Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jasiuhonda napisał:

Chcą skłócić rolników.

Myslę że to nie ta przyczyna. Obstawiam  że to z lewackiej głupoty. Jakiś młody lewus naPISał te bzdury, , Kaczyński jako ignorant gospodarczy to przyklepał a zidiociała wiekszość parlamentarna podniosła reke kiedy trzeba. Kilka osób okaząło się miec swoje zdanie ale wiekszość okazała się głupia jak zawsze.

Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał:

Kurczaka każdy jada zaś wołowinę nie wiec co wygrywa .

To może trzeba zacząć jeść i promować bojkotując drób i wieprzowinę-toż nie wiadomo w jakich warunkach chowane.

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

A w telexpresie ani słowa o strajku🙆🏻‍♂️

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Kurła nie na taką dobrą zmianę ja głosował.

😭😭😭😭😭😭😭

wydaje mi się lepiej ani słowa niż szczucie na rolników za peło lisweke i inne h*je 

9 godzin temu

2 godziny temu, PRIMO napisał:

I przy okazji pobili rekord w kopaniu największej dziury budżetowej. 

spoko jeszcze 200 mld brakuje do peło ok 300 mld z prywatyzacji i 300 z offe wiec jeszcze daleko 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, marulekk napisał:

A ja tak rozmyślam szmergiel a Marecek to nie jest ta sama osoba?¿)

A wiesz że też takie wrażenie miewam. 

@Roman176 obecni ukradna z OFE drugą połowę więc tyle samo co poprzedni.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

@Ulman a ja uważam ze jesteś idiotą!

5 minut temu, Ulman napisał:

obecni ukradna z OFE drugą połowę więc tyle samo co poprzedni.

15 mln Polaków już niebawem stanie przed wyborem dekady. Będzie musiało zdecydować, gdzie i na jakich zasadach trafią ich pieniądze z Otwartych Funduszy Emerytalnych. Część osób z tych zaskórniaków odda od razu niemal półtora tysiąca złotych. Część będzie mogła odsunąć opłaty dopiero na czas wypłaty emerytur.

a gdzie są z 2014 ? 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
Stan konta OFE: Opłata przekształceniowa: Transfer na IKE:
1000 zł 150 zł 850 zł
2000 zł 300 zł 1700 zł
3000 zł 450 zł 2650 zł
4000 zł 600 zł 3400 zł
5000 zł 750 zł 4250 zł
6000 zł 900 zł 5100 zł
7000 zł 1050 zł 5950 zł
8000 zł 1200 zł 6800 zł
9000 zł 1350 zł 7650 zł
4 minuty temu, Ulman napisał:

Ty nawet tego poprawnie napisać nie potrafisz , więc o czym ja mam z toba rozmawiać?

przynajmniej nie mam w głowie tak nasrane ze sram na pis a przyjdzie peło  coś zmieni ? albo bd gorzej później znowu pis i w koło sam otym wiesz a piszesz ..... 

co nie którym to chyba coś tu jebło w głowę i to mocno bo piszą jak by peło zagłosowała przeciw 5 Kaczyńskiego 

Jebło czy nie jebło? - Home | Facebook

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie dziwie się że jalo lewicowiec widzisz tylko opcje PO albo  PIS.  Pis to najgorsze z lewicowych ugupowań bo perfidne i jeszcze zakłamane twierdząc i wmawiając ciemnocie że są lewica. Już SLD jest w tym aspekcie uczciwsze.

Te cyferki to co niby mówią?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Już SLD jest w tym aspekcie uczciwsze

aleś doj**ał niby w czym ?? głosowaniu przeciw PL w EU czy popieranie jeszcze większej głupoty 

twoja inteligencja jest z poziomu Kazimiera Szczuka ?

• Like 2
Opublikowano

Mylisz inteligencje z odmiennymi pogladami ale przy twoim poziomie inteligencji to się może zdarzyć. 

SLD jest uczciwsze względem wyborców bo ich  nie  okłamuje  ze jest prawicą . PIS to lewackie zaprzaństwo które chcąc sie odróznić od reszty udaje prawicę. Jak wiadomo lud jest ciemny więc w takie rzeczy wierzy.

Opublikowano (edytowane)

Mylisz inteligencje z odmiennymi pogladami ale przy twoim poziomie inteligencji to się może zdarzyć. 

masz złe pojęcie co to inteligencja ty byś był tu jeden inteligentniejszym człowiekiem na forum gdybyś trzymał się jednego  

na PELO też głosowałem nikt tak nie Okła łamał mnie jak skurwisyn rudy i jego matka pielęgniarka ładnie gadał co innego robił  

SLD jest uczciwsze względem wyborców bo ich  nie  okłamuje  ze jest prawicą

każdy robi tak gdyby był od końca podium 

Edytowane przez Roman176
  • Thanks 1
Opublikowano

PIS też cie okłamuje tylko w bardziej wyrafinowany sposób i przy większych nakładach na wmawianie, sterowanie i zarządzanie negatywnymi emocjami prostych mas. Oni świetnie odrobili lekcje po rządach POPSL.  Popatrz na siebie - wierzysz że jesteś prawicowcem😁 

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

PIS też cie okłamuje tylko w bardziej wyrafinowany sposób i przy większych nakładach na wmawianie, sterowanie i zarządzanie negatywnymi emocjami prostych mas

wszyscy widzą ile zrobili wiec dlatego mają takie poparcie nigdzie nie zaprzeczyłem ze pis kłamie dlatego już nie bd głosował na pis ale bardziej wk***ia mnie tepota ludzka ... sam wiesz jak bd jak nie pis to peło długo tak jeszcze ??  kogo wybierasz ?? peło czy pis 

Opublikowano (edytowane)

Bo jesteś zaprogramowany przez propagandę że jak ktoś uważa PIS za idiotów to musi być zwolennikiem PO.  W wyniku takiego zaprogramowania elektorat PIS  uważa ze jest tylko jedna alternatywa co potwierdziłes poniżej.  

13 minut temu, Roman176 napisał:

kogo wybierasz ?? peło czy pis 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

to dobre bo jakoś ja umiałem oddać różne głosy ... i jakoś powiedzieć na forum kto głosował inaczej  teraz widać kto kogo bronił a kto ma w d*pie rolnictwo chyba konfederacja ale konfederacja to nie jkm tym dalej się go odsuwa tym więcej ma głosów 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v