie tak właśnie się kończy 

@Seanno o tym samym pomyślałem 

Opublikowano (edytowane)

To nie chodzi o bezstresowe wychowanie w domu. Większość tej gównarzerii jest pewnie z porządnych domów. To na uczelniach i "towarzystwo" im we łbach przewróciło. Ojciec z matką na studia wysłali bo dzisiaj przecież każdy musi mięć studia i w główkach się przewróciło,myślą że nie wiadomo kim są. Bo kształcone.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

jak czytam wasze posty i ogladam te protesty to dochodze do wnioski ze ten 1000 godzin nauczania religii od przedszkola do szkoly sredniej to czas jak najbardziej zmarnowany.......

zmarnowalismy czas mlodziezy i pieniadze podatnikow, miliony godzin i miliardy zlotowek poszly sie *****

prawie wszyscy -tak z 99% bylo ochrzconych,chodzilo do kosciola, I komunia bierzmowanie..... i co z tego zostalo???

niszczenie kosciolow,zaklocanie mszy,,

jehoszua kochal i szanowal wszystkich ludzi od celnikow po prostytytutki, od faryzeuszy po tredowatych .....

co zrobili jego nastepcy ze teraz gniew ludu obraca sie przeciw nim ??

hitler byl przykladnym katolikiem ,do czasu .. dzisiaj w jego rodzinnej parafii msze odprawia polak.

Edytowane przez jacus
  • Like 1
Opublikowano

Tak właśnie kosciol buduje swój  autorytet... Zwalil na państwo naukę religii i skupił się na pobieraniu profitów z chrzcin, komuni itp oczywiście od rodziców ... To są właśnie dzieci owej nowej ewangelizacji w której to ksiądz jest tylko poborca dadkow które to wydaje na własne uciechy... 

Opublikowano (edytowane)

Ale zawsze tak było że dawało się ofiary na kościół i za Chrzty i śluby,pogrzeby tylko teraz ludziom coś zaczyna odwalać. Kiedyś ludzie byli biedni i nie żałowali teraz mają po trzy samochody sam do kościoła nie chodzi a innemu wylicza że daje na kościół. Czy tym babciom że na radio Maryja dają,sam mam zamiar dać bo słucham i co komu do tego?

Wesele za 50 000 robią a księdzu 500 zł żałuje na kościół. Paranoja jakaś

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

A czy kościół uczestniczy w wychowaniu we wierze tak jak kiedyś... Nie... Czy Ci młodzi znają teraz swego  proboszcza jak kiedyś NIE... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Tak właśnie kosciol buduje swój  autorytet... Zwalil na państwo naukę religii i skupił się na pobieraniu profitów z chrzcin, komuni itp oczywiście od rodziców ... To są właśnie dzieci owej nowej ewangelizacji w której to ksiądz jest tylko poborca dadkow które to wydaje na własne uciechy... 

Taki mądry jesteś to po co zwalasz naukę dzieci na budżet państwa?

Opublikowano
8 minut temu, cinek1808 napisał:

Chciałbyś aby było 50 twarzy Seana

O co Ci chodzi bo nie wiem?

Opublikowano (edytowane)

No bo nie chce się do kościoła młodzieży chodzić. Teraz są gry komputerowe i mass media swoją robotę robią. Nie zwalaj na księży.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

No bo nie chce się do kościoła młodzieży chodzić.

no ciekawe czemu??

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dariowola napisał:

Taki mądry jesteś to po co zwalasz naukę dzieci na budżet państwa?

Słuchaj no srelu ja swoje wychowalem jak trzeba i moje tam nie stoją bo są dorosłe i mają poukładane w głowach.... A proboszcz ich praktycznie nie zna bo niby jak jak, nawet religii nie prowadził.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

No a czemu. Bo nauka KK jest niewygodna we współczesnym świecie. Propaganda w mass mediach swoje robi.

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

no ciekawe czemu??

Chyba nie chcesz powiedzieć że boją się o własne d*py i dlatego nie chodzą do kościoła.   xD

Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

i moje tam nie stoją bo są, dorosłe i mają poukładane w głowach 

po matce na szczęście. :ph34r:

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Wina tylko i wyłącznie rodziców.

bzdura. nie będę rozwijał, bo ostatnio nie lubię się sprzeczać. B|

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

bzdura. nie będę rozwijał, bo ostatnio nie lubię się sprzeczać. B|

Hahaha, dobre, no właśnie ich rodzice też nie mają poczucia winy za wychowanie.

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Ciemnogród się skończył i chyba tylko tkwi już w KK.. 😋

Ciemnogród tkwi na strajkach.

Opublikowano
7 minut temu, pafnucy napisał:

no ciekawe czemu??

Bo widzą jak ojciec łazi z telefonem w ręku i co taki len może im zrobić.. Jak go wyśmieją 🤣🤣🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v