Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Denwer napisał:

Udowodnij że byłeś w Turcji bo jakoś ci nie wierzę 🤣😂🤣😂

To ci znajomi którzy myślą że ,płacąc ZUS utrzymują  ludzi na wsi,, ???🤔🤔🤔🤔

Ty nie musisz mi wierzyć. Ty żyjesz w swoim świecie i nic cię nie przekona, że białe jest białe a czarne jest czarne jak uważa twój idol Kaczyński. Na poprzedniej stronie masz zacytowane słowa Kaczyńskiego, który pisze na nowo historię i tez widać, ze w nie wierzysz. Coż począć ośmieszaj się dalej.

Opublikowano
23 minuty temu, Denwer napisał:

Udowodnij że byłeś w Turcji bo jakoś ci nie wierzę 🤣😂🤣😂

To ci znajomi którzy myślą że ,płacąc ZUS utrzymują  ludzi na wsi,, ???🤔🤔🤔🤔

To że ty nie wyjechałeś poza swoje Pierdziszewo nie oznacza że nie można lecieć do Turcji.Kupujesz bilet 1,5 h na lotnisku , potem 3,6 godziny lotu i już jesteś w Alanii. kolejna godzina na bagaże paszporty i transfer do hotelu i wszystko.  

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Ty nie musisz mi wierzyć. Ty żyjesz w swoim świecie i nic cię nie przekona

Czyli nie byłeś tylko zmyśliłes kolejną historyjkę 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Myśl sobie co chcesz co mnie to obchodzi. @Ulman tak jak piszesz było by gdybyśmy wybrali Lufthansę czy inne linie. Z  Lot em się wydłużyło. Samolot w Warszawie 40 minut opóźnienia a leciałem z Poznania. Powrót w Stambule to samo. Ale jak rozmawiałem z babką w kolejce przed board ingiem to i tak mieliśmy farta, że tylko 40 minut dłużej czekaliśmy. Bo ona czekała już dobę. Powiedziała nigdy więcej Lotu.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

oznacza że nie można lecieć do Turcji.

A gdzie ja napisałem że nie można ???. Lepiej tam patrz czy w tym twoim ciemogrodzie  sąsiad za 500+ jakiego passata nie kupił 🤣😂🤔😂🤣😂

3 minuty temu, hubertuss napisał:

jak piszesz było by gdybyśmy wybrali Lufthansę czy inne linie. Z  Lot em się wydłużyło. Samolot

Bajki ciśniesz bredzisławie  ,,w d*pies byłeś i g*wno widziałeś,,

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

Bo ona czekała już dobę. Powiedziała nigdy więcej Lotu.

Jak im resztę samolotów pozajmują towarzystwa leasingowe, to zmienią nazwę na PKS i do Turcji Autosanem będzie się latać.

Opublikowano

Skoro mógł być to czemu twierdzisz że nie był?  Może dla elektoratu PIS to nie pojęte ale ludzie tak właśnie podróżują. Ja byłem w Turcji 2 lata temu  w ubiegłym roku Włochy, Cypr i trochę Chorwacji. Może nie wiesz jak to się robi? Tłumacze i objaśniam - 

1. za kilka tysięcy kupujesz bilety/ wakacje

2. pakujesz się 

3. jedziesz na lotnisko

4. oddajesz bagaże i przechodzisz przez odprawę

5. wsiadasz do samolotu i lecisz

6. lądujesz wysiadasz 

7. odbierasz bagaże i kontrola paszportowa

8. przejmuje cię rezydent biura i pakuje do busa który cie dostarcza do hotelu.

Co w tym trudnego?

Opublikowano (edytowane)

@Ulman daj mu spokój to zwykły trol. Nie ma nic do napisania to próbuje robić pyskówkę na zasadzie, że on wie lepiej. Dla niego podróż gdzieś dalej niż miasto powiatowe czy wojewódzki to nie lada wyczyn i myśli, ze wszyscy tak mają. Dla mnie może myśleć, ze nigdzie nie byłem co mnie to obchodzi co myśli forumowy trol wrzucający tu propagandowe śmieci pisu.

@mirro bracia sojusznicy z za oceanu rozłożą im na dłuższe raty z większymi procentami. LOT co chwila ma jakieś problemy. Nawet rok temu gdy na rynku lotniczym nie było zamieszania z epidemią mieli problemy z punktualnością oraz jak się potem okazało płatnościami dla pracowników. Afera z podwyżkami dla szefostwa. Ogólnie jadą na samozatrudnieniu i cięciu kosztów. Te spóźnienia, których doświadczyłem lecąc do Turcji to podejrzewam, ze przejęcie taktyki z pkp. Niektóre pociągi czekały na klienta bo jakiś inny pociąg się spóźnił. Mądre głowy z pisu pomyślały, że zamiast oddawać forsę za bilety jednej czy dwóm osobom inne połączenia poczekają. Cały rozkład się posypie jak domino ale kasy nikomu oddawać nie trzeba wtedy. A, że reputacja firmy ucierpi. Oni tego nie rozumieją.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Ulman napisał:

Skoro mógł być to czemu twierdzisz że nie był?  Może dla elektoratu PIS to nie pojęte ale ludzie tak właśnie podróżują. Ja byłem w Turcji 2 lata temu  w ubiegłym roku Włochy, Cypr i trochę Chorwacji. Może nie wiesz jak to się robi? Tłumacze i objaśniam - 

1. za kilka tysięcy kupujesz bilety/ wakacje

2. pakujesz się 

3. jedziesz na lotnisko

4. oddajesz bagaże i przechodzisz przez odprawę

5. wsiadasz do samolotu i lecisz

6. lądujesz wysiadasz 

7. odbierasz bagaże i kontrola paszportowa

8. przejmuje cię rezydent biura i pakuje do busa który cie dostarcza do hotelu.

Co w tym trudnego?

Bo  @hubertuss  to  bredzisław  i kłamie  opowiada   historie   niczym  Julian Tuwim czy  Jan Brzechwa .   Gdybym  zrobił  wedle  twojej instrukcji  to  by  mnie  do Turcji  nie wpuścili  coś  ci  się chyba  pokręciło  :D  :D  :D   

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Mnie niezmiernie fascynuje logika marecka. Wie że Bronek był powiązany z wprost i podsłuchiwał Tuska by wsadzić na stołek Schetyne a potem te nagrania Kurskiemu wrzucał przez ponad rok , ale nie potrafi tego niczym poprzeć. Mówi że mogłeś lecieć ale wie że nie poleciałeś bo coś tam cos tam.. Mówi ze Tusk nakradł ale go nie zamkną a kasy nikt nie szuka bo po co. 

Co się pokręciło? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Piszesz coś nie potrafiąc tego niczym poprzeć? Po co? Ty musisz naprawdę lubić robienie z siebie głupka. 

Zajmij się może wklejaniem memów o szambie z prostackimi treściami dla prymitywów bo to ci całkiem dobrze idzie.

Opublikowano (edytowane)

@Ulman naprawdę nie warto z nim dyskutować. Widzisz co on ma w głowie. Znowu ścieki. Jak za Kaczyńskiego ścieki się lały non stop do Wisły to nie odliczał tych szambiarek. To jest trol, którego zadaniem jest zalać to forum propagandowym śmieciem pisu. Które to śmiecie jest produkowane przez takich jak on troli gdzieś w centrali tej partii. Dlatego taki poziom.

Opublikowano

No tak one wtedy to nawet czystsze były jak woda w Wiśle więc pewnie ją uzdatniały. Bo to Kaczyński rządził w Warszawie. Jak się opcja zmieniła to ścieki nagle zaczęły śmierdzieć i truć. Tak programuje ludzi takich jak on propaganda pisu.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Piszesz coś nie potrafiąc tego niczym poprzeć? Po co? Ty musisz naprawdę lubić robienie z siebie głupka. 

Ty  i @hubertuss piszecie  rzeczy  których  nie potraficie  udowodnić   czyli  kłamiecie   bo  napisać  że  się gdzieś było  może  każdy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

A czemu miałbym nie być w Turcji?

Bo  by  cie  tam nie wpuścili  :P   

Opublikowano

NO tak tam proletariat za 500 plus nie jedzie. A trzeba przyznać, ze bywają w takich miejscach turystycznych w PL uciążliwi. Bo to forsa z socjalu już jest ale jeszcze ogłada nie przyszła. A tego pis nie rozdaje.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

Bo  by  cie  tam nie wpuścili  :P   

A to czemu?

@hubertuss a po co ogłada jak masz powszechną pochwałę chamstwa i prostatwa?  W hotelu było jeszcze 8 Polaków ale jak pojechaliśmy na Pamukale  to nazbierali towarzystwa z tanich pobytów. Po jednym dniu stwierdziłem że wolę towarzystwo ruskich w hotelu.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

No niestety za pieniądzem nie idzie kultura osobista i to na takich wyjazdach widać. Dlatego w wielu miejscach za nami Polakami nie przepadają.

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

A to czemu?

Bo nie  masz  nawet   paszportu  :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v