Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wiedza sasiedzi jak kto siedzi- gdy beda pelne wyniki sprawdze dane z komisji wyborczej ze szkoly adriana, tam gdzie mieszkal ,a w krakowie jakie mial ??? no i wisienka na torcie komisja w szpitalu  wiadomej specjalizacji-stawiam transporter wodki ze adrian wygrywa tam w I turze😛

otworzyles juz brame ?? nie walnales sie w glowe jak ten ktory napisal  ten tekst ??  a tak na marginesie popatrz na tych co wywieszaja flagi a potem pomysl co o nich sadzisz tak calkiem prywatnie- potem zestaw to i wyciagnij wnioski .

znasz taki wiersz-tak rzadko na moich wargach... przeczytaj wtedy zrozumiesz o co mi chodzi.

koniec piesni, siano czeka, od rana mialo padac i grzmiec a tu slonce- nawet prognoza klamie.... jak zyc ,jak zyc 

Edytowane przez jacus
Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

To się pytam kto to jest ciota ?? Jakieś dowody przy okazji 

Widziałem wyniki ,małopolskie też Duda ,A to chyba twoja "wiocha" co ??

I co tak Ci nie pasuje wiocha ,sam śmierdzisz boś z wiochy ,nie obrażaj ludzi ,ciemnoty jak widać najwięcej w dużych miastach 

-widać jacusiowi z nerwów zwieracze pusciły---

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, staszek131415 napisał:

Duda zmiarzdzył Trzaskowskiego który wczorajszym wystąpieniem udowodnił że jest zwykłym burakiem z pogardą dla zwykłego człowieka widać że nerwy mu puściły dobrze zachował się Kamysz przyznał do porażki Biedroniowi też ludzie pokazli gdzie mają jego LGBT lewica odeszła w zapomienie i dobrze

Czy ja wiem czy zmiażdżył. Zobaczymy jak głosy policzą. Natomiast patrząc na twój tekst to widać komu nerwy puściły. Ja oglądałem wczoraj przemówienia obu i żadnych nerwów tam nie widziałem. Obaj wiedzą, że będzie blisko w drugiej turze i obaj będa walczyć.

3 minuty temu, witejus napisał:

to dziwne bo na razie Trzaskoskiemu spada  a Dudzie rośnie

A to policzono już wszystko?

Opublikowano
8 godzin temu, sumek666 napisał:

Kibix zgadzam się z Tobą. Ludziom się to podoba bo nie mają pojęcia skąd się biorą na to pieniądze. 70% mieszkańców wsi zagłosowała na marionetkę. Brak słów... 

Tylko na tyle  Cię stać?

Opublikowano

Jacuś dobrze wie że nie można nic mądrego ani pozytywnego o rządach PO PSL napisać więc wziął się za obrażanie ludzi. Tylko PiS zły i jego wyborcy też. Nie ma posta co by nie było w nim coś o PiSie. O platformie nic nie potrafi napisać bo po prostu nie ma o czym pisać oprócz afer haha więc nie pisze nic

Opublikowano

czemus biedny bos glupi,czemus glupi bos biedny-----taka dedykacja dla wschodniopolskiej ciemnoty..

a moze podacie dane gospodarcze z tego elitarnego powiatu- produkt pkb na mieszkanca, stope bezrobocia , stopien zamoznosci, ilosc lazienek na 100 mieszkan,  poziom wyksztalcenia, i ilu ludzi zaglosowalo nogami i opuscilo ta ciemnote , 

a potem porownamy z takim powiatem w ktorym czaskoski wygral ??? a wnioski wyciagniecie sami.... czemus..................

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Czy ja wiem czy zmiażdżył. Zobaczymy jak głosy policzą. Natomiast patrząc na twój tekst to widać komu nerwy puściły. Ja oglądałem wczoraj przemówienia obu i żadnych nerwów tam nie widziałem. Obaj wiedzą, że będzie blisko w drugiej turze i obaj będa walczyć.

A to policzono już wszystko?

Trzaskowski może sobie walczyć w szambie oskarżenia i pogarda tyle on potrafi

Opublikowano
2 minuty temu, ramzes10 napisał:

Jacuś dobrze wie że nie można nic mądrego ani pozytywnego o rządach PO PSL napisać więc wziął się za obrażanie ludzi. Tylko PiS zły i jego wyborcy też. Nie ma posta co by nie było w nim coś o PiSie. O platformie nic nie potrafi napisać bo po prostu nie ma o czym pisać oprócz afer haha więc nie pisze nic

Tak samo jak wielu nie potrafi nic pozytywnego o rządach pis napisać. Zwłaszcza w większych miastach gdzie socjalizm pisowski dawno zjadły podwyżki wszystkiego dookola.

Opublikowano
1 minutę temu, staszek131415 napisał:

Trzaskowski może sobie walczyć w szambie oskarżenia i pogarda tyle on potrafi

Akurat takie szambo prezentowali Duda z Morawiecki wyzywając go od kłamczuchów jak by sami wszystkie obietnice spełnili. A Morawiecki ma dwa wyroki za mówienie nie prawdy jako jedyny premier w historii naszego kraju. O tym, że był doradca Tuska tez nie wspomina wypominając Trzaskowskiemu, ze jest nieodrodnym dzieckiem.

Opublikowano (edytowane)

Biedny bo tacy jak PO sprzedało Polskę cukrownie fabryki po jaki  czort pytam żeby Niemiec nie miał konkurencji Tusk sprzedawał stocznie by Niemcy  nie mieli konkurencji i tak jest do dziś Poco w Polsce jak jest w Niemczech .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Cieszę się ze szczęścia innych nawet jeśli pozorne. Obawiam się, że po wyborach zacznie się jazda, nikomu nie życzę, aby obudził się za kilka m-cy z ręką w nocniku; póki co to jedynie krótki  okres wyborczy więc wszystko wydaje się piękne, zachowują się tylko odświętnie. Naprawdę szkoda Polski 😪

Opublikowano

faraon- juz dwa razy ci pisalem porownaj place minimalna w czasach gdy po-psl przejal wladze po pis-e do tych gdy oddawala wladze, albo wzrost pkb. to na poczatek..

kto przespal cukrownie w kopenhadze ??? przypomniec ci czy sam sprawdzisz ?? gdy negocjonowana w nocy kwoty cukrowe to minister poszedl spac, rano bylo po sprawie.

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

Cieszę się ze szczęścia innych nawet jeśli pozorne. Obawiam się, że po wyborach zacznie się jazda, nikomu nie życzę, aby obudził się za kilka m-cy z ręką w nocniku; póki co to jedynie krótki  okres wyborczy więc wszystko wydaje się piękne, zachowują się tylko odświętnie. Naprawdę szkoda Polski 😪

Żałujesz że Biedroń nie wygrał ? Widzisz jednak niewielu ludzi ma takie poglądy jak Ty i on musisz siędostosować będzie dobrze

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, staszek131415 napisał:

Jakie wyroki chłopie ty jakiś nienormalny jeste s

Natomiast ty jesteś jakiś nerwowy bardzo. Ostro adpersona atakujesz. Morawiecki miał dwa wyroki na podstawie których musiał odszczekać.

https://oko.press/recydywista-morawiecki-sad-kazal-premierowi-sprostowac-slowa-o-smogu-w-krakowie/

A może pogadamy o tym jak był doradcą Tuska? Może wiek emerytalny doradzał podnosić?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 godzin temu, ramzes10 napisał:

Nie to żebym był za PISem ale zwolennicy PO powiedzcie dlaczego jesteście za nimi? Co oni zrobili dla Polski  żeby zasłużyli na mój głos? A co pis robi takiego złego że nie warto na niego głosować? Tylko nie piszczcie o podnoszeniu podatków i inflacji bo obojętnie jaka władza by nie była to będą podnosić podatki i będzie rosła inflacja. Jak dla mnie PiS jako jedyny dzieli się pieniędzmi z Polakami z ich własnych podatków wprowadzając politykę socjalną podobną jaka już jest dawno w innych krajach takich jak np Anglia, Niemcy czy Szwecja. Nic mi się nie kojarzy dobrego z PO. Tylko afery, rozprzedawanie majątku narodowego. wyprowadzanie pieniędzy i co najlepsze mieli i mają Polaków głęboko w du.ie a nadal mają tylu zwolenników. Czy aż w Polsce jest tylu złodziei co nie potrafią normalnie w kraju funkcjonować gdy im ukrucono machlojki z watem itd. Jak dla mnie to jest największa grupa zwolenników PO. Ludzie którzy zostali oderwani od koryta i kradzenie 

Bo widzisz Polak nigdy nie głosuje za czymś tylko przeciwko czemuś🤔:) przecież już kiedyś tłumy krzyczały uwolnij nam Barabasza(Trzaskoski) Jezusa na krzyż z nim (Duda)

3 minuty temu, hubertuss napisał:

Natomiast ty jesteś jakiś nerwowy bardzo. Ostro adpersona atakujesz. Morawiecki miał dwa wyroki na podstawie których musiał odszczekać.

https://oko.press/recydywista-morawiecki-sad-kazal-premierowi-sprostowac-slowa-o-smogu-w-krakowie/

A może pogadamy o tym jak był doradcą Tuska? Może wiek emerytalny doradzał podnosić?

Nikt nie dzielił tak polaków jak PO DOBRZE O TYM WIESZ ATAKOWANO DEMOKRATYCZNIE WYBRANYCH POSŁÓW TAKIE SZOPKI JAK ONI ODSATAWIALI TO TRZEBA MIEĆ NIEZLE BERET ZRYTY BY NA NICH GŁOSOWAĆ JUŻ BYM WOLAŁ WOGÓLE NIE IŚĆ NA WYBORY

Opublikowano (edytowane)

Nie szukaj to winnych i ofiar. Wszyscy politycy na wzajem dobrze się atakują. Co ty byś wolał mało kogo tutaj obchodzi. Jedno jest pewne jak spojrzysz na ostatnia kampanię to nikt tak nie  dzielił i nie obrzucał błotem jak Duda czy Morawiecki oraz ludzie z pisu. Dość przypomnieć aferę o LGBT jako ideologii głośną na cały świat z której prezydent musiał się wycofywać rakiem. O wyzywaniu od kłamczuchów czy nazywaniu nieodrodnym czyimś dzieckiem nie wspomnę. Duda tez nie spełnił wielu obietnic ale kłamczuchem go nie nazywano. Morawiecki jak ustaliliśmy ma dwa wyroki za kłamanie i też go kłamczuchem nie nazywano.

Opublikowano

ale nie w tak perfidny sposób jak PO by wciągać ludzi na ulicę przeciw drugiemu człowiekowi

Opublikowano (edytowane)

To zdaje się na wiec Dudy w Urszulinie ludzi dowożono. Ja nie widziałem by po kogoś wyciągało na ulicę. Nie było słychać o dowożeniu zwolenników Trzaskowskiego z innych miejscowości jak u Dudy..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v