Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

@mirro uważasz ich za normalnych bo ja nie i nie zamydlaj oczu jakimś wentylem

A co mnie obchodzi czy są normalni? Nie było rozkazu strzelać to znaczy że Państwo Polskie nie uważa ich za zagrożenie.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

A co mnie obchodzi czy są normalni? Nie było rozkazu strzelać to znaczy że Państwo Polskie nie uważa ich za zagrożenie.

Czyli samodzielnie nie myślisz tylko rozkazy wykonujesz 

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/burza-po-slowach-posla-pis-o-lgbt-joachim-brudzinski-reaguje-6521359323743873a

"Niektórym moim kolegom w ferworze ideologicznych sporów emocje odbierają zdrowy rozsądek i padają słowa które nigdy nie powinny paść. Sam też nie jestem bez winy ale zawsze kiedy zdarzy mi się przekroczyć pewne granice staram się przeprosić. Żaden ideologiczny spór, żadne nawet szczere oburzenie nie usprawiedliwia naruszania godności i podważania prawa do szacunku innego człowiek To,że nie zgadzamy się z z taką czy inna ideologią czy afirmacją wyuzdanych postaw, nie daje nam prawa do wykluczania kogokolwiek z naszej wspólnoty narodowej" - napisał Brudziński na Twitterze".

Opublikowano

Takie parady jeśli są konieczne można zrobić w miejscach, gdzie nikogo nie dotkną.

Naturysta to przecież nie zboczeniec. 

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Czyli samodzielnie nie myślisz tylko rozkazy wykonujesz 

Chodzi o sposób wykonania rozkazu, ocenę zagrożenia zastosowanie środków adekwatnych do sytuacji. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał:

Chodzi o sposób wykonania rozkazu, ocenę zagrożenia zastosowanie środków adekwatnych do sytuacji. 

Pytanie brzmiało czy uważasz tych zboczeńców za normalnych ludzi a nie o zagrożenie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

co takiego potrafi,lekceważyć zagrożenie

Potrafię za to ustalać priorytety w zagrożeniach. I zapewniam Cie że akurat to nie spędza nikomu snu z powiek w kręgach odpowiedzialnych za bezpieczeństwo.

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Pytanie brzmiało czy uważasz tych zboczeńców za normalnych ludzi a nie o zagrożenie 

Mamy różne kryteria i nomenklaturę. Dlatego Ty będziesz dopytywał z poziomu "normalności" a ja nawet nie zastanawiam się nad takim stawianiem sprawy. Kiedyś wybito mi to ze łba i tak już pozostanie.

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

Tu chodzi o inne zagrożenia

Takie zagrożenia rozwiązuje się na poziomie dialogu społecznego i trzymania momentami gęby na kłódkę.

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

myślisz tylko o bezpieczeństwie militarnym ,wojskowym .Tu chodzi o inne zagrożenia

On nie myśli 

2 minuty temu, mirro napisał:

Mamy różne kryteria i nomenklaturę. Dlatego Ty będziesz dopytywał z poziomu "normalności" a ja nawet nie zastanawiam się nad takim stawianiem sprawy. Kiedyś wybito mi to ze łba i tak już pozostanie.

Też to pisze że by samodzielnie nie myślisz tylko cię zaprogramowali 

Opublikowano

witejus - aż tak słabo u Ciebie z kręgosłupem aby strachać się w innych kategoriach? Sekt się bój bo one mają cel indoktrynacyjny. Geje się tacy urodzili. Odmawianie im poszanowania to spychanie do narożnika. Skutek to nakręcanie spirali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v