Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, sumek666 napisał:

@Pafnucy nie śledzę tego tematu... polityki publicznie nie poruszam ze względu na moje radykalne poglądy :) 

To spójrz chociaż na wielkość komentarzy . Nikt nie wymaga stawania po którejś ze stron .

Opublikowano
5 minut temu, sumek666 napisał:

@Pafnucy nie śledzę tego tematu... polityki publicznie nie poruszam ze względu na moje radykalne poglądy :) 

A kto dał mi punkta za prowokacje w tym temacie..... Gdzie tu każdy post to prowokowanie itp. ?... 😁😁😁😁😋

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, hubertb napisał:

Jej "wynalazca" był wojskowym i to pruskim wojskowym. 

http://www.tunguska.pl/macierz-moltkego/

Cytat.

"Oficerowie leniwi i głupi nadawali się do prostych, niezbyt wymagających zadań, do wykonywania rozkazów poprzednich dwóch kast, dla takich było jak najbardziej miejsce w pruskiej armii. Jedyną kategorią tępioną bezwzględnie to pracowici i głupi. Tacy oficerowie mieli być natychmiast zwalniani, ze względu na ich tendencję do generowania bezsensownej pracy dla innych, a także do potencjalnie dużych szkód, które wyrządzali swoim połączeniem pracowitości i głupoty."

Tacy to prawdziwa zmora. zwłaszcza kiedy jest długi okres bez choćby małej strzelaniny. To tzw "badacze pisma", bo tylko do tego się nadają. Oczywiście maja też duże parcie na tworzenie zbędnych kwitów, opisujących rzeczywistość wojskową w sposób czasem na tyle pokrętny iż całkowicie niezrozumiały. W tym przypadku będą dążyć do zatwierdzenia takiego gniota jako prawdę objawioną. 

Ło matko!! Przez przypadek zdiagnozowałem naszych legislatorów z kręgów zbliżonych do rządzących.knockout.gif

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

A kto dał mi punkta za prowokacje w tym temacie..... Gdzie tu każdy post to prowokowanie itp. ?... 😁😁😁😁😋

nie kłam jak nie umiesz :) 

Opublikowano (edytowane)

Screenshot_20200418-213831.png 

😋😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Nie jestem twoim ojcem.... 😜Takie teksty to sobie daruj.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Nie jestem twoim ojcem.... 😜

mój nie żyje, a Ty tak, więc nie możesz być :)

pokażesz mi za jaki post w tym temacie dostałeś ostrzeżenie czy będziesz dalej kłamał?

Opublikowano (edytowane)

Mam to gdzieś i... Skan nie kłamie i tyle.. Skąd niby ja mam wiedzieć za jaki post jak tego nie widzę... Wiele postów z prowokacja tu napisałem... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

to ja Ci wytłumaczę bo nie lubię jak ktoś mi zarzuca coś czego nie zrobiłem

temat w którym aktualnie piszemy to:

"Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020"

ostrzeżenie natomiast dostałeś w temacie:

"Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2019"

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wiem, wiem... a to ci buty 😁😁😁😁😁😁😁

No tak myślałem że tylko tyle powiesz....😋Ale mi różnica... 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Wiem, wiem... a to ci buty 😁😁😁😁😁😁😁

No tak myślałem że tylko tyle powiesz....😋Ale mi różnica... 😎

ale idziesz w zaparte jak jeden Pan z kotem... 

Opublikowano (edytowane)

A to znany pan i znane określenie w internecie.... 😁😁😁😁 A to to jest ta prowokacja..... Fiu fiu.... No gersze żem tu pisał.... 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał:

A jak mi wysycha na poletku zboże bo gorzej jak w zeszłym roku to pretensje też do Tuska?

Jeśli przejeżdżał w pobliżu to śmiało. lol_.gif

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

@sumek666

jak to jest, sam cytujesz czyjeś posty a innym dajesz upomnienia i punkty karne ?

Cytowanie poprzednich się czepiają . Tu Sumek takich nie cytował .

Opublikowano

@sumek666

a co to niby jest jak wklejenie cytowanej czyjeś odpowiedzi i napisanie swoje pod nią ?

wystarczy spojrzeć na tą stronę ile tego jest

Opublikowano (edytowane)

To nie jest cytowanie posta wyżej i jest to dozwolone.... A nawet wskazane skoro chcesz się odnieść do tego konkretnej osoby /komentarza 

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v