Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i tak

2 minuty temu, Denwer napisał:

Nie a ty to chyba podrabiany Pafnucy że błędów nie poprawiasz  🤔🤔🤔

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

A najad na szefa kiedy zrobisz 🤣🤣🤣🤣🤣

Matko ale mnie wysraszyles... ZaRa będę przepraszał.. 😋

juz odwaga nie ta jak mozemy sie spotkac w realu? cwaniaczku pslowski.cwany byles wtedy bo myslales ze cie nie znajde.teraz wyskocz szmato na realu

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

rzad jerzego buska..

Nikt taki w Polsce nie rządził

Opublikowano
19 godzin temu, Ulman napisał:

Skoro nie wiadomo po co, to jaki jest sens takiego działania?

O brak tolerancji to trzeba by  zapytać tych  co zrywali plakaty wyborcze kontrkandydatów Dudy...… No chyba że to dołom społecznym wolno .

19 godzin temu, Ulman napisał:

Jedni wywracają Matizy a inni zrywają plakaty. Ot taki prymitywny sport.

Idąc tokiem narracji, że na Dudę głosowały osoby słabo wykształcone, to zrywanie plakatów jest czynem mało szkodliwym, względem osób wykształconych którzy niszczą cudzą własność. Tolerancji powinny chyba uczyć te elity.

12 godzin temu, jacus napisał:

za rzadow pierwszego pis-u ponad 1,5 miliona wyjechalo  i to pewnie wielu z polski wschodniej, ilu wrocilo ??? ilu nigdy ie wroci- sprawdzcie ilu polakow wystapilo o prawo stalego pobytu  na wyspach po brexicie.  juz niedlugo wymrzecie jak dinozaury..

https://www.obserwatorfinansowy.pl/bez-kategorii/rotator/bledne-kolo-niedorozwoju/

czyli byl banksterem 😜 czyli osobiscie reprezentowal wszystkie te cech z ktorymi zjednoczona kurwica walczy, gdyby swetru przeszedl do pis-u jak wielu jego partyjnych kolegow bylby jednym z kolejnych ministrow finansow-jak dobrze licze juz 5 bylo...kto potrafi z glowy podac nazwisko terazniejszego, niedlugo ma byc zdymisjonowany.

Jacuś za bardzo nie pamiętam kto był pierwszym a Ty pytasz o piątego. Odnośnie Ryśka.

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-spor-o-dlugi-nowoczesnej-petru-odpowiada-lubnauer-i-grozi-po,nId,4326538

Taki transfer  to byłby koniec Pisu :).

4 godziny temu, dysydent napisał:

Nie chce mi się jechać z kamerą ale wczoraj widziałem Dudę na pociętym banerze i nikt go nie sprzątnął
znaczy tego banera
Trzaskowskiego posprzątali w moim regionie jeszcze przed wyborami ale ktoś tu już chyba napisał z jakiej okazji.
Pajacada.

To nie powinno być tak, że w raz z początkiem ciszy wyborczej znikają plakaty z płotów ? A tak idziesz głosować a pod lokalem "uśmiechają" się do ciebie kandydaci.

2 godziny temu, dysydent napisał:

co jest trudniejsze do zrobienia? czy wyprodukować jeden traktor czy hektar buraków? na co trzeba więcej np robotnikodniówek już nie mówiąc o umiejętnościach , wiedzy i specjalistycznych innych maszyn typu obrabiarki, odlewnie huty szkła etc.

I jedno i drugie można s.... może nie wyjść. Przy czym na poprawę w burakach trzeba czekać rok a modernizację/udoskonalenie traktora można przeprowadzić w ciągu roku.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Co z przyszłością PO? Arłukowicz: nasza droga wiedzie na polską wieś .

Te wybory pokazały, jak bardzo Polska jest podzielona i jak różnie głosują miasta i wsie. To stawia wyzwanie, któremu musimy sprostać – mówił w programie "Onet Opinie" Bartosz Arłukowicz, pytany o przyszłość Platformy Obywatelskiej po zwycięstwie Andrzeja Dudy w wyborach prezydenckich. - Nasza droga wiedzie na polską wieś, bo w miastach poradziliśmy sobie nieźle .

Co będzie obiecane dla wsi .

Że pan europoseł i kilku innych, więcej nie będą kandydować :ph34r: ?

Opublikowano
5 minut temu, dsbh napisał:

Idąc tokiem narracji, że na Dudę głosowały osoby słabo wykształcone, to zrywanie plakatów jest czynem mało szkodliwym, względem osób wykształconych którzy niszczą cudzą własność. Tolerancji powinny chyba uczyć te elity.

Człowiek bez wykształcenia nie wie co robi i można go usprawiedliwić? Skoro nie wie co robi to może niech nie głosuje?

Za wzór tolerancji niech posłuży ci kolega @szmergiel. Uważasz że takiego osobnika da się wyedukować? Elity nie maja uczyć tolerancji tylko krótko trzymać proletariat i gonić ich do roboty.

Opublikowano (edytowane)

Ogarek  żyjesz? Czy napierdzielacie się  tam ze szmerglem na drodze 😎

Widać po forum jaki  naród zapracowany, non stop nowe posty i przepychanki kto ma rację, to samo jest na Wiejskiej i ro samo na AF🤦‍♂️

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Uważasz że takiego osobnika da się wyedukować?

A @ogarek da się wyedukować ????

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ogarek  żyjesz? Czy napierdzielacie się  tam ze szmerglem na drodze 😎

dziecko ...on to  moze nap .....ić sobie w gacie ...B|

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

smiec ktory jest cwany za ekranem a boi sie konfrontacji w realu bedzie zawsze smieciem. mozna o mnie wiele powiedziec ale nigdy nie bedze sie zaslanial anonimowoscia.a coz jest wart czlowiek co umie ci powiedziec  ze ce pobije albo spali dom  na ekranie a  nie  powie tego w twarz. zero i smiec!!!!!

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

smiec ktory jest cwany za ekranem a boi sie konfrontacji w realu bedzie zawsze smieciem. mozna o mnie wiele powiedziec ale nigdy nie bedze sie zaslanial anonimowoscia.a coz jest wart czlowiek co umie ci powiedziec  ze ce pobije albo spali dom  na ekranie a  nie  powie tego w twarz. zero i smiec!!!!!

Konfrontacja w realu jest dla największych cwoków i prymitywów którzy nie maja innych argumentów poza pieścią.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał:

Konfrontacja w realu jest dla największych cwoków i prymitywów którzy nie maja innych argumentów poza pieścią.

tak powiadasz? to niech ktos grozi twojej rodzine i wez sie ze szmata pojedynkuj na argumenty.glupi i smieszny jestes

tutaj sami bohaterowie za klawiatura.cieniasy pyskate

Edytowane przez szmergiel
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

No tak ty pewnie byś pobiegł pod spódnicę się schować do mamusi ??

Opublikowano
5 minut temu, szmergiel napisał:

tak powiadasz? to niech ktos grozi twojej rodzine i wez sie ze szmata pojedynkuj na argumenty.glupi i smieszny jestes

no nie gadaj ze sarkazmu nie wyłapałeś ....tak od razu  potulnie przeprosiłeś jak tchórz ...a taki kozak na ogólnym ...fiu fiu... :D

a te przechwałki jak będziesz bił wszystkich w koło   ?...kogo ty chcesz przestraszyć i czym ? 

Opublikowano

mistrz odwracania kota ogonem jestes smieciu. stan twarza w twarz bydlaku .jestes zwykle zero co nawet jednego nicka niema tylko tak sligasz sie na gownie jak partia do ktorej nalezysz dzialaczu mleczarski .cwany za ekranem. synkiem bys sie zaslanial jak bym przyjechal co bydlaku?

• Haha 1
Opublikowano

nie płacz pyskaczu mi tu bo nic więcej nie potrafisz  .... :D

Opublikowano
38 minut temu, Ulman napisał:

Elity nie maja uczyć tolerancji tylko krótko trzymać proletariat i gonić ich do roboty.

jako nadzorca niewolników na plantacji sprawdziłbyś się doskonale

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v