Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, leszek1000 napisał:

Nie twoja sprawa czemu mnie tam nie ma.

Nie  moja   ale  bawią  mnie tacy  jak ty    ,,mądrzy  w necie  a p*zdy  w świecie,,

Opublikowano (edytowane)

No faktycznie jestem mądry i bystry. Wiem jedno że krowa ma więcej oleju w głowie niż Kaczyński. 

Tylko rolnictwo jest gwarantem bezpieczeństwa żywnościowego. Jak ludzi zamkną w domu to my mamy zapasy i przeżyjemy. 

A ci w miasta co zrobią. Do rolnika na kolanach przyjdziecie. 

Denwer szkoda że sprzedałeś się na marne srebrniki. Jesteś Trollem który nie wiem co pisze. 

A Polskiemu rolnikowi należy się szacunek, a ty nimi gardzisz. 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, leszek1000 napisał:

Denwer szkoda że sprzedałeś się na marne srebrniki. Jesteś Trollem który nie wiem co pisze. 

A Polskiemu rolnikowi należy się szacunek, a ty nimi gardzisz. 

Za  żadne  srebrniki  się  nie sprzedałem.

A ty jesteś  synusiem  który siedzi  pod spudnicą  mamusi :D  i jesteś   ,,mądry  w necie  a  p*dą w świecie,, .  

Ja  nikim nie  gardzę.  tylko  się  śmieje  z takich  internetowych  bohaterów  jak  ty

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Denwerku Pamiętasz jak obiecywałeś nam tu powołując się na wpływy w rządzie, że ustawa o uboju rytualnym nie przejdzie? W przeciwnym razie, miałeś zamilknąć, a dalej szczekasz, no ale Ty nie jesteś piz*a w necie. 

Miłego szczekania Pozdrawiam

• Like 3
Opublikowano
24 minuty temu, Denwer napisał:

bardziej  pikieta    garstka  ludzi 

Dlaczego w TVP nic nie pokazują z protestu ? Bo wolą wciskać dalej ciemnotę o covid19 i sukcesach.

Ty jako rolnik powinieneś być za rolnikami a jesteś zwykłym judaszem i najzwyklejszą gnidą na usługach pisuaru!

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

a morze ty pokarz jaka z ciebie modnisia wypnij się jakiemuś pedałowi ?? przecież trzeba iść z duchem czasu ... 

trzeba czytać ze zrozumieniem przyjacielu a nie swoje ciągoty innym ludziom wmawiać

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Ty jako rolnik powinieneś być za rolnikami a jesteś zwykłym judaszem i najzwyklejszą gnidą na usługach pisuaru!

Gnidą  to  jesteś  ty  kolejny ,, mądry  w necie  a p*zda  w świecie,, :D  :D 

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Denwerku Pamiętasz jak obiecywałeś nam tu powołując się na wpływy w rządzie, że ustawa o uboju rytualnym nie przejdzie? W przeciwnym razie, miałeś zamilknąć, a dalej szczekasz, no ale Ty nie jesteś piz*a w necie. 

Miłego szczekania Pozdrawiam

A  przeszła  ustawa   bo  z tego  co  wiem  to  nie  przeszła.  Nic  nie pisałem że  w przeciwnym  razie  zamilknę  proszę  zacytuj  mi  post  w którym  tak  napisałem  że  jak przejdzie  zakaz  uboju  rytualnego  to  zamilknę 

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

Poco   nam sieć  warzywniaków  jak  jest  ryneczek  lidla  ???

Gdzieś  ty  był  jak  cie  nie było  ???

w tym obecnym 2020 roku słyszeliśmy o obietnicach sieci warzywniaków  a ryneczek lidla jest już parę lat

robiłem swoje ale nic tutaj sie nie zmieniło więc nic nie straciłem

Opublikowano

Znaczy... Czasem romans trudno przeczytać ze zrozumieniem to może i on ma tak z nami 😜

*Romana miało być. 🤭

Denwer nie przyzwyczajony chyba, że się codzień do roboty chodzi...

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

Gnidą  to  jesteś  ty  kolejny ,, mądry  w necie  a p*zda  w świecie,, :D  :D 

No i z czego jape cieszysz?🤨

Każdy mądry jak dostanie kopa w 4 litery to się nauczy na tym błędzie ale taka sprzedajna gnida to prosi się o jeszcze od obecnej lewicowej władzy. 

Opublikowano

cieszy się bo jarek pozwoli mu psa trzymać na łańcuchu w wyznaczonych godzinach😂

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

No i z czego jape cieszysz?🤨

Każdy mądry jak dostanie kopa w 4 litery to się nauczy na tym błędzie ale taka sprzedajna gnida to prosi się o jeszcze od obecnej lewicowej władzy. 

Pisz  sobie  dalej  tylko  to  potrafisz  i  nic  więcej   :D  :D  :D  

2 minuty temu, racyl napisał:

jarek pozwoli mu psa trzymać na łańcuchu w wyznaczonych godzinach😂

Nie  trzymam psa  na  łańcuchu  😎

Opublikowano (edytowane)

On chce aby Jarek zrobił z nas dziadów i wtedy on będzie równy nam..... 😂😂😂😂😂😂😂

Wstawi wtedy spowrotem  foty swojego mocarnego lursusa co targa 1,5, tony postawione na palecie 😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

to pewnie cieszy się że jak wolontariusze z młodzieżówki PIS będą chodzili i sprawdzali po wsiach psy na łańcuchach to i do niego zajadą 😂

Opublikowano

@debrzyna szukaj funkcji "ignorowani użytkownicy"

Przed chwilą, racyl napisał:

włączysz jeden to on kolejne konto założy 😂

Ale taką gnidę szybko się rozpozna i od razu dodaje do ignorowanych.

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

to pewnie cieszy się że jak wolontariusze z młodzieżówki PIS będą chodzili i sprawdzali po wsiach psy na łańcuchach to i do niego zajadą 😂

Gorzej jak pies poskarży się iż taką cierpi bidę , że nawet łańcucha mu nie kupili. A chętnie czasem by się na nim uwiązał.😂

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Kurła nie 😖 bo nie było na to czasu bo akurat był sezon qq na kiszonkę. 

@PRIMOZmierzyłeś czas owijania 

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

zajedziemy  do  forumowych  ,,bohaterów,,  i  im  krowy  pozabieramy  bo  za  chude  :D  :D  :D  

Opublikowano

ja nie mam od kilkunastu lat. zobaczyć i pokazać dzieciom krowę na żywo to spore wyzwanie

pewnie myslisz o tym że będą osobiście wręczać dopłaty krowa + 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v