Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, daron64 napisał:

Ze tak zapytam - co sie, k**wa jego mac, wydarzylo takiego w tym kraju, że nagle temat gejow i lesbijek stal sie tak palaca kwestia, ze w kolko tylko o tym? 

Jak to co ? Mobilizacja ciemnego elektoratu przed wyborami.

4 minuty temu, Roman176 napisał:

ulman można prościej w całej pl pada tak ??  to zobacz kiedy nie padało ... bd prościej i wiarygodniej 

zetorki12 ty też kosiłeś czy zbierałeś ?? 

Tak tak, wszyscy o 21 wieczorem z rosa kosili i zbierali. No i oczywiście wszyscy musieli po nocy wtedy pryskac świnie karmić , krowy doić, rowery reperowaćitd. Po prosu Andrzej  pocił się i trząsł jak po Parkinsonie wiec temat uwiera.

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

ale jakby tak dwie baby, to tez bys takie zgorszenie czul?

jakoś mniejsze ... Kuźwa . Może ja lesba ?🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

ale mniej obrzydliwe niż pocałunek z języczkiem dwóch chłopów . 🤢

To staraj się zawsze wymiksowac z takiego całowania, :tongue10::lol:

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Pafnucy napisał:

jakoś mniejsze ... Kuźwa . Może ja lesba ?🙆‍♂️

Sorry, źle odebrałem Twojego posta.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Tak tak, wszyscy o 21 wieczorem z rosa kosili i zbierali. No i oczywiście wszyscy musieli po nocy wtedy pryskac świnie karmić , krowy doić, rowery reperowaćitd. Po prosu Andrzej  pocił się i trząsł jak po Parkinsonie wiec temat uwiera.

dobra,przestań się podniecać ja trochę oglądałem tę ,,debatę" bo to raczej były monologi na dowolny wybrany przez kandydatów temat lub ,,dialogi na cztery nogi" jak kto woli a gwoździem programu była mucha łażąca po głowie jednego z uczestników najlepiej z nich wypadł kandydat Duda. Kontent?

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał:

dobra,przestań się podniecać ja trochę oglądałem tę ,,debatę" bo to raczej były monologi na dowolny wybrany przez kandydatów temat lub ,,dialogi na cztery nogi" jak kto woli a gwoździem programu była mucha łażąca po głowie jednego z uczestników najlepiej z nich wypadł kandydat Duda. Kontent?

No jakże by inaczej. Trząsł się  i pocił jak jego główny elektorat  więc oczywiste że wypadł najlepiej  bo inni tak nie robili 

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, mirro napisał:

Popieram ludzi rozsądnych. Reszta mi nie przeszkadza, o ile nie włazi z kopytami w moje życie i zajmuje sie sobą. Dlatego sam staram się im też nie włazić w sferę zwaną prywatnością.

Pokaż mi tych rozsądnych w całej koalicji POKO .Przecież tam sami debile.Był jeden w miarę rozsądny ,ale zmienił barwy  (Gryglas).

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, Ulman napisał:

Każdy normalny człowiek wie że to nie choroba i przez tysiące lat historii to zawsze było jest i będzie. 

Jakby nie ta władza to nawet byś nie wiedział o LGBT. 

Pokaż mi inny gatunek w przyrodzie gdzie dwa samce albo samice się pier**lą

A że od setek lat tacy ludzie byli no cóż człowiek od zawsze brnie tam gdzie nie powinien

Opublikowano (edytowane)

33 minuty temu, Ulman napisał:

Dawanie ludziom pieniędzy których nie zarobili tez jest nienormalne a ciemny lud udaje że to normalne

Wszyscy w tym samym czasie i akurat o tej godzinie mimo że praktycznie w całym kraju mokrood tygodnia. Było już pryskanie, olej i sianokosy - dawaj dalej.

Ja oglądałem 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A że od setek lat tacy ludzie byli no cóż człowiek od zawsze brnie tam gdzie nie powinien

Modliszka- aa nie sorry ,tam historia kończy się jeszcze gorzej hehe

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

no cóż człowiek od zawsze brnie tam gdzie nie powinien

A dlaczego nie powinien i dlaczego miałby ktoś im tego zabronić albo potępiać Dopóki nie pakują sie do twojego łózka to nie powinno Cie to obchodzić Ich sprawa i sposób na życie  

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

A dlaczego nie powinien i dlaczego miałby ktoś im tego zabronić albo potępiać Dopóki nie pakują sie do twojego łózka to nie powinno Cie to obchodzić Ich sprawa i sposób na życie  

Ty starej daty , a taki nowoczesny ? To ja jednak stary .

Opublikowano
15 minut temu, Ursus932 napisał:

Zwierzęta to jeszcze pół biedy, ale człowiek z rozumem i taki głupi, toż to szok panie.

Opublikowano

pisalem wam zebyscie ogladali sprawe dla reportera- tam byl taki sam temat jak tu- rolnik ktory  z kolegami sie dojarka doil-to z akt sprawy sadowej-oczywiscie z podlasia😛

opisano tam badanie ktoremu nie chcial sie poddac- zaklada sie na malego odpowiednie ustrojstwo ,pokazuje sie  filmy i bada reakcje organizmu- cos mi sie wydaje ze wielu ze zwolennikow bogobojnych na kolanach baloby sie poddac takiemu badaniu..😂

szczesliwy to kraj ktory ma w dzisiejszych czasach tylko takie problemy.

Opublikowano
10 minut temu, debrzyna napisał:

i tam to powinno zostać a nie debatować publicznie 

Opublikowano
8 minut temu, debrzyna napisał:

Dobrze powiedziane .już kilka razy tu pisałem że mnie nie obchodzi kto z kim śpi do póki nie wyłazi z tego łóżka i paraduje po ulicach twierdząc że to normalne 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v