Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

ja wam wsiowe cwoki pisze tylko to, co o was naprawde mysla wasi idole- tak trudno wam to pojac ??? jesli tak-to tym bardziej mam racje.😂😂

wy naprawde myslice ze zjednoczona kurwica po wyborach bedzie dalej wam kadzic i w dupe wlazic ???
zal mi was .....

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wybory-prezydenckie-2020-episkopat-komentuje-list-do-misjonarzy/zlrv140

tak wyglada prawda-krystaliczna prawda  😛

https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/slawomir-dudek-ekonomista-i-raport-nik-o-wykonaniu-budzetu-za-2019-r/54114ec

pamietam czasy w ktorych polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatniej,,, jak sie skonczyly nawet wy powinniesice wiedziec.

Podwawelski wieśnioku ,gdzie k**wa byłeś jak Po-psl starali się o drugą kadencjie ?? Czemu ludzi nie mówiłeś że Ci idole wy***ią bez mydła i oszukają wyborców 

Opublikowano (edytowane)

Powiedzmy że nauczony doświadczeniem ostrzega przed następna ekipą podążającą taka samą drogą. Daj Boże iż wylądują tam gdzie ich poprzednicy, czyli na śmietniu amerykańskiej ambasady.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

k**wa co to ma być to taka teraz ma być Polska i świat .

Niech wybierają, jak im pozabierają dodatki to im rury zmiękną, w dupskach się zaczyna przewracać od dobrobytu i mieszać w tych zasranych głupich łbach.

2 godziny temu, jacus napisał:

ja wam wsiowe cwoki pisze tylko to, co o was naprawde mysla wasi idole- tak trudno wam to pojac ??? jesli tak-to tym bardziej mam racje.😂😂

wy naprawde myslice ze zjednoczona kurwica po wyborach bedzie dalej wam kadzic i w dupe wlazic ???
zal mi was .....

pamietam czasy w ktorych polska rosla w sile a ludziom zylo sie dostatniej,,, jak sie skonczyly nawet wy powinniesice wiedziec.

Przypomnij kiedy to było.

Opublikowano
Dnia 18.06.2020 o 11:46, mirro napisał:

Co ciekawe jak PAD pojedzie do Trumpa, to przed nim, on pogada sobie z delegacją Izraela. Ciekawe co tam się wykluje zanim nas Pan Prezydent uzyska dostęp przed oblicze Prezydenta USA.😂

A może jakiś Mosze mu powie - za 4 dni będziesz miał wybory. Mamy na ciebie kwity ale nie uzyjemy ich w zamian za JUST447.. Jak nie to kwity na stół, wojsko wraca do domu a jak będziecie chcieli jakieś uzbrojenie to się zastanowimy. Gaz i tak u nas kupicie bo bardziej nienawidzicie  Rosji niż nas nawet gdy was będziemy kopać w d*pę.

Ciekawy jestem po co go wezwali.

Dnia 18.06.2020 o 18:52, nie napisał:

Anna Gańska-Lipińska:
@AnnaMariaGL3
Kolega jest w szpitalu. Dom opisany, opony przebite. Rodzina w strachu.  Za co? Jest z drużyny #Duda2020 
Język  miłości...

Zdjęcie

Zdjęcie

------------------------------------

Makabryczny wypadek podczas prac rolnych pod Koninem. Jak informują lokalne media i konińscy strażacy, 55-letni rolnik został wciągnięty przez prasę rolniczą. Niestety, życia mężczyzny nie udało się uratować.

ostatnio co dziennie jakiś śmiertelny wypadek w rolnictwie

Na szczęście dziadki z PIS nie potrafią używać spraya bo byłoby to samo.

23 godziny temu, Roman176 napisał:

daj trochę czasu chętnie zobaczę debatę nie każdy ma tyle czasu co ty  

No kuźwa, nikt nic nie widział. Sami fanatycy polityczni, wszystko sledzą , memy wrzucają , żawsze w temacie aktualnego przekazu partyjnego a teraz się okazuje że jeden pryskał , drugi rył pod ziemią i przez cały następny dzień nie miał czasu obejrzeć a reszta była właśnie u fryzjera, miała sraczkę , zabłądziła w lesie albo wyłączyli im prąd. Faktycznie Andrzej musiał cieniutko wypaść.

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

No kuźwa, nikt nic nie widział. Sami fanatycy polityczni, wszystko sledzą , memy wrzucają , żawsze w temacie aktualnego przekazu partyjnego a teraz się okazuje że jeden pryskał , drugi rył pod ziemią i przez cały następny dzień nie miał czasu obejrzeć a reszta była właśnie u fryzjera, miała sraczkę , zabłądziła w lesie albo wyłączyli im prąd. Faktycznie Andrzej musiał cieniutko wypaść.

wymieniałem olej w traktorze .... ty masz taką sraczkę ze byś wszystko zostawił i co debata i popcorn ?? 

3 godziny temu, jacus napisał:

zal mi was .....

Danielmagical - najlepsze znaleziska i wpisy o #danielmagical w ...

a propo u mnie nie morze być wyborów 

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-wybory-2020-pkw-wybory-korespondencyjne-w-gminach-baranow-i-,nId,4563604

zarządzeniu wyłącznie głosowania korespondencyjnego w wyborach prezydenckich w dwóch gminach: Baranów (woj. wielkopolskie) i Marklowice (woj. śląskie) - poinformował przewodniczący PKW Sylwester Marciniak.

Opublikowano

Na godzine się nie mogłeś oderwać i zobaczyć jak Andrzej pokonuje wszystkich a w szczególności Trzaskowskiego który jest obecnie obsesją wszystkich PISowskich fanatyków?  Jak jest jakaś lipa to zawsze grobowa cisza nastaje i nikt nic nie widział i nie słyszał. TVPIS chwaliło się oglądalnością 7,5mln ale tak się dziwnie składa że wszyscy   zdeklarowani zwolennicy PIS z tego forum w tamtym czasie akurat wzięli się do roboty mimo że całymi dnaimi klepia propagandę. To jakiś fenomen 

Opublikowano
42 minuty temu, mirro napisał:

Powiedzmy że nauczony doświadczeniem ostrzega przed następna ekipą podążającą taka samą drogą. Daj Boże iż wylądują tam gdzie ich poprzednicy, czyli na śmietniu amerykańskiej ambasady.

A którzy To według Ciebie mają teraz rządzić ??

Opublikowano

jaka obsesyjka . Pedalstwo jest obrzydliwe i tyle . Ty Ulman inaczej sądzisz ?

Opublikowano

Patroszenie zwierzaka jest obrzydliwe, Gienek z Plutycz jest obrzydliwy i niejedna szczerbata baba na wsi tez. Pedalstwo jest obrzydliwe tak jak wiele rzeczy na tym swiecie i co z tego?

Opublikowano
7 minut temu, Ursus932 napisał:

A którzy To według Ciebie mają teraz rządzić ??

A niech rządzą i obecni. to skutecznie doprowadzi ich w miejsce przeznaczenia. Proces trwa i chyba nie ogarną się aby zapobiec katastrofie. 

Opublikowano

To że Gienia na prezydenta bym nie chciał . To !

1 minutę temu, Ulman napisał:

Patroszenie zwierzaka jest obrzydliwe, Gienek z Plutycz jest obrzydliwy i niejedna szczerbata baba na wsi tez. Pedalstwo jest obrzydliwe tak jak wiele rzeczy na tym swiecie i co z tego?

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

A niech rządzą i obecni. to skutecznie doprowadzi ich w miejsce przeznaczenia. Proces trwa i chyba nie ogarną się aby zapobiec katastrofie. 

To k**wa w końcu kto , dawaj swoich "idoli" A nie drzesz pyska tamci źli ,Ci obecni też . pewnie komuniści ,znaczy wróć "lewica"

Gienek nie jest obrzydliwy tylko naturalny prosty chłop 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Tam gdzie i Twoja .

No widzisz, propaganda mówi ci że LGBT jest be ale sam zdania nie masz żadnego. Właśnie na to PIS płaci Kurskiemu 2 miliardy rocznie

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

Obrzydliwe? to jest choroba która powinna być leczona z urzędu, no gdzie tu jakaś normalność, ja bym ich k**wa wyleczył w tri miga.

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

104383138_3292004107523061_4787759209106

Denwer to nigdy nie byłeś z mamą, ciocią, babcią nad jeziorem, czy z żoną? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Podwawelski wieśnioku ,gdzie k**wa byłeś jak Po-psl starali się o drugą kadencjie ?? Czemu ludzi nie mówiłeś że Ci idole wy***ią bez mydła i oszukają wyborców 

u sowy bylem, nagrywalem pinokia, pamietasz czy ci przypomniec co naprawde mysli o takich jak ty ????

1 godzinę temu, Sean napisał:

Niech wybierają, jak im pozabierają dodatki to im rury zmiękną, w dupskach się zaczyna przewracać od dobrobytu i mieszać w tych zasranych głupich łbach.

Przypomnij kiedy to było.

ile lat masz ze nie pamietasz ??? wpisz sobie w google

19 minut temu, Pafnucy napisał:

Gejowie teraz .

panstwem rzadza od 5 lat, kosciolem od wiekow, 

14 minut temu, Pafnucy napisał:

jak ty mozesz tak prezesa obrazac ?? albo biskupa swojego, czy ksiedza proboszcza,   ten akurat z kieleckiego

https://wiadomosci.onet.pl/kielce/kielce-zarzuty-i-areszt-dla-ksiedza-duchowny-mial-seksualnie-wykorzystywac-dzieci-z/ej733l4

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

, propaganda mówi ci że LGBT jest be

Bo jest . Mi do tej wiedzy tv nie trzeba ,

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A nie drzesz pyska tamci źli ,Ci obecni też . pewnie komuniści ,znaczy wróć "lewica"

No i co? Nie spełniam oczekiwań i ciężko przypiąć łatkę PO? No to dawaj, ulżyj sobie , przypnij komunistę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v