Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

a czym? moze af zeby ze smiechu peknac. juz ci pisalem ,wyjdz z obory i nawet dzis jedz gdzies i na ulicy popytaj, do resteuracji idz i zagadaj do ludzi.przekonasz sie

Wpieprzali od setek pokoleń inie przeszkadzalo a teraz głupia zlewaczona większość posterowana propagandą jest nagle przeciw😂

Opublikowano (edytowane)

może zapytajmy społeczeństwo czy są za tym by rolnicy nadal dostawali dopłaty? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

kto w polsce ulman je mieso z uboju rytualnego? ile procent ludzi?  1gora 2 wiec co ty opowiadasz .

primo.caly czas ci pisze argumenty tylko do ciebie nic nie dociera.swiat nie konczy sie u ciebie we wiosce ,jestes w stanie to pojac? podalem ci statystyki to nie, internet tez nie , to do ludzi wysc i tez nie ,wiec jakich ty argumentow oczekujesz?

8 minut temu, pafnucy napisał:

duza czesc rolnikow jest przeciw😋tu na forum pisza o tym

primo i pafnucy i kolejne badanie potwierdzajace co pisalem wczesniej.nadal malo argumentow?

https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/7829016,polska-piatka-dla-zwierzat-jaroslaw-kaczynski-sondaz-dgp-pis-zbigniew-ziobro-solidarna-polska.html

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

Bardzo  dobry  pomysł   ja  jestem  za tym  aby  zabrać  dopłaty 

Opublikowano

Zabierzmy nam dopłaty za to zostawmy w anglii niemczech czechach co wy na to? Proponuje nawet przekazac te srodki na dotowanie zagranicznego rolnictwa przez UE my nic nie potrzebujemy za to UE niech nam zakarze większości środków oraz produkcji zwierzęcej i w ogóle trzymajmy wszystko w ugorze skoro możecie się przebranżowić jak szmergiel, idziemy za miesiac wszyscy na etat i tyle. Czy wy w ogóle czytacie co piszecie?

Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

kto w polsce ulman je mieso z uboju rytualnego? ile procent ludzi?  1gora 2 wiec co ty opowiadasz .

primo.caly czas ci pisze argumenty tylko do ciebie nic nie dociera.swiat nie konczy sie u ciebie we wiosce ,jestes w stanie to pojac? podalem ci statystyki to nie, internet tez nie , to do ludzi wysc i tez nie ,wiec jakich ty argumentow oczekujesz?

Np ja z uboju rytualnego zajadam mięso z kuraka i co zabronisz mi ?

Te statystyki to o kant du*y potłuc. 

Jak ty wierzysz w to to szkoda mi Ciebie!

Opublikowano
15 minut temu, szmergiel napisał:

a czym? moze af zeby ze smiechu peknac. juz ci pisalem ,wyjdz z obory i nawet dzis jedz gdzies i na ulicy popytaj, do resteuracji idz i zagadaj do ludzi.przekonasz sie

za to ty madry .czlowieku z twoja madroscia i podejsciem do zycia to cie nawet zadna kobieta nie chciala a uwazasz sie za kogos. pajac

Fajnie sobie dopowiadasz. Obsesja miewa ciekawe objawy. W twojej chorej jaźni jestem Żydem komunistą i jeszcze starym kawalerem - zupełnie jak prezes Kalkstein

2 minuty temu, szmergiel napisał:

kto w polsce ulman je mieso z uboju rytualnego? ile procent ludzi?  1gora 2 wiec co ty opowiadasz 

Tu nie chodzi o nasz rynek yntylygyncie

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Bardzo  dobry  pomysł   ja  jestem  za tym  aby  zabrać  dopłaty 

ciekawe kto wtedy te pucowane perełki od ciebie weźmie?

Szmergiel, a to że byle śmieć będzie miał prawo wejść na twoje podwórko pod pretekstem złego traktowania np kota też ci odpowiada? tak tylko z ciekawości pytam.

Opublikowano

dyskusja jest jaki procent spoleczenstwa popiera ubuj a jaki nie.z twojej wypowiedzi wyzej "Wpieprzali od setek pokoleń inie przeszkadzalo a teraz głupia zlewaczona większość posterowana propagandą jest nagle przeciw😂" to kogo miales na mysli ? zydow??

primo. nic do ciebie nie dotrze.obora i tyle

2 minuty temu, pafnucy napisał:

Szmergiel, a to że byle śmieć będzie miał prawo wejść na twoje podwórko pod pretekstem złego traktowania np kota też ci odpowiada? tak tylko z ciekawości pytam.

juz pisalem na ten temat ze tego nie popieram i mysle ze to jednak nie wejdzie. jak popieram tylko calkowity zakaz uboju rytualnego wszedzie i to normalne i logiczne tylko tutaj jacys ludzie sa niektorzy co nie potrafia tego pojac. w calym necie sie o ty pisze i ludzie sa normalni

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Np ja z uboju rytualnego zajadam mięso z kuraka i co zabronisz mi ?

a gdzie  to  kupujesz  ???  pisze  na  opakowaniu   bo  nie  zauważyłem 

4 minuty temu, pafnucy napisał:

Jakie  perełki  ??

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

Odpowiada wszystko co pisowski choćby było przez debila wymyślone. Sekta

6 minut temu, szmergiel napisał:

dyskusja jest jaki procent spoleczenstwa popiera ubuj a jaki nie.z twojej wypowiedzi wyzej "Wpieprzali od setek pokoleń inie przeszkadzalo a teraz głupia zlewaczona większość posterowana propagandą jest nagle przeciw😂" to kogo miales na mysli ? zydow??

A jak zabijało się zwierzęta od początku świata? Pewnie prądem 😂

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Tacy jak ty na siłę chcą zmienić ewolucję człowieka który od kąd pojawił się na ziemi zajadał mięso i odziewał się skurami ze zwierząt. 

Przed chwilą, szmergiel napisał:

on siekierka utnie leb kurze i sie tym chwali. jak juz chodzi o przemysl to za glupi jest,nie ogarnia.

Ło 😮 ale anteligencją pojechałeś aż mi w buty weszło. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

Odpowiada wszystko co pisowskie

A jak zabijało się zwierzęta od początku świata? Pewnie prądem 😂

bardzo prosto ci odpowiem,od wiekow  czyms w leb i nozem. uboj bez ogluszania jest tylko praktykowany w islamie i judaiznie wiec jakos na terenach europy raczej znikomy.

ps.jezeli masz jakies zrodla ze bylo inaczej to chetnie poczytam

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

on siekierka utnie leb kurze i sie tym chwali.

a ty najpierw obuchem w łeb walisz? 🤔

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Tacy jak ty na siłę chcą zmienić ewolucję człowieka który od kąd pojawił się na ziemi zajadał mięso i odziewał się skurami ze zwierząt. 

Ło 😮 ale anteligencją pojechałeś aż mi w buty weszło. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

ty  poważnie   kurą  łeb    ucinasz   i  modły  odprawiasz  ??? 

@pafnucy  przecie  lepiej  kupić  w sklepie   gotowe  niż  się  brudzić  z zabijaniem  ile to syfu  przy tym  tufff  aż  mną  trzęsie  jak se  pomyślę 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

kurą

ludzie! co wy z tymi końcówkami mata? kurom w tym zdaniu które napisałeś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

bardzo prosto ci odpowiem,od wiekow  czyms w leb i nozem. uboj bez ogluszania jest tylko praktykowany w islamie i judaiznie wiec jakos na terenach europy raczej znikomy.

ps.jezeli masz jakies zrodla ze bylo inaczej to chetnie poczytam

Widać że histori człowieka i czym się żywił nie znasz. 

😂🤣😂🤣😂

3 minuty temu, Denwer napisał:

ty  poważnie   kurą  łeb    ucinasz   i  modły  odprawiasz  ??? 

Ta zwłaszcza jak się wyrwie to modły w łacinie. 🤣

Opublikowano (edytowane)

czyli primo uwazasz ze wiekszosc ludzi popiera uboj rytualny ?

ps. byka czy ciele czy konia to nalezy pozrzynac tak o bez ogluszania? tak jest lepiej?

jakie jest twoje zdanie na temat takiego zabijania ,tak lepiej czy z ogluszaniem?proste pytanie ,prosta odpowiedz

Opublikowano

mata?

Dysleksja   proszę  pana  Polonisty   niech  pan  wybaczy    i  nie wstawia  mi  oceny  niedostatecznej  do  dziennika 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

@szmergiel większość ludzi popierających zakaz nawe nie wie nawet na czym polega ubuj rytualny.

wyzej zadalem pytanie ,bylbym wdzieczny za odpowiedz. bardzo szeroko jest to komentowane i sklanial bym sie do tezy ze jednak wie bo bardzo prosto to sprawdzic

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, pafnucy napisał:

Ja  nie  zabijam  biednych  zwierząt  jakoś  za bardzo  przejmujący  jestem 

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v