Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale mają moc nadprzyrodzoną:ph34r:

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Dostaniesz pińcet to se kupisz nowy

Ja korzystam z własnych pieniędzy ciężko pracą zarobionych 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

To oznacza że utrzymujesz bezrobotnych, leni, nierobów i nieudaczników. Podoba ci się to?

A nie lepiej użyć bardziej humanitarnych słów że pomagamy biedniejszym przetrwać? mi się bardzo podoba to, choć nic sam z tego nie mam, a Tobie?   :P

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

To oznacza że utrzymujesz bezrobotnych, leni, nierobów i nieudaczników. Podoba ci się to?

Jeśli dla Ciebie rodzina z dziećmi to nieudacznicy czy lenie ,to żegnam nie mamy o czym rozmawiać

Opublikowano
55 minut temu, witejus napisał:

Trzaskoski ma głęboko w d*pie rolników ,on celuje w elektorat wielkomiejski

A Pan Duda na rękach nosił rolników i gotów im nieba przychylić. Oczywiście jeśli zostanie wybrany na drugą kadencję. Boooo w pierwszej to jakoś tak mu się chyba nie chciało.😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jeśli dla Ciebie rodzina z dziećmi to nieudacznicy czy lenie ,to żegnam nie mamy o czym rozmawiać

A po co im masz pomagać? Skoro sami sobie nie radzą to są nieudacznikami. To oczywiste

Do roboty się brac a nie lewacki socjal zachwalać i popierać.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Toż Ci mówiłem że to liberały Panie, oni kochają tylko siebie.   :P  

Opublikowano

No liberały teraz tacy obrońcy cudzego majątku, a jak sprzedawali cudzy majątek za bezcen, to jakoś im to nie przeszkadzało.

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

No liberały teraz tacy obrońcy cudzego majątku, a jak sprzedawali cudzy majątek za bezcen, to jakoś im to nie przeszkadzało.

Kiedy ich pozamykają do więzień?

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

Zanim było 500 plus rodziny z dziećmi jakoś nie wymierały. 

Tylko dziwnym trafem wszystkim partiom podoba się program 500 plus i ani myślą go likwidować ,a wam tak gul skacze 

Dobra idę dalej ciąć i spawać byle mi się Tylko nowa szlifierka nie spaliła bo będzie wina antypisu 9_9

Aha Od razu mówie nowa Ale nie niemiecka Tylko japońska hikoki dawne hitachi 👍

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Zanim było 500 plus rodziny z dziećmi jakoś nie wymierały. 

A rodziło się za was tak tych dzieci?  :D

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

Tylko dziwnym trafem wszystkim partiom podoba się program 500 plus i ani myślą go likwidować ,a wam tak gul skacze 

Bo w demokracji rzadzi ciemny lud który chce za darmo coraz więcej i więcej.  Właśnie dlatego polityczna lewica spod znaku POPISPSLD będzie socjal popierać by nie narazić się tłuszczy która chce żyć na koszt zaradnych

10 minut temu, Sean napisał:

A rodziło się za was tak tych dzieci?  :D

Za nas? To jest dopiero zidiocenie😁 Ile więcej rodzi się dzieci za PISu? Masz dane z ostatnich 10-12 lat żeby porównać?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

dzietność polek troche wzrosła a za spadek ogolnej liczby urodzeń odpowiada bieda , brak pracy i perspektyw co skłoniło setki tys. młodych ludzi do emigracji .         za czasów obecnych gdy rządzi PIS ten współczynnik dzietnosci wzrasta  https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=sp_dyn_tfrt_in&idim=country:POL:ITA:SWE&hl=pl&dl=pl

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v