Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rolniku pamiętaj ze od Lipca .

Od lipca łatwiej będzie stracić prawo jazdy .

Cały kraj zajmuje się aktualnie walką z koronawirusem, ale rząd pracuje również nad zmianami prawa drogowego. Już niebawem w życie wejdą nowe przepisy dotyczące ograniczeń prędkości, zmiany pierwszeństwa na przejściach dla pieszych i surowsze kary za przekroczenie prędkości poza terenem zabudowanym.

Eksperci przewidują różne scenariusze dla Polski, jeśli chodzi o rozwój pandemii koronawirusa. Wiele modeli pokazuje, że do normalnego życia wrócimy w czerwcu albo lipcu. Możliwe, że dopiero wtedy zostaną zniesione też wszystkie ograniczenia w przemieszczaniu się.

Opublikowano

A" zbawiciel narodu" będzie git...?... Czy też Cię to obraża 😁😁😁😁😋

Opublikowano

że nie mogę wstawiać tej samej odpowiedzi w dwóch tematach ? czy cytować kilka postów w tym samym

Opublikowano (edytowane)

Nie... poprostu nie cytujesz posta wyżej czyli mego jw. . No chyba że wycinasz część wypowiedzi wtedy masz cytowanie selektywne i to jest ok... 

3 minuty temu, racyl napisał:

że nie mogę wstawiać tej samej odpowiedzi w dwóch tematach ? czy cytować kilka postów w tym samym

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

No chyba że wycinasz część wypowiedzi wtedy masz cytowanie selektywne 

A niektórzy wtedy piszą że łapię ich za słówka. I bądź tu mądry.

5 minut temu, racyl napisał:

Jak odpisujesz Generałowi to spokojnie musisz w dwu, bo On tak wkleja,

Opublikowano

ja prosty chłop ze wsi jestem to skąd mam wiedzieć 😁 ubrali mnie jeszcze w płatnego  Pełowskiego  trolla

Opublikowano

Ten generał to jest tak nawiedzony jak adamczyk w tvp. powtarzać, przypominać 5 lat po zmianie warty a nawet do usranej śmierci 😁

Mirek dobrze wiesz że nie tak dawno grałem do innej bramki

Opublikowano

To łon nakapowal za "kociego trenera"... A sam wypisuje na Tuska ze czytać się nie da,... 😋

Opublikowano

Nie tak prędko jak jedyna polska partia ma 50 poparcia. wyszaleć pozostali się nie mogą jak kiedyś 😁

Jarosław może i nie jest taki zły całkiem ale zwyczajnie im odbija jak platformie w drugiej kadencji

Opublikowano

No nareszcie i inni widzą że gienerał ma nietentego pod kopułą . No jak to marecek . :D

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Tu gdzie byś panie nie strzelił będzie samobój ;] Tylko dla jednych mniejsze zło to peło a dla drugich jarosław. Różnice są subtelne. 

Nie no nie gadaj... Dostajesz do rączki 500+ to i subtelny dla władzy jesteś 😜

Opublikowano

generał pojawił się w tym dniu co zamkneli granice. tak jakby kampanie z reala przeniósł do neta

świeże konto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v