Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ujmę to tak. Pracownik nie mający nic na sumieniu nie ma powodu do obawy. Robimy takie coś i nikt nie protestuje, Na początku były opory jednak podejście do wyniku badania z naszej strony po pewnym czasie je zlikwidowało. Parę osób zmieniło przy tym swoją logikę w stosunku do utrzymywania się efektów balangi w organizmie, co być może uchroni ich przed większymi konsekwencjami. Policja była wzywana do badania może ze trzy razy, ale to były ewidentne przypadki wymagające leczenia, choć jeden wrócił do pracy i trzyma się dzielnie w trzeźwości. To trzeba bardziej traktować jako dbanie o firmę, niż znęcanie się nad pracownikiem. Ma być bezpiecznie, wtedy wszyscy osiągniemy zakładany cel. 

Opublikowano

w  okolicznym tartaku jak pracownik stracił reke w pile nikt nie smie protestować przeciw badaniom alkomatem .

45 minut temu, mirro napisał:

To może coś takiego? Kompletny system z powiązaniem systemu zarządzania polem walki?

https://www.youtube.com/watch?v=XOi__MmtN1M

to tak jakby na zostanie rolnikiem wystarczyło 2 lata gry na  farming symulator ,choć nie twierdze że jest wirtualna rzeczywistość zła .           w grudniu rozglądałem sie za goglami to wam powiem że cieżko dostac w sieciówkach euro nie prowadzą sprzedazy tylko komputronik  miewał , a i tak niebyło i też niewiadomo było kiedy by były . 

Opublikowano

@mirro najczęściej wykorzystuje się wizualizację przy projektowaniu duktów produkcyjnych, ale zastosowania są ograniczone tylko wyobraźnią. Następnym krokiem staną się hologramy ale tutaj póki co brakuje wystarczająco mocnych i przystępnych rozmiarowo źródeł światła. 

Opublikowano (edytowane)

tak sie zastanawiam, gdyby dumpfowi pokazac mape europy bez nazw panstw to czy umialby pokazac polskie lub kilka innych panstw..

jest pare ksiazek ktore  pokazuja jego prawdziwe oblicze-jego kilku bylych doradcow i najlepsza jego siostrzenicy.. 

co by nie pisac -my niewielu takich debili mielismy u wladzy... chyba z nami nie jest jeszcze najgorzej

Edytowane przez jacus
Opublikowano

A to faktycznie, już lepiej przyjąć że nasi mądrzejsi i jeżdżą do Trumpa tylko w celach poznawczych.  Tylko jakoś nie mogę zrozumieć że cieszą się z tego jak Indianie z garści paciorków.

Opublikowano
Przed chwilą, soltys48 napisał:

Muszą sie baaaardzo starać

Ja ipsos podawałem że na bosaka a głosowałem na Andrzeja wielu tak robiło 🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Już się dudus tłumaczy i zegna.. 😋Z takim wynikiem jest pozamiatany w 2 t... 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v