Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

cisza wyborcza - u nas wybory na wojta a wy tu ciagle o polityce 😜.. polityka to taka fajna zabawa-poprzedni wojt wiedzial od paru lat ze jest smiertelnie chory a i tak startowal w wyborach a wiecej byl na l-4 niz w urzedzie, miesiacami go nie bylo a i tak wladza mu pachniala a kasa przedewszystkim.

deficyt budzetowy za ten rok-w sumie z tym poukrywanym ponad 300 miliardow, na nastepny planuja skromnie oficjalny ponad 100 a rzeczywisty pewnie tez z 300- zaden  gierek,jaruzelski,tusk czy inny rostowski nawet sie nie zblizyl..................

marecek juz zapomniales ??

Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

Nie tylko 500+

Bo i mniejszy pit

Zwolnienie z pit dla młodych 

Pomoce klęskowe dla rolników

Tańsze ubezpieczenie rolne 

Itd.

i ciemnocie wciskają że podatków nowych nie ma a kasa bierze się nie od podatnika tylko od mafii.

Znalazłeś już te powiazania Bronka z Wprost? 

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

Zwolnienie z pit dla młodych 

Odłożona w czasie obniżka zarobków. Do 26 roku będzie zarabiał więcej niż po 26 roku życia.

15 minut temu, Denwer napisał:

Pomoce klęskowe dla rolników

Już Wam powypłacali?

Opublikowano

Sąsiad już nawet nie składał na wapno gdyż przerażał go profil zaufany to raz a dwa to już go męczą go te ciągłe pisemka z agencji.

Ja nawet niewiem czy mnie to obejmuje gdyż w pycie mam te ich późniejsze fochy...

Opublikowano
42 minuty temu, Ulman napisał:

i ciemnocie wciskają że podatków nowych nie ma a kasa bierze się nie od podatnika tylko od mafii.

Znalazłeś już te powiazania Bronka z Wprost? 

Jeden Konfederat  wciska  ciemnocie   że  się  glifosatem  poparzył   to  dopiero  musi  być  ciemnota  że  mu wierzy  w takie   brednie  co  nie  ??

Jak  wyjedziesz  już  do  ,,wolnościowych,,  Chin  to  ci   powiązania  zdradzę  a  tak  za duże  ryzyko  że  cie  ,,kaczystowski reżim,, do  paki wsadzi 

39 minut temu, mirro napisał:

Odłożona w czasie obniżka zarobków. Do 26 roku będzie zarabiał więcej niż po 26 roku życia.

Już Wam powypłacali?

Wypłacili  przed   wyborami 

Opublikowano

Czyli nie masz nic na potwierdzenie swoich urojeń i cała twoja historyjka nie trzyma się kupy. Skoro Bronek nie był powiązany z Wprost to nie dał im taśm bo nie miał potrzeby promowania tej niby swojej gazety. Nie wiem po co miałby podsłuchiwać Tuska i pogrążać całe PO tylko po to żeby obsadzić Schetynę. Oczywiście Bronek w ramach zemsty na Tusku przez wiele miesięcy wysyłał kolejne taśmy Kurskiemu i to zawsze jako pierwszemu. Kto ci w takie idiotyzmy uwierzy oprócz tobie podobnych?

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Kto ci w takie idiotyzmy uwierzy oprócz tobie podobnych?

Tyle  wiesz  ile  ci  TVN  czy  inne  g*wno  wyborcze  napisze.  W  każdej   partii  są  frakcje  które  zbierają  na  siebie  haki  nawzajem  i jak tylko  mogą  próbują  przejąć  władze  w danej partii.   Ja  mam znajomych  w  kręgach  PO  nawet  tydzień  temu  z byłym  ich  senatorem  herbatę  piłem  i  śmiał  się  z ciebie  z tych   ,,wolnościowych  Chin,,  jak  mu  pokazałem twoje  wpisy  na tym forum. 

A jak to  z tym glifosatem   ten  konfederat   tak  poważnie wciska  te  kity  że  się  poparzył     ???

Opublikowano

Sami się podsłuchiwali i sami się odsunęli od władzy tylko po to by Schetyna został szefem. No to jest wybitnie intelektualnie jak cały elektorat PIS. 

Gratuluje ci takich znajomości ale jak zapewne wiesz do poltyki ciągną  w większości gamoni  którzy nic w zyciu nie osiągnęli. i nic sobą nie reprezentują. 

Nadal nie umiesz wykazać jak Bronek jest powiązany z Wprost? Buuuchaachaaaaaa🤣😂👍

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Ulman napisał:

Sami się podsłuchiwali i sami się odsunęli od władzy tylko po to by Schetyna został szefem

Nadal nie umiesz wykazać jak Bronek jest powiązany z Wprost?

Odsunąć chcieli  Donka  i  jego  ludzi   a  nie  całą  PO    tego  nie  przewidzieli  że  wierny zapatrzony  suweren  tego  nie  wytrzyma.  Tak samo jak w 2015  roku  kandydatem  PiS  w wyborach  Prezydenckich  nie miał  być  Andrzej  Duda  tylko  zupełnie  kto  inny  

Jak wyjedziesz  do  ,,wolnościowych chin,,  to  ci  zdradzę  tą  tajemnicę  :) 

A jak to  jest  z tym glifosatem  który  poparzył  tego  konfederata  co    prawda  to  czy  fałsz  wciska  ciemnocie  głosującej  na  tą  partie  ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Cała Konfederacja zajmuje się tylko i wyłącznie glifosatem🤣 Jeśli miałby jakąś silną reakcję alergiczna na glifosat to może być prawda. Watpie żeby to kogos przekonało ale trzeba faceta zrozumieć bo starał się o  nowy elektorat więc zapolował na ciemnotę głosującą  na inne partie.  Niestety dla demokracji - głos debila wart tyle co człowieka wykształconego

Ja się do Chin nie wybieram i to twoje urojenie. Generalnie to ci się nie dziwię że szukasz jakiejś wymówki i odejścia od tematu bo idiotyzmach które wyPISywałeś  i których udowodnić nie potrafisz.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Ja się do Chin nie wybieram

No jak  to  do  wolności  się  nie wybierasz  rozwinąć  skrzydła??   będziesz  dalej  robił  na  dzieciaki  sąsiadów  ????   eee  gdzie  twój  honor  ???

Opublikowano (edytowane)
Dnia 22.08.2020 o 21:05, Denwer napisał:

Kiedy  przestaniesz biadolić i do wolnościowych Chin jedziesz ??

Dnia 22.08.2020 o 21:08, Ulman napisał:

w poniedziałek o 14 37.

118395899_320497149068870_81685262572613

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

Na głupie pytanie udzieliłem głupiej odpowiedzi.

Ja tak samo ale ty nie załapałeś 🤔🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

pytałeśO.o

Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. 

Nie chodziło mi o pytanie znowu nie zajażyłeś 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Denwer napisał:

Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. 

Nie chodziło mi o pytanie znowu nie zajażyłeś 

W twoim przypadku są głupie zarówno pytania jak odpowiedzi. 

Alez ty się tajemniczy zrobiłeś że znowu ci chodziło o co innego. Może wyjaśnij swe pokrętne wywody to będzie o czym podyskutować

Andruszkiewicz to kryptogejzer i musi teraz zonie to jakoś zrekompensować. Może już nie będzie musiał na paliwie oszukiwać.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Andruszkiewicz to kryptogejzer

Potrafisz  to  udowodnić  ???

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zona-adama-andruszkiewicza-jednoosobowym-zarzadem-fundacji-a-roczne-wynagrodzenie/gb0qnjv,79cfc278

Koryto dla swoich ciąg dalszy. Oczywiście jak każdy z pisu osoba kompetentna bo po filologii rosyjskiej. W sam raz do zarządu.

Noooooo jak Pani Andruszkiewicz podejdzie z taką fachowością do zagadnienia, jak jej mąż do  wdrażania 5G w naszym kraju, to sukces murowany.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v