Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Będziemy stroną i to taką do bicia. W przepychankach z Rosją już tak się ustawiliśmy, to i reszta stwierdza że tak można. 

Po konferencji na temat Iranu było podobnie. Bozia jedna wie kto i co musiał zrobić aby nie zrobiono z nas "Szatana Europy". 

tzw. Polska Chrystusem Narodów.

My oczywiści, bo rząd się zrekonstruuje i ukryje tych co trzeba.

Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał:

Ty, denwer, ty jesteś chyba młody bo nałykałeś się ptopagandy jak pelikan. Mirro ma rację. Nawet buntu młodzieży trudno przewidzieć to nie pisz, że łatwo nimi manopulować.

On myśli, ze skoro nim można tak manipulować to z każdym to robią. 

3 godziny temu, Denwer napisał:

Żadnego  buntu  nie  da  się  przewidzieć.  Ale  manipulować  młodymi   jest  najprościej  wiedzą  o tym wszyscy  zwłaszcza  reklamodawcy  dlatego  influenserzy   czy  YTberzy  tak  dobrze  zarabiają.  Przy  ostatnich  wyborach  było  widać  jak  celebryci  i  influenserzy   jak  trzaskali   aż  dudniło.  

118772987_763564991061624_57940052205054

Napisał zmanipulowany wyborca pisu. Który tu codziennie wrzuca zakłamaną propagand.

Czy wiesz,że tę elektrownie dalej buduje pis. W tej spółce zamiast słynnego Grada siedzą teraz pisowscy działacze i doją tak samo?

A co powiesz o budowie elektrowni w Ostrołęce gdzie pis utopił olbrzymie pieniądze i elektrowni nie będzie?

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Czy wiesz,że tę elektrownie dalej buduje pis. W tej spółce zamiast słynnego Grada siedzą teraz pisowscy działacze

Ale  to  bardzo  dobrze  że  PO  jej  nie wybudowało    strach   by  było  mieszkać  w Polsce  gdyby  zrealizowali  tą  obietnicę  wyborczą    wielkie  brawa  dla  herr  tuska  że  to  spi*rdolił  👏👏👏

Opublikowano
48 minut temu, hubertuss napisał:

On myśli, ze skoro nim można tak manipulować to z każdym to robią. 

z każdym ,także z tobą ,mówisz i myślisz tak ja chce ktoś kto tobą manipuluje,czy chomik biegnący w kołowrotku czuje się manipulowany?

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

Czy wiesz,że tę elektrownie dalej buduje pis. W tej spółce zamiast słynnego Grada siedzą teraz pisowscy działacze i doją tak samo?

A co powiesz o budowie elektrowni w Ostrołęce gdzie pis utopił olbrzymie pieniądze i elektrowni nie będzie?

teraz jak powstanie blok to tylko gazowy , zresztą czy gazowy czy weglowy to i tak surowiec trzeba by importować 

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Denwer napisał:

Ale  to  bardzo  dobrze  że  PO  jej  nie wybudowało    strach   by  było  mieszkać  w Polsce  gdyby  zrealizowali  tą  obietnicę  wyborczą    wielkie  brawa  dla  herr  tuska  że  to  spi*rdolił  👏👏👏

Po pierwsze kto by nie zbudował tej elektrowni to i tak będzie to technologia zagraniczna prawdopodobnie z usa. Więc politycy żadnej partii nic by do tego nie mieli. A twoje wymysły to są jedynie takie propagandowe bajki.

A propo budów i inwestycji lepszych speców od palenia pieniędzy i ich marnotrawienia niż w pisie to nigdzie nie ma. Ile utopili forsy w Możejkach?

19 minut temu, witejus napisał:

z każdym ,także z tobą ,mówisz i myślisz tak ja chce ktoś kto tobą manipuluje,czy chomik biegnący w kołowrotku czuje się manipulowany?

Sęk w tym, ze ja pokazuje na konkretnych faktach jak wami manipulują. @Denwer wkleił propagandowego śmiecia o po i elektrowni. To mu szybciutko odpisałem. Swoimi słowami nie memem podesłanym z centrali, ze pis teraz te elektrownię buduje i o elektrowni w Ostrołęce też wspomniałem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Sęk w tym, ze ja pokazuje na konkretnych faktach jak wami manipulują. @Denwer wkleił propagandowego śmiecia o po i elektrowni. To mu szybciutko odpisałem. Swoimi słowami nie memem podesłanym z centrali, ze pis teraz te elektrownię buduje i o elektrowni w Ostrołęce też wspomniałem.

to mu szybciutko odpisałeś swoimi słowami ,takimi jakich chcieli abyś użył manipulatorzy z GW,SE,TVN ,Faktu i innych manipulatorów

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Po pierwsze kto by nie zbudował tej elektrowni to i tak będzie to technologia zagraniczna prawdopodobnie z usa. Więc politycy żadnej partii nic by do tego nie mieli. A twoje wymysły to są jedynie takie propagandowe bajki.

Modernizacja  Czajki  to  też  miał  być  wielki  Sukces  HGW  a  wyszło  wielkie   G*wno.  Więc  można   się  domyślać   że  z  Elektrownią  wyszło  by   o zgrozo  podobnie   jak z czajką 

118770207_3323206781035065_9044274092485

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

A propo budów i inwestycji lepszych speców od palenia pieniędzy i ich marnotrawienia niż w pisie to nigdzie nie ma. Ile utopili forsy w Możejkach?

akurat możejki to inwestycja ok . troche zawirowań było ale  chyba teraz sie ustabilizowało , 

• Like 1
Opublikowano

Możejki to jeden z końców rury z Rosji. Miało to sens. In my opinion działa gdy się formułuje własne sądy. Trzeba o tym pamiętać bo sprzeczka, jak dobrze zrozumiałem, dotyczy Denwera...

Opublikowano

Żeśta się kurła ockneli 😔

Już od ponad tygodnia info krążyło na AF ale woleliści się w tym politycznym szambie taplać niż zorientować się co się dzieje w około. 

Opublikowano

no mógłby.

można by wtedy choćby myślą wspomnieć o człowieku.RiP.

2 minuty temu, mirro napisał:

Tu chyba Admin mógłby najlepiej wyjaśnić. Coby nie dorabiać jakiej głupizny. Jedno pewne, odszedł zbyt wcześnie.

Przed chwilą, PRIMO napisał:

Żeśta się kurła ockneli 😔

Już od ponad tygodnia info krążyło na AF ale woleliści się w tym politycznym szambie taplać niż zorientować się co się dzieje w około. 

przez nawał prac nawet nie zauważyłem tej kokardki.Tak w locie tylko na AF  zerkałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v