Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, szmergiel napisał:

taki ubój powinien być zakazany w całej Europie a nie tylko w Polsce i o to należy walczyć żeby ten proceder całkowicie wyeliminować i nie będzie pierdolenie że w Polsce zakaz a w Czechach nie. nieważne gdzie to bestialstwo powinno być skrócone wszędzie

powiedz to Żydom i muzułmanom

Opublikowano

@many12 a właściwie to czemu nie chwalisz tfupisu? przecież jarosław w ten sposób chce zagłodzić nację za którą nie przepadasz.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

od Podlasia to Ty się odstosunkuj, debile sa w całej Polsce. A może i dalej... 😉

To wywiescie go na taczce  z lobornikiem na Białoruś  bo wam opinie psuję 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, ogarek napisał:

No chłopstwo się wypięło i nie chce tera złomu... 😋

A taki marecek to tylko rozdupcone lursusy kupa 😋 

pajacu tik nerwowy masz z tym lizaniem mordy chyba.

ps. częściej mi pisz takie teksty bo wtedy ostatnio zawsze coś sprzedaje. dziś też. kurde .jutro napisz znów to coś pójdzie 🤗

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

No bo to tak jakby wszędzie palili węglem a u nas zakazali a mamy swoje kopalnie.

Kiedy to niby zakazali węglem palić ???

Z tego co wiem to UE zakazała sprzedaży miału ale cała reszta można kupić 

Opublikowano

Pis to dno... rozkradlo i rozdało już wsio.... A tera bedo się dymac nawzajem... 😋

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, leszek1000 napisał:

Prezydent zawetuje. 

To weto odrzucą bez problemu  356 osłów głosowało za czyli ponad  3/4 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Zakażą uboju rytualnego i co  z tego. Najgorsze, to większe prawa dla aktywistów, przyjadą stwierdzą że byki w złych warunkach bytują i zabiorą ci wszystko . To nawet obornika nie będziesz miał, chyba że własny. 

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

To weto odrzucą bez problemu  356 osłów głosowało za czyli ponad  3/4 

Denweru! Ty w końcu za Ardanowskim czy za tfuprezesem?

Opublikowano
1 minutę temu, leszek1000 napisał:

Najgorsze, to większe prawa dla aktywistów, przyjadą stwierdzą że byki w złych warunkach bytują i zabiorą ci wszystko 

Przeczytaj ustawę potem pisz. Niema czegoś takiego że przyjdą i sobie wymyśla że zabierają jak będziesz miał wszystko w porządku nic nie zabiorą  

Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Najgorsze, to większe prawa dla aktywistów, przyjadą stwierdzą że byki w złych warunkach bytują i zabiorą ci wszystko

W takim razie zmieniam zdanie w kwestii powszechnego dostępu do broni.😂

Opublikowano

W tym problem, ze kościół jest zabetonowany i niereformowalny - koniec celibatu i niech te chłopy w czarnych tunikach zachowują się zgodnie z normami biologii - tego się nie oszukać i nie ma co iść cały czas pod prąd twierdząc  wszem i wobec, że są POkutnikami grzechu pierworodnego.

Opublikowano (edytowane)

Denwer jedź do prezesa po tyłku całuj. Ja w nocy nie przypilnuje krowy. Wiadomo położy się na placku i brudna. Przyjedzie szczeniak aktywista i stwierdzi że krowy są brudne i zaniedbane. Zabieramy. 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

Denweru! Ty w końcu za Ardanowskim czy za tfuprezesem?

#MUREMZAARDANEM

2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Denwer jedź do prezesa po tyłku całuj. Ja w nocy nie przypilnuje krowy. Wiadomo położy się na placku i brudna. Przyjedzie szczeniak aktywista i stwierdzi że krowy są brudne i zaniedbane. Zabieramy. 

Od jednego czy dwóch placków brudną nie będzie. Panikujecie jak zwykle 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v